استاندار آذربایجان شرقی:

طرح‌های پژوهشی کاربردی باشند

1404/07/12 - 14:01 - کد خبر: 146957
جلسه

نصر: استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه تحقیق و پژوهش بنیاد توسعه هستند بر انجام تحقیقات موثر و کاربردی و استفاده حداکثری از اعتبارات پژوهشی در استان تاکید کرد.

به گزارش نصر، بهرام سرمست روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی اظهار کرد: طرح های پژوهشی که از قبل در استان اجرا شده باید به روزرسانی شود و بیشتر طرح هایی مورد توجه قرار گیرد که کاربردی باشد و دردی از جامعه را درمان کند.
وی ادامه داد: امروز بیشتر طرح های پژوهشی در دانشگاه های استان بدون توجه به نیازها و اولویت های بومی - منطقه ای انجام می شود و بیشتر آنها در گوشه کتابخانه های دانشگاه ها در حال خاک خوردن هستند.

رویدادهای فرهنگی ورزشی در آذربایجان شرقی در راستای وفاق ملی است
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه طرح پژوهشی دستاوردها و چالش های تیم فوتبال تراکتور که در استان انجام شده مهم تر از دیگر طرح های مطرح شده پژوهشی برای تصویب در شورای برنامه ریزی استان است، گفت: تبعات یک تصمیم در ۲۰ سال گذشته برای استان بسیار سنگین بوده و هنوز تبعات آن رفع نشده است در حالیکه در مورد جشن تراکتور، به رغم مخالفت هایی که بود برگزار شد.
سرمست ادامه داد: ۲۰۰ هزار نفر در ورزشگاه جمع شدند و جشن گرفتند و مشکلی پیش نیامد و این نتجه تصمیم درست بود و نشان داد که رویدادهای فرهنگی ورزشی در استان در راستای وفاق ملی است .

تکلیف طرح های زمین مانده مشخص شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه بر تعیین تکلیف طرح های زمین مانده مصوب شورای برنامه ریزی در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تاکید کرد و گفت: دستگاه های متولی، باید تا جلسه آینده این شورا، وضعیت این طرح ها را نهایی کنند.
ظفر محمدی ادامه داد: از ۱۵۵ طرح مصوب این شورا در سال های یاد شده، ۲۷ طرح خاتمه یافته، ۶۶ طرح در دست اجراست، ۵۴ طرح شروع نشده و هشت طرح نیز تغییر کاربری داده است که ضروری است ۵۴ طرح شروع نشده و هشت طرح تغییر کاربری شده تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: در موضوع طرح های بر زمین مانده، باید واقعیت های جامعه ببینیم در برخی مواقع دولتی ها مقصر هستند و در برخی مواقع، افراد سرمایه گذار کوتاهی کرده اند.
انتهای پیام/

پژوهشیار