امیدفر خبر داد:

گرمای هوا در آذربایجان شرقی همچنان ادامه دارد

1404/06/02 - 14:00 - کد خبر: 143927
گرمای هوا

نصر: رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: پس از افزایش دمای هوا در روزهای گذشته و کاهش نسبی دما در دیروز، مجدداً روند گرمایی از امروز یکشنبه آغاز شده است.

به گزارش نصر، محمد امیدفر روز یکشنبه، دوم شهریور در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت آب و هوای استان اظهار کرد: بررسی الگوهای هواشناسی نشان می‌دهد که از یکشنبه تا سه‌شنبه، افزایش دما در اغلب مناطق استان ادامه داشته و بیشینه دماها به حدود ۳۸ درجه و حتی بالاتر خواهد رسید.
رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خاطرنشان کرد: شدت گرما از چهارشنبه کمی کاهش پیدا می‌کند، اما دماها همچنان بالاتر از حد نرمال باقی خواهند ماند و این وضعیت تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.
وی با تأکید بر اینکه وضعیت هوا در این مدت جالب نخواهد بود، از شهروندان درخواست کرد: با توجه به گرمای شدید، نکات ایمنی را رعایت کنند و از قرارگیری طولانی مدت در معرض آفتاب خودداری کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار