پگاه تبریز؛ طلایه‌دار تولید لبنیات سلامت‌محور در کشور

1404/08/05 - 23:07 - کد خبر: 148822
شیر

نصر: مدیرعامل شرکت پگاه آذربایجان شرقی گفت: این کارخانه با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و نیروهای متخصص، روزانه بیش از ۳۰۰ تن شیر خام را به بیش از ۱۶۰ نوع محصول لبنی تبدیل می‌کند و در مسیر توسعه صادرات و خودکفایی گام برمی‌دارد.

به گزارش نصر، «اکبر فروغی»، مدیرعامل شرکت پگاه آذربایجان شرقی با اشاره به سابقه ۶۷ ساله این مجموعه گفت: کارخانه پگاه تبریز روزانه بیش از ۳۰۰ تن شیر خام و ۸۰ تن آب‌پنیر را دریافت و فرآوری می‌کند و با ۳۷۴ نیروی مستقیم و حدود ۱۱ هزار اشتغال غیرمستقیم فعالیت دارد.
وی افزود: سرمایه‌گذاری در بخش آزمایشگاه و کیفیت، استفاده از تجهیزات پیشرفته و تولید محصولات سلامت‌محور از مهم‌ترین دلایل انتخاب پگاه آذربایجان شرقی به عنوان واحد نمونه کیفی استان است.
فروغی با اشاره به صادرات محصولات به کشورهای CIS، عراق، ترکیه و افغانستان گفت: افزایش صادرات به کشورهای خلیج فارس و اروپا از برنامه‌های آینده شرکت است.
 

وی تأکید کرد: پگاه تبریز در تولید شیر خشک نوزاد پیشرو است و هدف ما خودکفایی کامل کشور در این حوزه و حرکت به سوی تولید دانش‌بنیان است.
@pegah.tabriz
انتهای پیام/

پژوهشیار