شهردار سهند مطرح کرد:

گام های بلند توسعه در شهر سهند/ سهند؛ شهر شد

1403/08/21 - 20:10 - کد خبر: 124447
نشست خبری محمد محمدی

نصر: شهردار سهند گفت: شهر سهند به عنوان دومین شهر پرجمعیت آذربایجان شرقی، با چالش‌های متعددی مواجه شد و شهرداری با برنامه‌ریزی‌های جدید و تخصیص اعتبار، در تلاش است تا به این نیازها پاسخ دهد و با مشارکت فعال شهروندان، گام‌های بلندی در مسیر توسعه این شهر بردارد.

به گزارش نصر، محمد محمدی در نشست با اصحاب رسانه ضمن اشاره بر اهمیت تحقق و ارتقای رسالت شهر سهند، افزود: شهرداری سهند، چالش‌های متعددی از جمله جلوگیری از توسعه بی‌رویه، کاهش اشتغالزایی و کنترل قیمت مسکن و ترافیک دارد.
وی با اشاره به اینکه انتقال کارگاه‌های تولیدی و اشتغال‌زایی به شهرهای جدید یکی از واقعیت های  این شهر است، افزود: مشکلات زیرساختی و نیازهای ابتدایی مردم هنوز حل نشده است و فعلا بدون مطالبه‌گری شهروندان، شهرداری قادر به انجام وظایف خود نخواهد بود.
وی با اشاره به نبود بیمارستان و امکانات اولیه در این شهر با جمعیت بالا، ادامه داد: شهروندان برای تأمین نیازهای ابتدایی خود مجبور به مراجعه به کلانشهر تبریز هستند.
شهردار سهند اضافه کرد:  فازهای دو، سه و چهار شهر سهند به شهرداری تحویل داده شد و این اقدام به معنای شکل‌گیری مدیریت واحد شهری است که مشکلات دوگانگی مدیریت را حل می‌کند و رضایت شهروندان را به همراه دارد،با این تحول، شهر سهند به جمع شهرهای کشور می‌پیوندد و دیگر اطلاق شهر جدید به سهند درست نیست.
محمدی همچنین، به مشکلات حمل و نقل عمومی و کمبود تاکسی درون شهری اشاره کرد و گفت: برای نوسازی ناوگان حمل و نقل، ۶۵ میلیارد تومان برای خرید ۵ دستگاه اتوبوس و ۱۰ ون اختصاص یافته است و در آینده این نزدیک فعالیت خود را در شهر سهند آغاز خواهند کرد.
شهردار سهند، با اشاره به دیگر پروژه های در دست انجام این شهر گفت: آسفالت‌ریزی با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان و احداث دیوار محوطه شهرداری با اعتبار ۷ میلیارد تومان، پروژه نگهداری سگ‌های بلاصاحب با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان در حال انجام است.
محمدی از افزایش ۲۲۵ درصدی بودجه نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که بودجه شهرداری سهند به ۴۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
وی اضافه کرد: پروژه احداث سایت نگهداری سگ‌های بلاصاحب در شهر سهند در حال انجام است، شهرداری اعلام کرده که مجوزهای قانونی لازم از طریق سازمان محیط زیست اخذ شده و عملیات عمرانی برای ساخت این سایت آغاز شده است. اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه حدود ۳ میلیارد تومان بوده و مساحت آن به ۳ هزار متر مربع می‌رسد. هدف از این پروژه، کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب و ایجاد فضایی مناسب برای نگهداری آن‌ها است. این اقدام بخشی از تلاش‌های شهرداری برای بهبود وضعیت بهداشتی و ایمنی شهروندان محسوب می‌شود.
محمدی با بیان اینکه  آمار رسمی جمعیت این شهر هنوز مشخص نشده و سرشماری انجام نگردیده است، گفت: شهر سهند به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی شناخته می‌شود، با توجه به توسعه‌های اخیر و افزایش جمعیت، این شهر به یکی از مراکز مهم و پررونق در این استان تبدیل شده است، این موضوع می‌تواند چالش‌هایی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و تخصیص منابع ایجاد کند. شهرداری سهند در تلاش است تا با ارتقاء زیرساخت‌ها و خدمات عمومی، به نیازهای رو به افزایش جمعیت پاسخ دهد.
شهردار سهند با بیان اینکه کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی وجود دارد، افزود: تاکسی‌های درون شهری به‌طور قابل توجهی کم هستند و در حال حاضر، مسافربری عمدتاً با خودروهای شخصی انجام می‌شود، برای بهبود وضعیت، ۱۲۱ مورد تاکسی کمکی در نظر گرفته شده است، اما این تعداد به تنهایی پاسخگوی نیازهای روزافزون شهروندان نیست.
محمدی همچنین به چالش‌های ناشی از بلندمرتبه‌سازی در شهر پرداخت و بیان کرد که این موضوع نیازمند بهبود در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی است، به‌ویژه، قرارداد نردبان آتش‌نشانی که در سال ۹۲ به هزینه سه میلیارد تومان منعقد شده بود، به دلیل عدم پیشرفت در حال حاضر راکد مانده است. برآوردهای جدید نشان می‌دهد که هزینه این پروژه به ۱۴ میلیارد تومان با قیمت روز و در نهایت به ۷۰ میلیارد تومان برسد.
انتهای پیام/

پژوهشیار