خبر/

کهنه بازار تبریز با مشارکت اصناف مرمت و ساماندهی می‌شود

1404/04/28 - 11:24 - کد خبر: 141362
بازار تاریخی تبریز

نصر: شهردار منطقه ۸ طی جلسه ای با هیات امناء کهنه بازار تبریز دیدار و از آمادگی شهرداری منطقه ۸ برای مشارکت با اصناف جهت مرمت و ساماندهی این بازار خبر داد.

به گزارش نصر، حسین منیری فر در این جلسه گفت: بازار تاریخی کهنه بازار به عنوان قسمتی از بازار تاریخی تبریز حد فاصل خیابان خاقانی تا مسجد کبود(گوی مسجد) واقع شده است که زمانی ورودی بازار تاریخی تبریز از جاده ابریشم بود و دارای ارزش تاریخی بالایی است.
وی افزود: این بازار نیازمند توجه بیشتر است که شهرداری منطقه ۸ در نظر دارد اقدامات متعدد عمرانی و مرمتی را در این بازار با مشارکت اصناف اجرائی کند تا شاهد ساماندهی کهنه بازار در قلب بافت تاریخی تبریز باشیم.
شهردار منطقه ۸ در ادامه ضمن شنیدن مشکلات موجود در این بازار توسط اصناف، قول مساعد داد تا عوامل اجرایی شهرداری منطقه ۸، در حداقل زمان ممکن اقدام به اصلاح و رفع ایرادات مذکور اقدام کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار