در دویست و بیست و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز؛ 

تجلیل شورا از فعالان ورزش تبریز/ لزوم برگزاری رویدادهای تراز اول ورزشی در تبریز

1403/09/11 - 16:32 - کد خبر: 125664
شورا ایام فاطمیه

نصر: در دویست و بیست و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز از باشگاه ورزشی شهرداری تبریز به‌دلیل انتخاب این باشگاه به‌عنوان باشگاه برتر توسط وزارت ورزش و جوانان، تجلیل شد.

به گزارش نصر، میرمعصوم سهرابی، مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز به‌دلیل انتخاب این باشگاه به‌عنوان باشگاه برتر و معصومه داناپور، قهرمان ورزش قایق‌رانی، جعفر پورابراهیم قهرمان ورزش موی‌تای و مرتضی جان‌محمدزاده قهرمان کشتی ارتش‌های دنیا مورد تجلیل قرار گرفتند.

ایجاد زیرساخت‌های ورزشی، مهم‌تر از مسیرگشایی‌ است
“پرویز هادی”، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن قدردانی از شهردار و مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز گفت: همکاران شورای ششم و مدیریت شهری توجه جدی به بحث ورزش داشته‌اند که ایجاد کمیسیون کمیسیون ورزش و جوانان و احیای باشگاه نشان از توجه به ورزش دارد.
وی ضمن قدردانی از تلاش مناطق و سازمان‌ها در حوزه ورزش، تصریح کرد: اقدامات بی‌سابقه‌ای در حوزه ورزش و در حوزه زیرساخت‌های مناطق کم‌برخوردار صورت گرفته و می‌توان گفت ایجاد زیرساخت‌های ورزشی، مهم‌تر از مسیرگشایی‌ است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، ابراز کرد: به غیر از رویدادهای ورزشی، امکان‌ برگزاری کلاس‌های مختلف در سالن‌های ورزشی وجود دارد و امیدواریم این زیرساخت‌ها منشا خیر و برکت باشد.
هادی با اشاره به اینکه ایجاد زیرساخت‌های ورزشی در چنين سطحی، بی‌سابقه است، گفت: حوزه زیرساخت‌های ورزشی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد و ایجاد ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مستلزم این است که در کمیسیون‌های مربوطه پیگیری شود چرا که این سالن در آینده به جهت رونق گردشگری ورزشی، برای تبریز آورده خواهد داشت.
وی ادامه داد: با ایجاد ورزشگاه ۱۵ هزار نفری در تبریز، این شهر میزبان مسابقات معتبر بین‌المللی خواهد بود و در مسابقات آسیایی نقش ایفا خواهد کرد چراکه زیرساخت و سرمایه شهر است.

اهمیت شورای ششم به ورزش قابل توجه است
“علی نوای باغبان”، عضو شورای اسلامی شهر تبريز ضمن قدردانی از تلاش‌های پرویز هادی و توجه به مسئلهٔ ورزش به‌عنوان عضو شورا، گفت: هرچه‌قدر که شورای پنجم به مسئلهٔ ورزش بی‌توجه بود، در شورای ششم جبران مافات شد.
وی افزود: لایحه احداث سالن ۱۵ هزار نفری به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع شده که به خیر و صلاح شهر خواهد بود و تبریز روی ریل ورزشی خواهد افتاد.

با حمایت از تمام هیئت‌های ورزشی ساعت مدال آوری‌های بین‌المللی خواهیم شد
“علی راستی”، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن قدردانی از تلاش و زحمات فعالان عرصه ورزش در شهرداری، گفت: شهرداری یک باشگاه فرهنگی و ورزشی است و باید همزمان به موضوع ورزش، به موضوع فرهنگ و موضوعات اخلاقی توجه ویژه‌ای شود. باید از افراد خلاق، متعهد و متخصص استفاده‌ گردد تا موجب تربیت افرادی متعهد و متخصص در عرصه ورزش شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز افزود: یک سری هیئت‌های ورزشی نیازمند توجه ویژه هستند و برای اعزام‌به عرصه بین‌المللی درخواست‌هایی دارند.
ورزش‌هایی مثل کشتی و وزنه‌برداری، دوچرخه‌سواری، دومیدانی و... باید به زیرمجموعه باشگاه شهرداری بیایند و از مزایای باشگاه شهرداری تبریز بهره‌مند و پشتیبانی شوند و اين موضوع حل شود تا شاهد مدال‌آوری در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.


وظیفه شهرداری تنها بتون و آسفالت نبوده و باید توجه جدی به چهره ورزشی شهر داشته باشد
“حجت‌الاسلام رسول برگی”، عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امروز، شاهد این هستیم که روحیه ورزشی در مدیریت شهری مضاعف شده است.
وی گفت: بعضی از اعضای شورا با کج‌سلیقگی‌ مقابل ورزش ایستاده و ایرادات بنی‌اسراییلی برای تشکیل باشگاه مطرح کرده بودند. تفکر عده‌ای این بود که وظیفه شهرداری بتون و آسفالت است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهردار، چهره ورزشی بوده و به ورزش توجه جدی داشته است. از تلاش‌های مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز باید قدردانی شود که طی سی سال حضور در عرصه ورزشی، پای کار بوده‌اند و مدیران مناطق ۱۰ گانه همه‌روزه پای فعالیت‌های ورزشی هستند.
برگی گفت: تشکیل باشگاه ورزشی موجب ایجاد زیرساخت‌های ورزشی است و با این اقدام به فکر ورزش جوانان هستیم تا از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری شود.
وی همچنین خواستار تکمیل وضعیت زمین چمن شهرک شهید بهشتی به دلیل افزایش مراجعات شد تا هرچه زودتر فعالیت خود را آغاز کند.
عضو شورای اسلامی شهر تبريز، گفت: برای حضور آقای حسین نجفی از مدال‌آوران و مربیان کیک‌بوکسینگ برای تجلیل در صحن شورا نیز در تاریخ ۶ آذر نامه‌ای ارسال شد.

سیاست‌گذاری شورا موجب افزایش قهرمانان شده است
“احد صادقی”، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه موفقیت‌های باشگاه شهرداری تبریز، نشان از توجه شورای ششم به مسئلهٔ ورزش دارد، اظهار کرد: بودجه ورزشی شهرداری تبريز در سال ۱۴۰۰، مبلغ ۲۰ ميليارد تومان؛ در سال ۱۴۰۱، ۴۰ ميليارد تومان؛ در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ ميليارد تومان و در سال ۱۴۰۳ بالای یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.
 وی افزود: تحقق بودجه در حوزه ورزشی، بالای ۷۰ درصد بوده است که با تحقق ۱۳ درصدی بودجه سازمان فرهنگی در ایجاد زیرساخت و اجرای برنامه‌ها تفاوت بسیار زیادی دارد.
صادقی با اشاره‌ به اینکه توجه به مسئلهٔ ورزش در مدیریت شهری تبریز در حد وزارت ورزش و جوانان بوده است، گفت: وضعیت مدیریت شهری در حوزه توجه به برخی از وظایف ذاتی، فاجعه‌بار است.
وی افزود: توجه به ایجاد بازارچه محلی و حل معضل وانت‌بار که شهرداری در کل شهر تبریز سه بازارچه محلی ایجاد کرده‌ و این موضوع باید مورد توجه مدیریت شهری باشد.
دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بحث حمایت از زیرساخت‌ها که توسعه ورزش همگانی است، موضوعی است که در گزارش‌ها مطرح شد و حایز اهمیت است و اگر به بحث تیم‌داری ورود می‌کردیم نمی‌توانستیم حمایت کنیم و این سیاست‌گذاری شورا برای حمایت از هیئت‌های ورزشی بوده که موجب افزایش قهرمانان شده است.
صادقی با تأکيد بر تداوم مسیر حمایت از هیئت‌های ورزشی و جلوگیری از تیم‌داری شهرداری تبریز، گفت: وضعیت تیم مقاومت شهرداری تبریز نیز باید بررسی شود و اگر معطوف به تیم‌داری شهرداری باشد، این موضوع باید ارزیابی شود.
وی با اشاره به بحث ارقام و اعداد سرانه ورزشی گفت: باید تبیین شود که سرانه‌های اعلامی توسط مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز، مربوط به سرانه شهرداری است یا مربوط به سرانه کل شهر تبريز است.

تخصیص مجموعه جانبازان و معلولان در باشگاه شهرداری تبریز 
 “یاسین بجانی”، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به توجه و نگاه شایسته مدیریت شهری به هیئات ورزشی، گفت: به هر هیئت ورزشی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان مساعدت صورت گرفته‌ است.
وی افزود: هیئت‌های ورزشی یک سری تیم‌ها را به مسابقات اعزام می‌کنند و در تامین هزینه‌ها با مشکل مواجه هستند که باشگاه شهرداری در این زمينه بایستی رویکرد حمایتی داشته باشند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ۱۳ آذر روز جهانی معلولان است و نیاز بود از معلولان و نخبگان ورزشی در صحن شورا نیز تجلیل شود.
وی گفت: قرار بود مجموعه‌ای نیز مخصوص جانبازان و معلولان در باشگاه شهرداری تبریز تخصیص یابد که امیدواریم هرچه زودتر این خواسته محقق شود.

