سرهنگ توحید فارسی خبر داد:
کشف بیش از ۲۰۰۰ قرص و شربت غیرمجاز در مراغه
1404/03/28 - 22:08 - کد خبر: 138884
نصر: فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از شناسایی و دستگیری یک فروشنده داروی غیرمجاز و کشف ۲ هزار و ۱۰۰ عدد انواع قرص مخدر و شربت غیرمجاز خبر داد.
به گزارش نصر، سرهنگ توحید فارسی در این خصوص گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی با اشراف اطلاعاتی، یکی از فروشندگان حرفهای مواد مخدر را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی اقدام به بازرسی از مخفیگاه وی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه تصریح کرد: ماموران در بازرسی از مخفیگاه این مواد فروش، تعداد دو هزار عدد انواع قرص غیرمجاز به همراه ۱۰۰ بطری شربت غیرمجاز و همچنین ۱۷۴ شیشه خالی به همراه ۱۰۰ گرم مواد مخدر توزین شده از نوع تریاک به همراه یک دستگاه توزین کشف و متهم را دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، وی با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و به همراه متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل شد، اضافه کرد: شهروندان هرگونه موارد مشکوک و مظنون در ارتباط با خرید و فروش و حمل و نگهداری مواد مخدر را به پلیس ۱۱۰ و کلانتری محل سکونت خود گزارش نمایند.
انتهای پیام/