خبر/

اجرای ۶۴ کیلومتر سازه‌ ساماندهی رودخانه ارس؛ آزادسازی و ایمن‌سازی ۶۵۰۰ هکتار از اراضی کشور

1404/08/23 - 11:45 - کد خبر: 150096
رودخانه ارس

نصر: به گفته علی آخوندزاده، مدیر مهندسی رودخانه ها و سواحل اب منطقه‌ای آذربایجان‌‌شرقی، اجرای سازه‌های ساماندهی رودخانه ارس به طول بیش از ۶۴ کیلومتر در آذربایجان‌شرقی، منجر به آزادسازی بیش از ۱۵۰۰ هکتار و ایمن‌سازی بیش از ۶۵۰۰ هکتار از اراضی کشور شده‌است.

به گزارش نصر، بر این اساس و نظر به پتانسیل بالای تأمین آب و انرژی پاک رودخانه مرزی ارس و اهمیت ویژه در روابط سیاسی، جغرافیایی و گردشگری و نقش کلیدی در توسعه پایدار و همکاری با کشورهای همسایه، رئیس مرکز بین‌المللی وزارت نیرو، به همراه نماینده دفتر رودخانه‌های مرزی وزارت نیرو، مدیران شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی و شرکت آب نیرو، از محدوده رودخانه ارس در استان آذربایجان‌شرقی بازدید و روند اجرای سدها، نیروگاه‌های برق‌آبی و سازه‌های ساماندهی رودخانه را بررسی کردند.
بهره‌گیری از پتانسیل دائمی رودخانه برای تولید انرژی پاک و تقویت پایداری منابع آبی و روابط صمیمانه با کشورهای همسایه از اهداف اصلی این پروژه‌ها است.
همچنین مقرر شد تجارب موفق ساماندهی رودخانه ارس در سایر مرزهای مشترک کشور به‌کار گرفته شود و روند اجرای پروژه‌های تأمین انرژی پاک تسریع شود.
انتهای پیام/

پژوهشیار