شهرداری عابربانک نهادهای دیگر نیست
“اسماعیل چمنی”، عضو شورای اسلامی شهر تبریز ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیریت شهری در حوزهٔ ورزشی، گفت: هیچ‌کس از اعضای شورا، نمی‌تواند مخالف با ورزش باشد اما باید توجه داشت که عدالت باید در همه حوزه‌ها محقق شود. اگر در حوزه ورزش اتفاق خوبی افتاده، تصمیم همه‌ اعضا بوده و نباید شیرینی این اتفاقات را تلخ کرد.
وی اظهار کرد: هزینه در حوزه ورزش، برای سلامت شهروندان است همه اعضای شورا نظرات مختلفی در سیاست‌گذاری‌ها دارند و نظرات باید به صراحت اعلام شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: همه در حوزه ورزش زحمت کشیده‌اند و قدردان زحمات آقای هادی نیز هستیم.
چمنی با اشاره به اینکه شهرداری در حوزه‌های دیگر نیز هزینه‌هایی دارد، خاطرنشان کرد: شهرداری حد و توانی دارد و عابربانک نهادهای دیگر نیست و در هزینه‌کرد بیت‌المال باید رسم امانت را رعایت کنیم.
وی تأکيد کرد: در هزینه‌کردهای شهرداری باید توجه شود که ابتدا بدهی‌‌ها اعمال و درخواست‌هایی مطرح شود که امکان آن فراهم باشد و در غیر این صورت، بزرگی هزینه دارد و افراد می‌توانند از جیب خود هزینه کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: سلامتی و نشاط جامعه را در ورزش می‌بینیم و برای رقم زدن آینده سالم، باید ورزش را توسعه داد و در کنار ورزش همگانی نیاز به توجه به ورزش قهرمانی است و باید کارهایی کنیم که برای کل جامعه مفید و موثر باشد.

لزوم برگزاری رویدادهای تراز اول ورزشی در تبریز
‘روح‌الله رشیدی”، عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: وظیفه ما تصمیم‌گیری برای مسائل شهر است و خواسته ما از شهردار این است که برای ورزشکاران تبریزی به لحاظ روحی و روانی تسهیلات خوبی ایجاد و ارائه‌ کند.
وی خواستار گزارش عملکرد مستقل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز شد و گفت: در مقام حقوقی عضو شورا اختلاف‌نظرهایی مطرح است اما شخصا دوست داریم رویدادهای تراز اول ورزشی در شهر برگزار شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکيد بر ضرورت تبیین سرانه‌های ورزشی، گفت: برای مشخص شدن سرانه ورزشی باید فرمول دقیق ایجاد شود و میزان سرانه‌های ورزشی با شفافیت اعلام گردد.
رشیدی گفت: در طرح تفصیلی شهر که در حال تهیه است، پیش‌بینی سرانه ورزشی باید متناسب با نیازها و با دسترسی مناسب باشد.
وی با اشاره‌ به اینکه سرانه اسمی و واقعی با یکدیگر تفاوت دارد، گفت: متأسفانه غیر از نقل و قول شهردار و مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز، منبعی برای دسترسی به اطلاعات سرانه‌های ورزشی تبریز وجود ندارد.
“روح‌الله دهقان‌نژاد”، نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: مدیران ورزشی مناطق شهرداری تبریز، همواره در تلاش برای برنامه‌ها و مسابقات ورزشی هستند و سخت‌کوشانه فعالیت می‌کنند و همواره پای کار بوده‌اند که باید از این عزیزان قدردانی کرد.
وی اظهار کرد: در حوزه ورزشی، حمایت ۲۴ میلیارد تومانی بانک شهر و ۴۰ میلیاردی شهرداری تبریز، با مخالفت فرمانداری تبریز روبه‌رو شد که پس از دفاع از آن در استانداری، مصوب شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تصمیم شورا بر این شد از همه تیم‌ها به جز فوتبال حمایت شود و در بحث تیم‌داری باید توجه شود که از کدام تیم‌ها حمایت شده است.

به گزارش نصر، جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان نمونه‌دولتی استاد شهریار در صحن شورای اسلامی شهر تبریز حضور پیدا کردند.
حضور دانش‌آموزان مدارس مختلف سطح شهر تبریز در صحن شورا یکی از اقدامات دوره ششم شورای ششم است که موجب آشنایی دانش‌آموزان با مسائل مدیریت شهری و در راستای تکلیف‌پذیری دانش‌آموزان است.
نمایندگان دانش‌آموزان دبیرستان نمونه‌دولتی استاد شهریار مطالبی در خصوص آلودگی هوا، قطار شهری، ترافیک و توجه به مسئله تأمین آب شرب و تفکيک آب شرب از منابع آبی آبیاری فضاهای سبز تأکيد کرد.
انتهای پیام/

پژوهشیار