رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در گفتوگویی/
صنایعدستی سفری فراتر از بازدیدهای عادی برای گردشگران فراهم میسازد
1403/08/22 - 13:51 - کد خبر: 124506
نصر: رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری جشنوارههای صنایعدستی در معرفی تولیدات این حوزه، نمایشگاه صنایعدستی تهران را فرصتی برای پیوند هنرهای بومی و گردشگری فرهنگی عنوان کرد و گفت: صنایعدستی سفری فراتر از بازدیدهای عادی برای گردشگران فراهم میآورد.
به گزارش نصر، زهرا خدادادی رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در گفتوگویی با اشاره به اهمیت سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران، اظهار کرد: این نمایشگاه بهعنوان یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور، فرصتی کمنظیر برای معرفی هنرهای بومی ایران و معرفی صنایعدستی اصیل به بازارهای داخلی و جهانی است. هنرمندان ایرانی در این نمایشگاه میتوانند محصولات خود را به مخاطبان مختلف از سراسر جهان معرفی کرده و از این طریق توانمندیهای صنایعدستی کشور را به جهانیان بشناسانند.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به لزوم ایجاد ارتباط مؤثر میان دو حوزه صنایعدستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: صنایعدستی نه تنها بهعنوان بخشی لاینفک از هویت فرهنگی هر منطقه محسوب میشود، بلکه به طور مستقیم با صنعت گردشگری نیز در ارتباط است. گردشگرانی که به ایران سفر میکنند، علاقه زیادی به خرید سوغاتیهای اصیل و صنایعدستی دارند و به همین دلیل، ایجاد همافزایی بین این دو حوزه میتواند به رونق گردشگری و صنایعدستی بهعنوان دو حوزه مکمل کمک شایانی کند و فرصتهای جدیدی برای توسعه اقتصادی در مناطق مختلف کشور فراهم کند.
او افزود: استان آذربایجانشرقی با تنوع کمنظیر در تولیدات صنایعدستی همواره یکی از استانهای پیشگام در حوزه صنایعدستی بوده و رشتههایی همچون حکاکی روی نقره، ساختسازهای سنتی، چاپ باتیک، ورنی بافی، ممقان دوزی و فرش دسباف تبریز از جمله تولیدات آذربایجانشرقی در حوزه صنایعدستی هستند. صنایعدستی، بهواسطه پیوند عمیق با هویت و فرهنگ بومی، سفری فراتر از بازدیدهای عادی برای گردشگران فراهم میآورد. گردشگران با مشاهده فرآیند تولید و خرید این آثار هنری، نه تنها سوغاتی خاص با خود به همراه میبرند، بلکه با سنتها و داستانهای نهفته در این صنایع آشنا میشوند، و این خود به توسعه پایدار صنعت گردشگری و تقویت اقتصاد محلی استان کمک میکند.
خدادادی به اهمیت همکاری دولت با هنرمندان صنایعدستی و فعالان حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: تلاش داریم تا با تسهیل فرآیندهای صادراتی و ایجاد زیرساختهای مناسب، به رشد این دو بخش کمک کرده و با همکاری مشترک و ایجاد بازارهای جدید، به رونق این صنایع در سطح بینالمللی کمک کنیم تا ایران اسلامی را بهعنوان مقصدی جذاب برای گردشگران و علاقهمندان به صنایعدستی معرفی کنیم.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان، در نهایت تأکید کرد: با پیوند مؤثر بین صنایعدستی و گردشگری، میتوان به توسعه پایدار این دو صنعت کمک کرد و فرصتهای جدیدی برای اشتغالزایی و افزایش درآمد در مناطق مختلف کشور ایجاد کرد.
انتهای پیام/