خبر/

اسکوچیچ: نشان دادیم تیم گردن کلفتی هستیم/ مثل آب خوردن برای سایر تیم‌ها پنالتی می‌گیرند/ بازیکنان از جان و دل مایه گذاشتند

1403/12/09 - 20:12 - کد خبر: 132090
دراگان اسکوچیچ

نصر: سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: من از نتیجه بازی با سپاهان راضی نیستم، اما نشان دادیم تیم گردن کلفتی هستیم و تا روز آخر می‌جنگیم.

به گزارش نصر، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری بعد از بازی با سپاهان اصفهان، اظهار داشت: قطعاً از نتیجه بازی راضی نیستم. ما در مقایسه با سپاهان تلاش بیشتری انجام دادیم و لایق پیروزی بودیم. تراکتور در نیمه اول با توپ‌گیری در میانه میدان، موقعیت خلق می‌کرد و بازی در این نیمه نزدیک بود. 
وی ادامه داد: ما در نیمه دوم با پرس از بالا، ایجاد موقعیت می‌کردیم. در مجموع هر چیزی که برای پیروزی نیاز بود را انجام دادیم.
اسکوچیچ با بیان اینکه سپاهان باید از این تساوی راضی باشد، بیان کرد: چهار بازیکن سپاهان در یکی از صحنه‌ها خودشان را به زمین انداختند که یک رکورد محسوب می‌شود. من تاکنون چنین چیزی ندیده بودم.
سرمربی تراکتور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بازیکنان شما به دنبال گرفتن خطای پنالتی بودند؟، گفت: شاید واقعاً پنالتی رخ داده و داور نگرفته است. خطای هَند در داخل محوطه سپاهان رخ داد و کاوه رضایی به شکلی واکنش نشان داد که گویا توپ به شکم او برخورد کرده است. ما سعی نکردیم پنالتی بگیریم. واقعاً پنالتی رخ داد. متأسفانه با تراکتور همچون سایر تیم‌ها رفتار نمی‌شود که مثل آب خوردن پنالتی بگیرند. 
وی ادامه داد: تراکتور در هر صحنه‌ای که فشار می‌آورد، وی‌ای‌آر داور را فرا می‌خواند و ریتم بازی خراب می‌شد. در آن صحنه هم که من جلوی تعویض را گرفتم، مقصر تیم داوری بود. ما روی نام هاشم‌نژاد خط کشیده و اسم تومیسلاو را نوشته بودیم، اما آنان می‌خواستند تعویضی که خودشان دوست دارند را انجام دهند. ما دقیقاً با یک خودکار برگه تعویض را نوشته بودیم.
اسکوچیچ خاطرنشان کرد: شما تاکنون دیده‌اید که در تبریز ۱۰ دقیقه وقت اضافه بگیرند؟ امروز چند بار جریان بازی قطع شد؟ بازی را سر صحنه کرنر برای دقایقی معطل کردند. نفهمیدم چرا این چنین شد.
وی در خصوص سوال یک خبرنگار در رابطه با نبود بالانس در نتایج داخل خانه و خارج از خانه تراکتور، گفت: قبلاً نتیجه نگرفتن مقابل تیم‌های کوچک مطرح بود و الان تیم‌های بزرگ! سپاهان یکی از تیم‌های بزرگ ایران است. من هم از نتیجه راضی نبودم، امروز اگر پیروز می‌شدیم، اینطور نبود که جشن قهرمانی بگیریم. ما خوب بودیم و آنان هم خوب کار کردند. ۹ بازی باقی مانده و امروز بازیکنان از جان و دل مایه گذاشتند. بازیکنان با نهایت تلاش کار کردند، اما مدام در جریان بازی وقفه ایجاد می‌شد. بازیکنان حریف خودشان را زمین می‌انداختند یا داور صحنه‌ها را بررسی می‌کرد. مثلاً در نیمه دوم وی‌ای‌آر داور را در صحنه‌ای فراخواند که دلیل آن را نفهمیدم. این اتفاقات فقط در تبریز زیاد رخ می‌دهد. 
سرمربی تراکتور تأکید کرد: ما تیم بسیار گردن کلفتی هستیم و این موضوع را به تمامی رقبا ثابت کرده‌ایم. ما تا آخر می‌جنگیم و کار را برای رقیبان سخت می‌کنیم. یکی از نکات منفی، این است که من تمامی بازی‌های لیگ را نگاه می‌کنم و می‌دانم که مسیر برای کدام تیم هموار شده و برای چه تیمی سخت شده است. شما می‌توانید با دیدن صحنه‌های آفساید و پنالتی به این موضوع برسید.
وی ادامه داد: من وقتی از داور در خصوص وقت‌های تلف شده پرسیدم، گفت فقط یک صحنه مورد بررسی کمک داور تلویزیونی قرار گرفت. این در حالیست که من به یاد دارم دو سه صحنه بررسی شد. نمی‌دانم چه چیزی را بازبینی می‌کردند. وقفه‌ها زیاد بود و حفظ ریتم بازی در چنین شرایطی بسیار سخت است. 
وی در خصوص دو صحنه مشکوک به خطای پنالتی، گفت: تصمیمات وی‌ای‌آر هم توسط انسان گرفته می‌شود و هوش مصنوعی دخیل نیست. اگر بررسی دقیق شود، معلوم می‌شود که برخورد یکسان با تیم‌ها وجود ندارد. چند بازی پیش، صحنه‌های مختلف به نفع تیم مخصوصی سوت زده شد. اینکه وی‌ای‌آر چطور مداخله کرده و داور را چه زمانی صدا کند، همگی نکات مهمی هستند. من با تصمیم کمک داور ویدیویی کاری ندارم. اما این وقفه‌ها باعث می‌شود جریان تیم من خراب شود. نیمه دوم یا بازیکنان حریف روی زمین می‌خوابیدند یا وی‌ای‌آر صحنه را بررسی می‌کرد. بار اول در دوران حرفه‌ای مشاهده کردم که تعویض اشتباهی انجام می‌دادند. اگر اشتباه کرده‌اند، بگویند اشتباه است. اما اینکه تقصیر را گردن ما بیندازند، درست نیست. می‌توانستند بگویند اشتباه است. اشتباه را باید گردن می‌گرفتند. اینکه ما را مسخره کرده و بگویند شما اشتباه کردید، قابل پذیرش نیست.
سرمربی تراکتور در خصوص تعویض در دقیقه ۹۴، بیان کرد: می دانم عادت دارید دقیقه ۶۰ تعویض انجام شود، اما بازی در دست ما بود و آنان با اضافه کردن یک هافبک سعی کردند جلوی فشار تراکتور را بگیرند و در دفاع مستحکم‌تر باشند. من آینده را پیش بینی نمی‌کنم که بدانم بازیکن در یک دقیقه باقی مانده می‌تواند تأثیرگذار باشد یا نه. آشوری می‌توانست در فرصت کوتاه فشار وارد کند. هاشم‌نژاد هم در آن لحظه مصدوم شده بود.
وی در خصوص حضور هواداران در سرمای تبریز، بیان کرد: هواداران می‌دانند که چقدر به حضور آنان نیاز داریم و می‌دانند که دلگرمی تیم هستند. حیف شد، نتوانستیم آنان را با برد بدرقه کنیم. این جنگ، یک روزه نیست و تا آخر ادامه دارد. 
سرمربی تراکتور در خصوص عصبانیتش از بازی مستقیم مدافعانش، گفت: عصبانی نشدم. زمانی که حریف تیم ما را تحت فشار قرار دهد، چاره‌ای جز توپ بلند نداریم، اما اینکه مدام توپ بلند ارسال کنیم، سبک من نیست. 
اسکوچیچ تأکید کرد: بازیکنانم هر کاری که از دستشان بر می‌آمد را انجام دادند. نکته مهم همین است که بازیکنان از جان و دل مایه گذاشتند. امروز تلاش زیادی کردیم. درست است دلیلی بر خوشحالی نداریم، اما نشان دادیم تیم گردن کلفتی هستیم. من هم مربی ساده‌ای نیستم. این موضوع باعث خوشحالی است.
وی ادامه داد: هاشم‌نژاد صرفاً  به خستگی آخر بازی زمین افتاد. دیدید که ریکاردو آلوز هم برگشته است. به نظرم وضعیت مصدومان را طی روزهای اخیر به خوبی کنترل کرده‌ایم.
اسکوچیچ خاطرنشان کرد: دلیل اینکه پیروز نشدیم، خودمان بودیم. می‌توانستیم گل زده و پیروز شویم. وی‌ای‌آر هر دو دقیقه جریان بازی را خراب می‌کرد. ما تیم حریف را پرس می‌کردیم، ولی داور مدام‌ در جریان بازی وقفه می‌انداخت. باید صحنه‌ها را بار دیگر مشاهده کنم. کاوه رضایی را از زمان تیم ملی می‌شناسم، اینکه توپ به دست کاوه برخورد کرده و او شکم خود را گرفته، برای من عجیب است.  البته در خصوص صحنه‌های مشکوک باید بگویم، من در زمین به غریزه خودم باور دارم.
انتهای پیام/

پژوهشیار