پلیس فتا هشدار داد:

ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده درباره فعال‌سازی عابر بانک/ از کلیک خودداری کنید

1404/03/29 - 11:10 - کد خبر: 138908
پلیس فتا

نصر: پلیس فتا فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی وقوع حوادث اخیر در کشور و قطعی دسترسی به سامانه‌های الکترونیک پرداخت برخی از بانک‌های عامل در کشور، برابر رصدهای صورت گرفته، پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده با مضمون بهره مندی و فعال‌سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک برای برخی از شهروندان ارسال شده است بنابراین از کلیک روی آن‌ها خودداری کنید.

به گزارش نصر، پلیس فتا فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی وقوع حوادث اخیر در کشور و قطعی دسترسی به سامانه‌های الکترونیک پرداخت برخی از بانک‌های عامل در کشور، برابر رصدهای صورت گرفته، پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده با مضمون بهره مندی و فعال‌سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک برای برخی از شهروندان ارسال شده است که ماهیت این پیامک‌ها علاوه بر کلاهبرداری، می‌تواند مقاصد جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد.
لذا به هموطنان توصیه می‌شود از کلیک روی هر نوع لینک یا پیوند آلوده که از طریق سر شماره تلفن های شخصی در داخل سامانه پیامکی و یا پیام رسان ها ارسال می‌شود اکیدا خودداری کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار