جزئیات جدیدی از عروسی مجلل ضراب در آمریکا | تدابیر امنیتی و ممنوعیت تصویربرداری

1403/11/01 - 10:11 - کد خبر: 129509
رضا ضراب

نصر: جشن ازدواج مجلل رضا ضراب در آمریکا همچنان در رسانه‌ها دست به دست می‌ شود.

به گزارش نصر، رضا ضراب که پیش‌تر نام او در پرونده‌ های مرتبط با تخلفات بانکی مطرح شده بود، پس از جدایی از ابرو گونده‌ش، خواننده سرشناس ترکیه در سال ۲۰۲۱، زندگی مشترک جدیدی را در آمریکا آغاز کرده است.
وی این‌بار در شهر میامی و طی جشنی سه‌روزه با دلارا آلتی‌ نتوپ، مدیر اجرایی و شناگر پیشین تیم ملی ترکیه، پیمان زناشویی بست.

تدابیر امنیتی و ممنوعیت تصویربرداری
یکی از نکات جالب توجه، محدودیت‌های جدی برای حفظ حریم خصوصی عروس و داماد بود.
به میهمانان پیش از مراسم از طریق ایمیل اطلاع داده شد که عکس و فیلم‌برداری ممنوع است.
همچنین تلفن‌های همراه حاضرین در بدو ورود جمع‌آوری شد تا هیچ تصویر یا ویدئویی از جزئیات جشن به بیرون درز نکند. افزون بر این، یک «دِرِس کد» رسمی در نظر گرفته شده بود و از خانم‌ها درخواست شد لباس شب و از آقایان خواسته شد با پوشش رسمی (اسموکینگ) در مراسم حضور یابند.
 

مراسم ازدواج رضا ضراب و دلارا آلتی‌ نتوپ که با تدابیر امنیتی و حریم خصوصی بالایی برگزار شد، به دلیل حضور چهره‌ های مطرح، سبک منحصر به‌ فرد جشن و پیشینه خبرساز ضراب، به یکی از خبرهای پربحث رسانه‌ های بین‌المللی به‌ ویژه در ترکیه تبدیل شده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار