مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان؛

رونق گردشگری زمستانی رویکرد میراث فرهنگی آذربایجان شرقی است

1403/09/20 - 17:47 - کد خبر: 126131
برف

نصر: مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه گردشگری زمستانی این استان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی منحصر به فرد است، گفت: برنامه‌ریزی‌ برای افزایش حضور گردشگران در فصل زمستان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش نصر، احمد حمزه‌زاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، یکی از اولویت های اصلی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی را توجه به توسعه و رونق گردشگری فصول سرد سال عنوان کرد.
وی با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی از استانی در مسیر گردشگری به مقصد جذاب گردشگری تبدیل شده است، افزود: در سال های اخیر گام های موثر و مفیدی برای جذب گردشگران در فصل تابستان برداشته شده است که نتایج آن با آمارهای ثبت شده مشخص است.
حمزه زاده کاهش گردشگران ورودی در فصل زمستان را امری طبیعی خواند و در عین حال، یادآور شد: اوج سفرهای استان در فصل‌های بهار و تابستان است، اما برای جذب گردشگران در زمستان نیز توسعه تفریحات زمستانی مانند ایجاد پیست‌های اسکی و برگزاری جشنواره‌های زمستانی باید به انجام برسد.
وی با تاکید بر اهمیت جایگاه گردشگری در توسعه آذربایجان شرقی، گفت: تابستان امسال میانگین درصد اشغال هتل‌های استان به ۹۵ درصد رسید که این مسئله به خودی خود حکایت از تبدیل آذربایجان‌شرقی به مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی دارد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان‌شرقی تعداد بازدیدکنندگان از موزه‌ها و میزان بلیت‌فروشی آنها را در سال جاری ۸۵۰ هزار اعلام و اضافه کرد: این رقم در مقایسه با سال گذشته با رشد ۲۵۰ درصدی میزان بلیط فروشی موزه‌ها همراه بود.
حمزه زاده افزود: در یک سال اخیر نزدیک به سه میلیون نفر در هتل‌های استان اقامت داشتند که این آمار، جایگاه آذربایجان شرقی را به‌ عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور تثبیت می‌کند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با برخورداری از انواع جاذبه های گردشگری و داشتن چهار هزار اثر، ابنیه و محوطه تاریخی و باستانی که ۲ هزار و ۲۶ مورد آنها در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از استان های گردشگری پذیر ایران به شمار می رود.
مجموعه بازار تاریخی تبریز، کلیسای سنت استپانوس و مجموعه کاروانسراهای خواجه نظر جلفا، گویجه بل و جمال آباد میانه از آثار جهانی آذربایجان شرقی است.
آذربایجان شرقی هم اکنون ۸۶ هتل و هتل آپارتمان به همراه ۲۵۶ واحد بومگردی، گردشگری و رستوران سنتی با حدود ۲۰ هزار تخت دارد.
انتهای پیام/

پژوهشیار