قهرمان اسبق شیرجه آسیا مطرح کرد:

شیرجه تبریز؛ از گذشته پرافتخار تا آینده‌ای درخشان

1403/09/05 - 17:28 - کد خبر: 125313
مربی شیرجه

نصر: مهرداد مرادی سرمربی اسبق تیم ملی و تیم های باشگاهی ترکیه از ظرفیت ها و استعدادهای غنی آذربایجان شرقی در رشته شیرجه سخن گفت.

به گزارش نصر، شیرجه آذربایجان شرقی از دیرباز زبانزد ورزش های استان بوده و در سال های گذشته ورزشکاران و مربیان نامی به ورزش ایران معرفی کرده است.
مهرداد مرادی قهرمان اسبق شیرجه آسیا و سرمربی تیم ملی ترکیه و باشگاه های ترکیه ای در گفتگو با نصر ابتدا در خصوص نحوه ورود خود به این رشته بیان داشت: از ۶ سالگی ورزش حرفه‌ای را با رشته ژیمناستیک شروع کردم و تا ۱۲ سالگی ژیمناستیک کار کردم و بعد از آن در رشته شیرجه فعالیت خود را آغاز کردم و توانستم در هر دو رشته قهرمان کشور شوم. پس از آن شیرجه را به صورت حرفه‌ای ادامه دادم و به تیم ملی نیز دعوت شدم.

 

وی افزود: وقتی عضو تیم ملی شدم به مسابقات جهانی نیز رفتم و در مسابقات آسیایی ۲ مدال طلا و یک مدال نقره به دست آوردم.
 وی در خصوص علت حضور زود و هنگام در عرصه مربیگری خاطرنشان کرد:  در ایران دوره‌های مربیگری شیرجه و ژیمناستیک را ادامه دادم و وقتی پیشنهاد باشگاهی از آنکارا را دریافت کردم، فعالیت خود را در ترکیه پیگیری کردم و بعد از آن به عنوان مربی تیم ملی شیرجه ترکیه نیز انتخاب شدم. 
مردادی با اشاره به موفقیت های های خود در این کشور گفت: خوشبختانه توانستیم برای اولین بار مدال‌های مختلفی را در این کشور کسب کنیم و هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان رتبه‌های اول کشور ترکیه را به دست آوردیم و رکورددار بیشترین کسب مدال در ترکیه شدیم. همچنین دو بار نیز در مسابقات قهرمانی اروپا شرکت کردیم و عملکرد خوبی در این مسابقات داشتیم و در نتیجه دو سال پیاپی به عنوان مربی برتر ترکیه انتخاب شدم.
 

این مربی تبریزی در خصوص علت موفقیت ورزشکاران استان در این رشته خاطرنشان کرد: سال‌هاست تبریز حرف اول شیرجه را در ایران می‌زند و اکنون سعی کردم تجربیات خود را به تبریز بیاورم و به پیشرفت این رشته در تبریز کمک کنم.
مرادی همچنین در خصوص امکانات دو کشور و تفاوت‌های آن بیان داشت: در ترکیه هر سال یک برنامه منظم و مدون تنظیم می‌شود و مشخص می‌شود ورزشکار در کدام رشته باید شرکت کند و برای آن هدف برنامه‌ریزی می‌شود اما در ایران به این شکل نیست و مسابقات کمی برای یک ورزشکار وجود دارد. همچنین برخی امکانات در ترکیه وجود داشت که در ایران وجود ندارد که می‌تواند در پیشرفت یک ورزشکار تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی در پایان گفت: تصمیم گرفتم به ایران برگردم و به ورزش تبریز کمک کنم. اکنون بعد از ۷ سال با توجه عدم رغبت به ادامه در ترکیه تصمیم گرفتم دوباره به ایران برگردم و یک باشگاه تخصصی در این رشته تاسیس کنم و قهرمانان بزرگی به رشته شیرجه ایران و تبریز معرفی کنم.
انتهای پیام/

پژوهشیار