مدیرکل میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی در جریان بازدید از پروژه‌های گردشگری هریس تأکید کرد:

لزوم توسعه متوازن تاسیسات گردشگری در سطح آذربایجان‌شرقی/ ظرفیت‌های مغفول هریس باید وارد چرخه سرمایه‌گذاری شود

1404/03/18 - 08:30 - کد خبر: 138064
بازدید

نصر: مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی در جریان سفر کاری به شهرستان هریس و بازدید میدانی از پروژه‌های تأسیساتی گردشگری این منطقه به همراه فرماندار، بر ضرورت توسعه متوازن زیرساخت‌های گردشگری استان تأکید کرد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بکر و کمترشناخته‌شده شهرستان را در اولویت‌ اقدامات آینده این اداره‌کل عنوان کرد.

به گزارش نصر، احمد حمزه‌زاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی به‌همراه فرماندار شهرستان هریس از روند اجرای چند پروژه تأسیساتی در حوزه گردشگری بازدید کرد. در این بازدید که با هدف ارزیابی ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و سرمایه‌گذاری منطقه انجام شد، برنامه‌های توسعه‌ای در سطح شرق استان مورد بررسی میدانی قرار گرفت.
احمد حمزه‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر اهمیت توزیع متوازن امکانات گردشگری در استان گفت: توسعه زیرساخت‌های گردشگری نباید به مراکز شناخته‌شده محدود بماند، بلکه شهرستان‌هایی مانند هریس که از پتانسیل‌های اقلیمی، طبیعی و فرهنگی برخوردارند، باید در مدار سرمایه‌گذاری و حمایت‌های زیرساختی قرار گیرند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: سیاست این اداره‌کل بر تمرکز زدایی از مراکز پرتراکم و هدایت هدفمند گردشگران به مناطق دارای ظرفیت شناخته نشده است. هریس در این میان با دارا بودن بسترهای مناسب برای گردشگری روستایی، طبیعت‌گردی و توسعه بوم‌گردی، جایگاه ویژه‌ای در نقشه راه گردشگری استان خواهد داشت.
حمزه زاده با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و مدیریت محلی خاطرنشان کرد: توسعه پایدار گردشگری زمانی تحقق می‌یابد که دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاران و مردم محلی در کنار یکدیگر نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشند. در شهرستان‌هایی نظیر هریس، این مشارکت می‌تواند به تحول ساختاری در معیشت و اقتصاد منطقه منجر شود.
او همچنین از آمادگی این اداره‌کل برای ارائه تسهیلات، مشاوره‌های تخصصی و حمایت‌های حقوقی در مسیر تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های موجود در هریس خبر داد و بر استمرار بازدیدهای میدانی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذاران بومی تأکید کرد.
در ادامه این بازدید، محمد عبداللهی فرماندار شهرستان هریس نیز با اشاره به ظرفیت‌های موجود در منطقه، اظهار کرد: هریس دارای بسترهای طبیعی و انسانی کم‌نظیری برای توسعه گردشگری‌ست و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها نیازمند توجه برنامه‌ریزی‌شده در سطح استانی و ملی است.
فرماندار هریس با استقبال از رویکرد تمرکززدایی در توسعه گردشگری، خواستار تخصیص اعتبارات هدفمند برای مناطق شرقی استان شد و افزود: حمایت از پروژه‌های نیمه‌تمام و تسهیل مسیر ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، از اولویت‌های مدیریت شهرستان در حوزه گردشگری به شمار می‌رود.
انتهای پیام/

پژوهشیار