رئیس کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در گفتگو با نصر؛ 

گام‌های نوین در تعاملات بین المللی دانش بنیانی ها + فیلم

1403/10/07 - 19:59 - کد خبر: 128059
گلناز پورنامی

نصر: رئیس کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه گفت: این کمیسیون گام‌های نوینی در تعاملات بین‌المللی برداشته است و با هدف برقراری ارتباط مؤثر میان شرکت‌های دانش‌بنیان ایران و همتایان ترکیه‌ای خود، به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید برای توسعه صادرات و جذب نخبگان می‌باشد. 

به گزارش نصر، کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه به عنوان یک نهاد پیشرو، گام‌های نوینی در تعاملات بین‌المللی برداشته است. این کمیسیون با هدف برقراری ارتباط مؤثر میان شرکت‌های دانش‌بنیان ایران و همتایان ترکیه‌ای خود، به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید برای توسعه صادرات و جذب نخبگان می‌باشد. فعالیت‌های این کمیسیون نشان‌دهنده عزم راسخ برای ارتقاء همکاری‌ها و تسهیل روند فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه فناوری و نوآوری است.
 

جلسه هم‌اندیشی کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در محل سالن اجتماعات ساختمان مرکزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با حضور عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی و ایران ترکیه و هیئت رییسه کمیسیون و جمعی از نخبگان و فعالین اکوسیستم نوآوری و فناوری برگزار شد.


طاهره سلیمانی، رئیس کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه  در حاشیه این نشست و در گفتگو با خبرنگار نصر، گفت: کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه اولین کمیسیونی است که در بین اتاق های مشترک ایران افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه کمیسیونی نوپا با اهداف بزرگ ایجاد شده است، افزود: یکی از اهداف اصلی تشکیل این کمیسیون برقراری ارتباط بین شرکت های دانش بنیان ایران با شرکت های هم پای خود در کشور ترکیه است.
وی اضافه کرد: به دنبال این هستیم تا شرکت های دانش بنیان بتوانند در عرصه های بین المللی به فعالیت خود ادامه دهند و صادرات داشته باشند.
 

طاهره سلیمانی در پاسخ به سوال خبرنگار نصر در خصوص نقش کمیسیون در تسهیل روند صادرات و کاهش مهاجرت نخبگان، گفت: یکی از اهداف اصلی کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه تحقق این روند است.
وی با بیان اینکه قبلاً کشورهای خارجی تلاش داشتند نخبگان را به سمت خود جذب کنند، افزود: اکنون این روند تغییر کرده است و به دنبال ایده ها هستند تا جذب افراد متخصص، جوانان باید بتواند بعد از کسب توانایی در کشورهای خارجی به ایران بازگردد و به فکر فعالیت مشترک باشند.
رئیس کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه با بیان اینکه در مدت آغاز فعالیت کمیسیون با دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری ارتباط گرفتیم تا با انعقاد تفاهم نامه شرکت های برجسته و توانمند را شناسایی کنیم و با بار گزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی توانایی برقراری ارتباط و صادرات آنها را به کشورهای خارجی فراهم کنیم.
 

وی با اشاره به اینکه با دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری ترکیه نیز ارتباط برقرار کردیم تا نیازهای آنها را شناسایی کرده و ارتباط صحیح را شکل دهیم، گفت: به تازگی در نمایشگاه موساد ترکیه حضور پیدا کرده بودیم فرصت های همکاری را بررسی کردیم تا فضایی برای رشد شرکت های دانش بنیان ایرانی را در عرصه جهانی فراهم کنیم.
 

این گزارش می افزاید، دومین جلسه هم‌اندیشی کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی، اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه برگزار شد و در این جلسه به بررسی زوایا مختلف همکاری با شرکت های دانش بنیان و روش های شناسایی افراد و شرکت های توانمند برای ایجاد ارتباط و همکاری با کشور ترکیه مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین شاهین غازی بیات ، دبیر کمیسیون شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی اتاق مشترک ایران و ترکیه، با ارائه گزارش عملکرد فعالیت این کمیسیون در ماه های گذشته افزود: در همین فرصت کوتاه هیئت رییسه کمیسیون جلسات حضوری و آنلاینی را با مسئولین مجموعه‌های مختلف از جمله انجمن موسیاد ترکیه و همچنین معاون بخش بین‌الملل و رییس مرکز کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار کرده‌اند، از نمایشگاه های ترکیه، پارک های علم و فناوری و شهرک های صنعتی این کشور نیز بازدید داشتند تا برای اخذ حمایت برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های عضو اتاق بتوانند اقدام کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار