خزانه دار اتاق اصناف تبريز؛

اصناف و بازاريان، به اقدامات عملي دولتمردان براي حل مشکلات نياز دارند

1403/11/26 - 18:59 - کد خبر: 131179
اسماعيل پور محمد رخشا

نصر: عضو هيئت رئيسه و خزانه دار اتاق اصناف تبريز، گفت: اصناف به دليل شاخصه هاي تاثيرگذار و نقش برجسته در ابعاد مختلف، در عملياتي کردن رونق توليد به عنوان شعار امسال، تاثيرگذار بوده و رونق توليد را به صورت عيني در جامعه پياده  نموده است.

به گزارش نصر؛ اسماعيل پور محمد رخشا با اعلام مطلب فوق افزود: حدود 18 درصد از توليد ناخالص ملي و ايجاد 6 ميليون فرصت شغلي توسط اصناف و بازار محقق ميشود، افزود: اصناف با اين شاخصه ها، از نقش و جايگاه ويژهاي در اقتصاد برخوردارند و در معرفي کالاهاي ملي تاثيرگذار بسيار خوب عمل کرده اند.
وي با اشاره به اينکه همه بزرگان نظام و مسئولان کشور اذعان دارند که « اصناف و بازاريان همواره با ورود خود به عرصه هاي مختلف موجب دگرگوني در ساختار نظام اجتماعي و حتي سياسي شده اند.» ولي متاسفانه در عمل اينطوري نيست و توجهي به مشکلات اصناف و بازاريان نداشته اند و  همه وعده ها در حد شعار بوده است!
عضو هيئت رئيسه و خزانه داراتاق اصناف تبريز، در خاتمه اضافه کرد: انتظاري منطقي که بازاريان و اصناف از حاکميت و دولت دارند، اين است که امنيت در جامعه برقرار باشد، رعايت حقوق آنها با عدل انجام و اصناف تکريم شوند، بازار از التهاب کم برخوردار باشد، در سايه قانون حمايت شوند، کالا به اندازه نياز وجود داشته باشد و قوانين دست و پا گير اصلاح گردد و تصميم گيري هاي دروني اصناف، توسط اتاق هاي اصناف شهر،  بخش، شهرستان و استان بررسي و اقدام گردد. 
انتهای پیام/

پژوهشیار