معاون صنایع عمومی وزارت صمت خبر داد:

رشد ۱۳ درصدی صادرات محصولات نوشیدنی

1404/05/08 - 12:43 - کد خبر: 142263
نوشیدنی

نصر: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از رشد ۱۳ درصدی صادرات قهوه و نوشیدنی ها طی سال گذشته خبر داد و گفت: صنعت نوشیدنی ها و قهوه در دوران ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران بدون محدودیت محصول به بازار عرضه کرد.

به گزارش نصر، ابراهیم شیخ روز چهارشنبه در آیین افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی‌ها، قهوه، چای و صنایع وابسته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران با اشاره به فعالیت‌ ها و دستاوردهای صنعت نوشیدنی کشور در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن افزود: این نمایشگاه به شکل منظم و مرتب با دکوراسیون عالی و گفت‌وگوهای تجاری اثربخش و بازدیدکنندگان پرشور و پرنشاط در حال برگزاری است.
وی اظهار داشت: در دوران جنگ، صنعت نوشیدنی کشور با رشد و افزایش تولید روبه‌رو بوده است.
شیخ تصریح کرد: در آن زمان، تولیدات مورد نیاز مردم بدون محدودیت در قفسه‌ها عرضه می‌شد و به ویژه در حوزه آب معدنی، صنعت به صورت جهادی عمل کرد.
وی از کارگران، مدیران و کارخانه‌هایی که در طول جنگ شبانه‌روز فعالیت می‌کردند، قدردانی کرد و گفت: طی دوره جنگ تولیدات مورد نیاز مردم به خوبی تأمین شد.

رشد ۱۳ درصدی صنایع عمومی
وی همچنین از همکاری‌های انجام شده با انجمن‌های وابسته به نوشیدنی و آب معدنی برای برطرف کردن نیازهای بسته‌بندی، حمل‌ونقل و سوخت تشکر کرد و اظهار داشت: سال گذشته در مجموع صنایع عمومی ۱۳ درصد رشد داشت.
معاون وزیر صمت تصریح‌کرد: صنعت نوشیدنی نیز سال گذشته ۶ درصد در تولید و ۱۳ درصد در صادرات رشد داشته است و این روند در سه ماهه نخست امسال نیز ادامه یافت.
شیخ گفت: تنوع و ترکیب محصولات نوشیدنی کشور در سطح منطقه و جهان رقابتی است.
وی درباره برنامه‌ ریزی‌ های انجام شده در صورت بروز بحران‌ های مشابه جنگ، برای تأمین به موقع مواد اولیه مانند آب معدنی، پت و افزودنی‌ها، و ذخیره‌سازی آنها گفت: توجه ویژه به نیازهای صنعت نوشیدنی در شرایط جنگی مورد تاکید است.
این مقام مسئول بیان‌داشت: این بحران‌ها تأثیر منفی بر روند تولیدات نوشیدنی‌های غیرضروری نداشته و صنعت در حال حاضر کاملاً پویا و رو به رشد است.

به گزارش نصر، دوازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، قهوه، چای و صنایع وابسته امروز (چهارشنبه، هشتم مردادماه) افتتاح شد.
این نمایشگاه با مشارکت بیش از ۱۳۵ شرکت داخلی و بین المللی و ارائه بیش از ۴۵۰ برند معتبر در فضایی بیش از ۱۶ هزار متر مربع، میزبان جدیدترین محصولات، تجهیزات، فناوری ها و خدمات صنعت نوشیدنی است.
سالن های ۶، ۷، ۸، ۹ و فضای باز نمایشگاه به این رویداد اختصاص یافته است.
یکی از بخش های شاخص این دوره، پاویون تخصصی قهوه است که با حضور برندهای برتر داخلی و خارجی و عرضه تجهیزات حرفه ای دم آوری و فرآوری قهوه، به عنوان بزرگترین نمایشگاه قهوه ایران شناخته می شود.
همچنین در این نمایشگاه کارگاه های آموزشی رایگان در حوزه باریستا، بارتندری و میکسولوژی، با حضور اساتید برجسته داخلی و بین المللی در سالن های ۸ و ۹ برگزار می شود.
این نمایشگاه چهار روزه تا روز شنبه (۱۱ مردادماه) ادامه خواهد داشت و علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ از این رویداد تخصصی بازدید کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار