پس از نماز جمعه/
مردم تبریز در راهپیمایی «جمعه خشم» همدل با کودکان مظلوم غزه
1404/07/18 - 14:58 - کد خبر: 147452
نصر: همزمان با سراسر کشور، مردم تبریز امروز پس از اقامه نماز جمعه در راهپیمایی «جمعه خشم» بار دیگر حمایت و همدلی خود را با مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نشان دادند.
به گزارش نصر، در این راهپیمایی باشکوه که از مصلی اعظم امام(ره) تا میدان ساعت برگزار شد، اقشار مختلف مردم، خانوادهها، جوانان و کودکان با در دست داشتن پرچمهای ایران و فلسطین و پلاکاردهایی با شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و تصاویری از امام راحل، رهبر انقلاب اسلامی و شهدای مقاومت، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین و ولایت فقیه اعلام کردند.
شرکتکنندگان در این حرکت مردمی با سردادن فریادهای «اللهاکبر» و «هیهات من الذله» بر ادامه مسیر مقاومت تا آزادی قدس شریف تأکید کردند.
این راهپیمایی در همدردی با کودکان بیدفاع غزه و محکومیت حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی برگزار شد.
در طول سالهای گذشته، حملات بیرحمانه رژیم صهیونیستی منجر به شهادت هزاران زن و کودک فلسطینی و ویرانی گسترده منازل، بیمارستانها در نوار غزه شده است.
انتهای پیام/