خبر/

استفاده از نانوجاذب ها برای نفت زدایی از محیط‌ زیست

1398/11/23 - 15:37 - کد خبر: 14413
نفت

نصر: دو شرکت خارجی، قراردادی مبنی بر استفاده از نانو جاذب ها برای نفت زدایی از محیط‌زیست منعقد کردند.

به گزارش نصر به نقل از مهر، شرکت دایرکتا پلاس با انعقاد قراردادی به تصفیه آلودگی نفتی از محیط با استفاده از جاذب حاوی گرافن کمک می‌کند.
شرکت دایرکتا پلاس (Directa Plus) قرارداد دوم خود را برای محصول تمیزکننده روغن مبتنی بر گرافن دریافت کرد. این قرارداد با شرکت جی‌اس‌پی آفشور به ارزش ۵ میلیون یورو و مدت زمان هفت سال تدارک دیده شده است.
سکتار که از شرکت‌های تابعه دایرکتا پلاس است، روی تولید محصولاتی برای تصفیه مایعات حفاری باقی‌مانده و مخازن، خاک و آب آلوده به نفت و همچنین تمیزکاری مخازن نفت کار می‌کند. این قرارداد با شرکت جی‌اس‌پی‌ آفشور دومین قرارداد برای تصفیه مواد آلوده به نفت است که شرکت دایرکتا پلاس با این شرکت امضا می‌کند.
جی‌اس‌پی پیش از این توافق‌نامه‌ای هشت ساله با گروه نفت و گاز رومانی یعنی OMV پتروم امضا کرده بود، شرکتی که از شرکا دایرکتا پلاس است.
جولیو سزارو، مدیرعامل شرکت دایرکتا پلاس می‌گوید: راهبرد ما، مشارکت با کسب وکارهای نوآورنه است تا از گرافن برای بهبود عملکرد محصولات و خدمات استفاده کنند و بتوانند خدمات بهتری به بازار ارائه کنند. این سرمایه‌گذاری و پیروزی در این قرارداد نمونه‌ای عالی از چگونگی این کار است.
فناوری Grayfysorber از گرافن برای تصفیه آب‌های آلوده به مواد هیدروکربنی استفاده می‌کند. دایرکتا پلاس اعلام کرده که این فناوری می‌تواند موثرتر از فناوری‌های رایج باشد و ۱۰۰ برابر قدرت جذب بیشتری از وزن خود را برای جذب آلاینده‌های نفتی دارد. این یک محصول تجدیدپذیر، غیراشتعال و با قابلیت استفاده مجدد است.
در طول چند سال گذشته، دایرکتا پلاس روی ساخت جاذب‌های محیط‌زیست کار کرده تا بتواند آلاینده‌های روغنی را از آن بزداید. همچنین این شرکت به دنبال حذف مواد سمی و قابل اشتعال از محیط‌زیست بوده و قصد دارد تا روغن جذب شده را دوباره بازیافت کند که ماحصل آن فناوری Grafysorber بوده که حاوی نانوساختارهای کربنی است که با استفاده از آن، مواد نفتی از آب زدوده می‌شود.
Grafysorber اولین بار توسط یک شرکت رومانیایی مورداستفاده قرار گرفت که با آن ۳۰ هزار مترمکعب آب آلوده به هیدروکربن‌های نفتی جمع‌آوری شد.
انتهای پیام/

پژوهشیار