خبر/

میکسر بتن چهار خودرو را در بلوار فاطمیه زیر گرفت + فیلم و عکس

1404/05/08 - 14:32 - کد خبر: 142274
تصادف

نصر: حوالی ساعت 10: 12 ظهر امروز یک دستگاه میکسر بتن به هنگام حرکت در مسیر بلوار فاطمیه (حوالی میدان امام حسین لاله)، چهار دستگاه خودرو سواری را زیر گرفت و با و ورود به مغازه ساختمان متوقف و راننده آن دچار آسیب دیدگی شدید شد.

به گزارش نصر؛ رضا جان فشان نوبری سرپرست سازمان آتش نشانی تبریز با اعلام این خبر گفت:  یک دستگاه میکسر بتن به هنگام حرکت در مسیر بلوار فاطمیه، با برخورد به چهار دستگاه خودرو سواری و ورود به داخل مغازه خالی ساختمانی در نبش خیابان، منجر به آسیب شدید جسمانی راننده میکسر شد.



 
وی افزود: راننده میانسال این میکسر در اثر شدت برخورد در داخل کابین محبوس و مصدوم بود که تیم اعزامی با اجرای عملیات امدادی وی را به بیرون منتقل و جهت مداوا در اختیار عوامل اورژانس قرار دادند.
 

سرپرست سازمان آتش نشانی تبریز با اشاره به شدت برخورد این میکسر گفت: چهار دستگاه خودرو از جمله سه دستگاه پراید و یک دستگاه تیبا در زیر میکسر به شدت دچار خسارات شده و خوشبختانه آسیبی به راننده هر چهار وسیله وجود نداشت.


 
 رضا جان فشان نوبری از شهروندان درخواست کرد: در چنین مواقعی محل را برای اجرای عملیات امدادی آتش نشانان میسر کرده و از تجمع در محل خودداری کنند.


 
انتهای پیام/

پژوهشیار