عضو خبرگان:
وفاق ملی بسترساز رضایت مردمی است
1404/06/23 - 18:24 - کد خبر: 145282
نصر: عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ارزش و اهمیت شعار وفاق ملی دولت چهاردهم، گفت: باید توجه داشت که وفاق ملی بسترساز و مهیاکننده رضایت مندی مردم است.
به گزارش نصر، حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان مراغه، افزود: وفاق و همدلی زمینه ساز توسعه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است که بی توجهی و غفلت از آن می تواند مسیرهای پیشرفت کشور را سد کند.
وی دعوت به وحدت و همبستگی را توصیه اکید اسلام و جزو شعارهای دینی مسلمانان دانست و ادامه داد: تفرقه و جدایی مانع بزرگ توسعه و پیشرفت است و جوامعی که دچار تفرقه افکنی شده و جدایی بین صفوف ملت به وجود آمده، تجربه های منفی فرهنگی و سیاسی به همراه داشته است.
حاجی زاده شعار دولت مبنی بر وفاق ملی را بسیار مهم و دارای اهمیت اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: حمایت های رهبری از دولت نشان دهنده تایید این شعار مهم است که بر همین مبنا وحدت حول محور ولایت باید در اولویت همه آحاد مردم و به خصوص مسئولان قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه همه در کنار هم باید برای تحقق شعار دولت تلاش کنند، یادآور شد: با توجه به شرایط کنونی کشور و هجمه های سنگین دشمنان علیه اسلام و انقلاب امروز بیش از هر زمانی به اتحاد و یکدلی مردم نیاز داریم.
امام جمعه مراغه برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگ عمومی را بسیار مهم خواند و با اشاره به اینکه این مجموعه بالاترین نهاد برای تصمیم سازی در حوزه های گوناگون و گسترده فرهنگی است، حضور تمامی اعضا در نشست ها را خواستار شد و بر تخصصی شدن کمیته های پنج گانه تاکید کرد.
حاجی زاده با بیان اینکه این جلسات باید به صورت ماهانه و منظم تشکیل شود، پرداختن به موضوعات مهمی همچون ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی، اعتیاد، حجاب و عفاف، نظاممندسازی کارکردهای مساجد، جلوگیری از اسراف و نهادینه سازی فرهنگ ایرانی و اسلامی در شهرستان مراغه را از جمله رویکردهای آینده شورای فرهنگ عمومی بیان کرد.
وی مسایل فرهنگی را بسیار ظریف و نامرئی دانست و ادامه داد: مسایل فرهنگی به هیچ عنوان قابل لمس نیست و در بستر زمان شکل می گیرد که اگر در این حوزه حساس غفلت شود، آینده کشور متلاشی شده و بسیاری از ارکان جامعه از هم می پاشد.
حاجی زاده با تاکید بر اینکه شورای فرهنگی عمومی نباید به دنبال کثرت مصوبات باشد، گفت: مصوبات کمتر با اثربخشی بیشتر باید هدف اصلی این شورا باشد و در موضوعات مختلف باید از کارشناسان و صاحب نظران مربوطه استفاده شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان مراغه به عنوان دومین شهرستان بزرگ آذربایجانشرقی با جمعیت ۲۸۰ هزار نفری، در کنار رودخانه صوفیچای و در دامنه جنوبی کوه سهند واقع است و در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب تبریز قرار دارد.
انتهای پیام/