واکنش مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز/

اتحادیه طلا و جواهر نمایشگاه را تحریم نکرد، منافعش را از دست داد! + فیلم

1404/07/30 - 16:09 - کد خبر: 148454
حبیب ماهوتی

نصر: مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز با رد تحریم اتحادیه طلا و جواهر گفت: ما اجازه ندادیم غرفه‌های متری ۴۰۰ هزار تومانی تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته شوند و تحریم شدیم! این تحریم در برگزاری نمایشگاه بی تاثیر است. 

به گزارش نصر، «حبیب ماهوتی» ، مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز، در نشست خبری اخیر خود به تحریم نمایشگاه طلا و جواهر از سوی اتحادیه طلا و جواهر تبریز واکنش نشان داد و گفت: تحریم اتحادیه برای ما معنایی ندارد. ما در نمایشگاه بین‌المللی میزبان تولیدکنندگان، طراحان و ماشین‌آلات حوزه طلا و جواهر هستیم، نه فروشندگان بازار. اتحادیه در جایگاه تصمیم‌گیری برای نمایشگاه نیست.
 

وی علت اختلاف را مسائل مالی عنوان کرد و افزود: سال‌های گذشته همکاری خوبی با اتحادیه داشتیم اما امسال به‌دلیل تخلفات در تعرفه‌گذاری غرفه‌ها این تعامل ادامه نیافت. غرفه‌ای که باید متری ۴۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری می‌شد، تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته شده بود و ما با این بی‌انصافی مقابله کردیم.
ماهوتی تأکید کرد: نمایشگاه بین‌المللی تبریز بر پایه شفافیت و عدالت عمل می‌کند و با کمال احترام، اجازه دخالت یا سودجویی را به هیچ فرد یا نهادی نخواهد داد. هدف ما نمایش توانمندی‌ها و تکنولوژی صنعت طلا و جواهر است، نه منافع شخصی. تحریم‌ها تأثیری بر برگزاری باشکوه نوزدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در ۹ تا ۱۲ آذرماه امسال نخواهد داشت.
انتهای پیام/

پژوهشیار