وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
برنامه مدونی برای توسعه فیبرنوری داریم/ نیازمند بهروزرسانی برخی مصوبات هستیم
1404/02/01 - 11:11 - کد خبر: 134775
نصر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم برنامه مدونی برای توسعه فیبرنوری دارد، گفت: مادامی که تقاضا برای استفاده از ظرفیت فیبرنوری در کشور وجود داشته باشد، درخواستهای مردم به دلیل کمبود منابع و یا سرمایهگذاری متوقف نخواهد شد و قطعا امسال در این حوزه اتفاقات خوبی میافتد.
به گزارش نصر، سید ستار هاشمی درباره برنامه دولت برای توسعه فیبرنوری، اظهار کرد: در طول سنوات گذشته، بیشتر سرمایهگذاریهای انجام شده با محوریت اینترنت و ارتباطات سیار بوده است، در دولت چهاردهم تمرکز بر توسعه ارتباطات ثابت به عنوان یک ضرورت اجتنابناپذیر مطرح است و به طور قطع توسعه فیبر نوری در دولت چهاردهم دنبال خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه سیاستِ «دولتِ وفاق» استفاده از ظرفیت مردم برای نظارت بر عملکرد دولت است، گفت: ما شعار «اتصال و کیفیت» را در دستور کار خود قرار دادهایم، بدین معنا که هنگامی عنوان «موفق» را به یک پروژه میدهیم که مردم نتیجه آن را در زندگی خود به صورت ملموس احساس کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بعضا بازخوردهایی از سوی مردم دریافت میکنیم که این فرآیند دارای ضرباهنگ لازم نیست و کند شده است.
هاشمی ادامه داد: اولویت دولت چهاردهم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات «اتصال» است و لذا نیاز است که برخی مصوبات و اسناد را به منظور ارائه خدمت بهتر به مردم به روزرسانی کنیم؛ هم اکنون اسناد و مشوقها به روز رسانی شده است و اساسنامه صندوق توسعه فیبر نوری نیز در هیات وزیران مصوب شده است و به امید خدا به زودی آغاز به کار کرده و با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: امسال برنامه مدونی در زمینه توسعه فیبر نوری داریم و اتفاقات خوبی خواهد افتاد. مادامی که تقاضا برای استفاده از ظرفیت فیبر نوری در کشور وجود داشته باشد، درخواستهای مردم را متوقف بر سرمایهگذاری و منابع نخواهیم کرد.
انتهای پیام/