نصر: عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به جای اختصاص بودجه هزاران میلیاردی برای افزایش سرمایه بانک های مرتبط با مسکن، می توان این اعتبارات را برای حمایت از بخش خصوصی جهت تولید مسکن هزینه کرد.
به گزارش نصر به نقل ازفارس، قلی اللهقلی زاده با اشاره به آینده بازار مسکن، گفت:در شرایط کنونی بازار مسکن متأثر از بخش های مختلف اقتصادی است، از این رو وضعیت اقتصادی کنونی، نوسانات قیمت به ویژه ارز، فعالیت دلالان و اعمال تحریم ها در وضعیت بازار مسکن تأثیر می گذارد.
افزایش تسهیلات مسکن در بهبود وضعیت بازار ملک موثر نیست
نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر من در این شرایط افزایش تسهیلات مسکن در بهبود وضعیت بازار ملک موثر نیست، زیرا در وضعیت کنونی اقتصادی، اگر حتی چهار برابر تسهیلات کنونی، وام مسکن داده شود، تنها می توان خانه ای با قیمت سال قبل را خریداری کرد.
وی تصریح کرد: قطعا تا زمانی که ساختار اقتصادی کشور اصلاح نشود، نمی توان با اقداماتی مانند افزایش وام مسکن زمینه را برای بهبود بازار املاک فراهم کرد.
اعتبارات کلان باید برای حمایت از پیمانکاران بخش خصوصی هزینه شود
قلی زاده با اشاره به لایحه بودجه سال 98 درباره اختصاص اعتبار 5 هزار میلیاردی برای افزایش سرمایه بانک مسکن، گفت: به نظر من به جای اختصاص بودجه هزاران میلیاردی برای افزایش سرمایه بانک های مرتبط با مسکن، می توان این اعتبارات را برای حمایت از بخش خصوصی جهت تولید مسکن هزینه کرد، آن زمان قطعا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن خواهیم بود.
مسکن سازی نباید دولتی باشد
این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: البته این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد، که مسکن سازی نباید دولتی صورت گیرد، زیرا در گذشته شاهد اجرای پروژه های دولتی مانند مسکن مهر در کشور بودیم که مشکلاتی را در این عرصه ایجاد کرد، بنابر این بهترین راه کار حمایت از بخش خصوصی برای تولید مسکن با کیفیت و ارزان است.
تلاش دولت برای اجرای پروژه مسکن ارزان در کشور
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی دولت به دنبال اجرای پروژه مسکن ارزان است به این صورت که زمین با قیمت مناسب به پیمانکاران داده شود تا با نظارت مستقیم دولت، مساکن با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.
انتهای پیام/