محمد جعفرپور؛

باید رضایت مردم مبنای توسعه اینترنت در مناطق مختلف باشد

1404/04/23 - 14:15 - کد خبر: 140969
محمد جعفرپور

نصر: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر توسعه هدفمند حوزه فیبرنوری اظهار داشت: در مناطقی که مشتری از کیفیت اینترنت رضایت ندارد، باید با سرعت بیشتری توسعه این شبکه انجام شود.

به گزارش نصر، محمد جعفرپور روز دوشنبه در جمع مدیران مخابرات منطقه تهران، ضمن تجلیل از مدیریت موفق در شرایط بحرانی، توسعه سریع FTTH و رفع نیازهای مشتریان در پایتخت را از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت برشمرد و بر ضرورت توسعه خدمات و پاسخ‌گویی سریع به نیاز مشتریان در تهران تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش مؤثر مخابرات منطقه تهران در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در آن شرایط سخت، همه مدیران تهران پای کار بودند و با مدیریتی مناسب، بحران را به‌خوبی پشت سر گذاشتند. همکاران بخش‌های شبکه، توسعه و نگهداری عملکردی بسیار خوب از خود نشان دادند وشرکت مخابرات ایران یکی از بهترین مجموعه‌ها در مدیریت بحران بود.

حرکت به‌سوی توسعه هدفمند FTTH
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه فیبرنوری (FTTH)، بر لزوم توجه ویژه به نیازهای واقعی مشتریان در نقاط مختلف تهران تأکید کرد و گفت: در مناطقی که مشتری از کیفیت اینترنت رضایت ندارد، باید با سرعت بیشتری توسعه شبکه فیبر انجام شود. اصل کار ما ارائه خدمات در هر شرایطی است و باید وظیفه‌مان را به‌درستی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه مطابق با روند جهانی، برنامه شرکت مخابرات ایران مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری است، گفت: در فرایند توسعه فیبرنوری با شرکت‌های fcp به عنوان شرکای تجاری نیز همکاری می کنیم.

پیمانکاران، سرمایه مخابرات‌اند؛ باید مسائل آن‌ها را حل کنیم
جعفرپور همچنین با تأکید بر اهمیت همکاری با پیمانکاران شبکه افزود: شبکه پیمانکاران، سرمایه ارزشمندی هستند. لازم است با این گروه همکاری سازنده‌ای داشته باشیم و در راستای رفع مشکلات و پاسخ‌گویی به نیازهای آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/

پژوهشیار