مدیرعامل انجمن خیریه پژواک مطرح کرد:

افزایش چهار برابری هزینه داروی بیماران سرطانی

1403/11/18 - 11:31 - کد خبر: 130650
انجمن خیریه پژواک

نصر: مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان پژواک با اشاره به افزایش ۴ برابری هزینه دارو بیماران سرطانی در سه هفته گذشته، گفت: به طور مثال آمپول ۱۶ میلیونی یک بیمار در سه هفته به ۶۰ میلیون تومان رسیده است و این افزایش قیمت واقعا پیش بینی نیست و مشکلات بسیاری ایجاد کرده است.

به گزارش نصر، علی‌اکبر خازن در نشست خبری انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان پژواک با اصحاب رسانه ضمن اشاره به اینکه این انجمن خیریه موسسه‌ای رسمی، مردمی، غیر‌انتفاعی، غیر‌سیاسی، صرفا خیریه است، افزود: پژواک در سال ۱۳۸۷ به همت مرحوم مستجاب احمدیان که بر اثر بیماری سرطان فوت کرد و با تکیه بر مشارکت فعال و حمایت مادی و معنوی کریمانه‌ی مردم تاسیس و در جهت پیشگیری، درمان، بازتوانی و تخفیف آلام و حمایت از بیماران مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنان تلاش می‌کند.
وی با اشاره به اینکه در دی ماه سال جاری ۴۷ مددجو به خانواده پژواک اضافه شده است، افزود: آمار مبتلایان به بیماری سرطان افزایش یافته است و  تقریبا ده برابر تعداد مددجویان دی ماه سال گذشته را امسال داشتیم.
وی با بیان اینکه تعداد مددجویان این انجمن ۴ هزار و ۳۰ نفر است که تنها در بیست روز گذشته ۴۰ نفر افزایش است، گفت: از این ۴۰ نفر ۳۰درصد بیماران  آقا و ۷۰ خانم هستند و تعداد کل ۵۹ درصد مددجویان خانم  که ۲۸ درصد آنها به سرطان سینه مبتلا هستند، می باشد.
مدیرعامل انجمن خیریه بیماران مبتلا به سرطان پژواک اضافه کرد: بیش از ۵۰ درصد مددجویان رنج سنی ۴۰-۶۰ سال دارند و ۴۷ درصد تبریز آنها ساکن تبریز و الباقی ساکن  شهرستان هستند.
وی با بیان اینکه هزینه تخمینی تامین دارو هر بیمار بالغ بر ۳۰ میلیون تومان است، ادامه داد: آمپول ۱۶ میلیونی یک بیمار در سه هفته به ۶۰ میلیون تومان رسیده است و این افزایش قیمت واقعا پیش بینی نیست و مشکلات بسیاری ایجاد کرده است.
علی‌اکبر خازن اضافه کرد: هزینه تامین دارو و درمان یکی از مددجویان ما  یک میلیارد بود که پیش بینی میکنیم برای ماه آینده به ۳ میلیارد می رسد.
وی به هزینه بالای داروها که حتی تحت پوشش بیمه نیست اشاره کرد و گفت: حتی داروهای ایرانی هم رقم بالایی دارند.
وی در ادامه به لزوم سوادآموزی برای تشخیص زود هنگام سرطان اشاره کرد و گفت: باید کارهایی انجام شود که ابتلا به سرطان کاهش یابد و انجمن پژواک نیز آموزش برای پیش گیری ابتلا به سرطان داده می شود.
مدیرعامل این انجمن با بیان اینکه جلسات آموزشی برای پرسنل ادارات برگزار می شود، افزود: ارتقا سواد سلامت مردمی یکی از وظایف ماست و این یک روش ثابت شده در استان زنجان است که میزان ابتلا به سرطان را نزدیک به صفر کرده است.
وی با بیان اینکه کارمندان پسماند و مسئولان جایگاه پمپ بنزین و تعویض روغن  بیشترین صنف درگیر با سرطان هستند، گفت: در کشورما در کنار  پروتکل درمانی متاسفانه بحران روانی نادیده گرفته می شود اما چیزی که از پروتکل درمانی مهمتر است مسائل روحی و روانی است.
وی روند ثبت نام مددجویان در انجمن خیریه بیماران مبتلا به سرطان پژواک اشاره کرد و افزود: افراد برای تحت پوشش قرار گرفتن توسط انجمن باید حتما تشخیص از طرف پزشک انجام شده باشد، سپس تشکیل پرونده و ثبت به عنوان مددجو، بررسی شرایط مالی خانواده بررسی شود.
علی‌اکبر خازن با بیان اینکه شعبه سراب این انجمن افتتاح شده است، ادامه داد:  شعب دیگر در شهرستان مرند، شبستر، اهر، در آستانه افتتاح است و همچنین  تاج گل کرایه ای برای مراسم یک فرهنگ سازی برای کمک به خیریه است که تلاش داریم مرسوم کنیم.
وی با بیان اینکه انجمن پژواک در محل سابق بیمارستان زکریا، کلینیکی تخصصی برای درمان سرطان راه اندازی می کند، افزود: این محل در مرحله صدور پروانه، مقاوم سازی و ایجاد  پارکینگ است و دو طبقه آن ویژه بیمارستان سرطانی خواهد بود.
وی در انتها به پروژه دیگر این انجمن برای ایجاد امکانات درمانی رایگان ویژه بیماران سرطانی اشاره کرد و افزود: این پروژه جدید در میدان تیر است و کلینیک تخصصی رایگان برای درمان این بیماران خواهد بود.
انتهای پیام/

پژوهشیار