شهردار تبریز خبر داد:
تبریز تبدیل به کارگاه عمرانی کلانشهرهای کشور شده است
1403/09/27 - 21:18 - کد خبر: 126519
نصر: شهردار تبریز بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای داخلی و بهرهمندی از توانمندیهای شرکتها و سازمان های تابعه به عنوان گامی مؤثر در تحقق اهداف مدیریت شهری تأکید کرد.
به گزارش نصر، یعقوب هوشیار شهردار تبریز به همراه پرویز هادی و یاسین بجانی، از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز و مدیران شهرداری از بخشهای مختلف شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان بازدید به عمل آورد.
شهردار تبریز در این بازدید اظهار کرد: شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان به عنوان یکی از بازوان اجرایی شهرداری تبریز، از طرفیتهای مغفول شهرداری تبریز بود که در دوره فعلی مدیریت شهری نقشی کلیدی در تحقق اهداف عمرانی ایفا کرده است.
وی افزود: اجرای تقاطعهای غیرهمسطح شهید مالک رحمتی و شهدای قراملک به روش سیگمنتال و انتقال این فناوری به کلانشهر تبریز و همچنین اجرای ۱۸ کیلومتر نیوجرسی در اتوبان شهید کسایی به همراه روشنایی، احداث سالن های ورزشی از دستاوردهای این شرکت در ۳ سال اخیر است.
هوشیار با بیان اینکه تبریز در سه سال اخیر تبدیل به کارگاه عمرانی در میان کلانشهرهای کشور شده است، اعلام کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تبریز با افزایش ۵۰ درصدی به نسبت سال گذشته، با محوریت توسعه سرانههای شهری به خصوص در مناطق کمبرخوردار تدوین شده و بیشترین فعالیت عمرانی شهرداری نیز در این مناطق انجام گرفته است.
وی ادامه داد: نگاه عمرانی در تدوین بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز بر بودجه جاری آن غلبه داشته و ۲۴ هزار میلیارد تومان برای هزینههای عمرانی شهر پیشبینی شده است.
هوشیار با اشاره به احداث ۹ تقاطع غیرهمسطح در ۳۳ ماه گذشته افزود: با تکیه بر توانمندی مجموعههای فنی شهرداری تبریز و حمایت شورای اسلامی شهر ۹ تقاطع غیرهمسطح در دوره فعلی مدیریت شهری احداث شده است که در ادامه نیز ۲ تقاطع غیرهمسطح تکمیل و به بهره بردای میرسد.
شهردار تبریز با اشاره به توزیع بیش از ۴۷۰ هزار تن آسفالت در سال جاری یادآور شد: هدفگذاری شهرداری تبریز در توزیع آسفالت اساسی لکهگیری در سال جاری ۵۰۰ هزار تن است که تا پایان سال تحقق مییابد.
وی همچنین با بیان اینکه توسعه شهر هوشمند جزو اولویتهای اصلی مدیریت شهری در دوره فعلی است، افزود: اجرای بیش از ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری و هدفگذاری اجرای ۸۲۰ کیلومتر تا درب منازل شهروندان، احداث مرکز مدیریت هوشمند شهری، نصب دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی و راهاندازی اپلیکیشن تبریز مهمترین اقدامات مدیریت شهری در حوزه شهر هوشمند در دوره فعلی است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از صحبتهای خود توسعه حمل و نقل عمومی در دوره فعلی مدیریت شهری را یکی از عملکردهای مثبت شهرداری نامید و افزود: تکمیل خط یک متروی تبریز، اتمام حفاری خط دو مترو و آغاز اجرای خط سوم متروی تبریز، خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، نوسازی بیش از ۱۷۰۰ تاکسی درونشهری و برنامه ریزی برای نوسازی ۲ هزار دستگاه دیگر و ونهای تاکسی از جمله مهمترین اقدامات شهرداری تبریز در حوزه حمل و نقل عمومی است.
به گفته شهردار تبریز احداث ۷۰ پروژه ورزشی با ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه در دوره فعلی مدیریت شهری برنامه ریزی شده بود که برخی از آنها به بهرهبرداری رسیده و برخی دیگر در نوبت افتتاح قرار دارند.
هوشیار اجرای مسیرگشایی شهید آیتالله آلهاشم را مهمترین پروژه شهرداری تبریز در حوزه مسیرگشایی معرفی کرده و افزود: پروژه مسیرگشایی شهید آلهاشم بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور است که در سه فاز اجرایی میشود. وی ادامه داد: تملکات این پروژه به اتمام رسیده و با همراهی دستگاههای خدمات رسان در جابجایی تاسیسات شهری، تلاش داریم این پروژه در اسرع وقت تکمیل و تحویل شهروندان شود.
شهردار تبریز همچنین پروژه ۱۲۰۰ واحدی شهرک جوانان را مهمترین پروژه در حوزه تامین مسکن ارزانقیمت و استاندارد برای جابجایی بافت پرخطر ۴۸ هکتاری معرفی کرد و افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار اجرا می شود.
وی در پایان صحبتهای خود با اشاره به برنامه توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز در دوره فعلی مدیریت شهری نیز گفت: در ۲ سال گذشته ۲۳۰ هکتار به فضای سبز تبریز اضافه شده و تلاش داریم تا سال آینده برنامه توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز تحقق یابد.
انتهای پیام/