از قهرمانی تراکتور تا ضیافت پایان خدمت/

بهانه‌های خلاقانه تبریزی‌ها برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

1404/03/01 - 10:00 - کد خبر: 136997
آزادی زندانیان

نصر: تبریزی‌ها در سال‌های اخیر پرچم‌دار بهانه‌های خیرخواهی برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شده اند از اهدای هزینه ضیافت مهمانی حج، قربانی و مراسم شام متوفی گرفته تا پرداخت هزینه به شکرانه قهرمانی تیم محبوبشان.

به گزارش نصر، مدیر ستاد دیه استان آذربایجان شرقی به کمک‌های ارزشمند اخیر فعالان اقتصادی در پی قهرمانی تیم فوتبال تراکتور اشاره کرد و گفت: در روزهای اخیر، به مناسبت قهرمانی این تیم، جمعی از صاحبان صنایع کمک‌های نقدی به ستاد دیه اهدا کردند که از جمله این کمک‌ها، می‌توان به کمک ۲۰ میلیارد ریالی اتاق‌های بازرگانی تبریز، اردبیل، ارومیه و زنجان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اشاره کرد.
رسول تقی‌پور، همچنین از آزادی ۵ زندانی با کمک یکی از صنایع تبریز به مناسبت قهرمانی تراکتور خبر داد.
وی ادامه داد:  همچنین در اقدامی انسان‌دوستانه، خانواده‌ای نیک‌اندیش از تبریز با اختصاص هزینه ضیافت و ذبح قربانی به مناسبت پایان خدمت سربازی فرزند دلبندشان، زمینه آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کردند. 
 وی افزود: در اقدامی دیگر، خانواده‌ای نیکوکار از تبریز به یاد مادر تازه‌ درگذشته‌شان، زمینه آزادی ۱۳ زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کردند. 
وی افزود: در پنج سال گذشته بیش از ۷۰۰۰ خانواده نیکوکار در تبریز و استان به پویش انسانی اهدای هزینه ضیافت درگذشتگان به ستاد دیه پیوسته‌اند که نشان از عمق همدلی و نوع دوستی مردم این دیار دارد.
تقی پور افزود: در سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که همشهریان عزیز در مناسبت‌های گوناگون از جمله مراسم ترحیم، عقد، عروسی، تولد، افتتاحیه، قهرمانی‌های ورزشی، تولد فرزند، نخستین حقوق کارمندی و… با مراجعه به ستاد دیه، نذرهای خود را صرف آزادی زندانیان نیازمند کرده‌اند. این مشارکت‌های مردمی ستون اصلی فعالیت‌های ستاد دیه را شکل می‌دهند.
وی گفت: این حرکات زیبا و اثرگذار، بار دیگر نشان داد که مردم شریف و نوع‌دوست تبریز همواره به دنبال بهانه‌ای هستند تا در مسیر آزادی زندانیان غیرعمد قدم بردارند. این‌گونه اقدامات نشان از فرهنگی غنی و روحی بزرگ دارد.
وی در ادامه با اشاره به آزادی ۵۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از زندان‌های استان آذربایجان شرقی طی هفته جاری گفت: برای آزادی این زندانیان، مبلغ شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض و از محل کمک‌های مردمی و خیرین پرداخت شده است. همچنین مبلغ دو میلیارد تومان نیز به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه برای این امر تخصیص یافته است.
وی افزود: از این تعداد، ۲۵ نفر از زندان تبریز و ۲۵ نفر دیگر از سایر زندان‌های شهرستان‌های استان آزاد شده‌اند.
تقی پور با اشاره به عملکرد سال گذشته ستاد دیه استان گفت: در سال گذشته، ۷۰۸ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با پرداخت ۶۲ میلیارد تومان کمک بلاعوض آزاد شدند. همچنین مبلغ ۱۶ میلیارد تومان نیز به عنوان تسهیلات به خانواده این زندانیان پرداخت شده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار