خبر/
سقوط بالگرد امداد در مناطق سیلزده پاکستان ۵ کشته برجای گذاشت
1404/05/24 - 20:00 - کد خبر: 143332
نصر: درحالی که شمار قربانیان ناشی از بارندگی و سیل در شمال غرب پاکستان به ۲۰۰ کشته رسیده است، سقوط یک فروند بالگرد امدادرسان در حین عملیات نجات در ایالت «خیبرپختونخوا» منجر به جان باختن ۵ سرنشین آن شد.
به گزارش نصر، درپی سقوط یک فروند بالگرد در منطقه باجور واقع در ایالت خیبرپختونخوا هر دو خلبان و ۳ سرنشین دیگر آن جان خود را از دست دادند.
علی امین گنداپور سروزیر ایالت خیبرپختونخوا با تایید این حادثه فردا (شنبه) را یک روز عزای عمومی در این ایالت اعلام کرد.
این حادثه در حین پرواز این بالگرد دولتی به منطقه برای کمک به سیل زدگان رخ داد.
گزارش ها حاکی از شدت فاجعه جاری ناشی از سیل، رانش زمین و دیگر حوادث مرتبط با بارندگیهای موسمی در ایالت خیبرپختونخوا است و شمار قربانیان نیز به ۲۰۰ کشته افزایش یافته است.
سیل و رانش زمین در منطقه کشمیر تحت کنترل دولت پاکستان نیز آسیب های جدی به مناطق مسکونی و زمین های کشاورزی وارد کرده و مسئولان انتظامی مجبور به اعلام تعطیلی ۲ روزه تمامی مقاطع تحصیلی در این مناطق شدهاند.
انتهای پیام/