خبر/

دستگیری ۵ هنجارشکن در تبریز

1404/01/31 - 14:05 - کد خبر: 134719
دستگیری

نصر: فرمانده انتظامی تبریز از دستگیری ۵ نفر از هنجارشکنان که با سلاح سرد موجب راهبندان و ایجاد مزاحمت برای مردم شده بودند، خبر داد.

به گزارش نصر، سرهنگ یداله جهان آرا ظهر در تشریح این خبر گفت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر یک فقره نزاع و درگیری و ایجاد مزاحمت و راهبندان در یکی از خیابان‌های شهر تبریز مأموران کلانتری ۱۸ شهرک امام به محل اعزام شدند.
این مقام انتظامی افزود: مأموران بلافاصله پس از حضور در محل مشاهده می‌کنند که ۲ نفر جوان با سلاح سرد با یکی از میوه فروشان خیابان درگیر و موجب راهبندان شده‌اند که هر ۲ نفر را دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.
سرهنگ جهان آرا ادامه داد: متهمان پس از بازجویی‌های پلیسی به ۳ نفر همدستان خود اعتراف که با اشراف اطلاعاتی آنها را هم دستگیر که در بازجویی از آنها مقدار ۴۵ گرم مواد مخدر و تعدادی سلاح سرد کشف و یک دستگاه خودرو شوتی توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز در پایان با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۴ سال سختی برای هنجارشکنان و اراذل و اوباش خواهد بود، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضائی شدند.
انتهای پیام/

پژوهشیار