معاون حقوقی رئیس جمهور؛
با فیلترینگ فضای مجازی در حال برخورد با یک پدیده عقلانی و کاربردی هستیم
1403/08/20 - 20:39 - کد خبر: 124377
نصر: معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه با فیلترینگ فضای مجازی در حال برخورد با یک پدیده عقلانی و کاربردی هستیم، افزود: اکنون در بعضی قاعده گذاریها درباره موضوعاتی که جدیداً وارد زندگی مردم شده عقب هستیم؛ موضوع فیلترینگ فضای مجازی گواهی بر آماده نبودن کشور برای پذیرش این ابزار جدید ارتباط جمعی است.
به گزارش نصر، آیین تکریم و معارفه سید محمدمهدی غمامی و روحالله رهامی مسئولین پیشین و جدید معاونت تحقیقات، آموزش و حقوق شهروندی معاونت حقوقی ریاست جمهوری روز یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ با حضور حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور برگزار شد.
انصاری در این مراسم یکی از آسیبها و آفتهای حکمرانی در کشور را برخوردهای جناحی و تنگنظرانه عنوان کرد که مردم را از اندیشهها و توانمندیهای بخشی از جامعه محروم کرده است و افزود: جامعه ایرانی، جامعهای متکثر و متشکل از آرا، نظرات و اندیشههای مختلف است و هرگونه نگاه سلبی و انحصارگرا در مدیریت کشور را غیر اخلاقی و غیر اسلامی میدانیم.
معاون حقوقی رئیس جمهور، معاونت تحقیقات، آموزش و حقوق شهروندی را در سازمان حقوقی کشور دارای جایگاهی ممتاز دانست و گفت: دلیل این جایگاه ممتاز نیز نقش موثر این معاونت در نیازسنجی و پژوهش و تدوین پیشنویس قوانین و مقررات مورد نیاز کشور است و هر مقدار در این بخش قوی، متقن و به موقع کار کنیم، روند قاعدهگذاری و وضع مقررات در کشور بهبود پیدا خواهد کرد.
انصاری ضمن قدردانی از زحمات و اقدامات صورت گرفته در این معاونت در ادوار گذشته اظهار داشت: در حال حاضر در بعضی قاعدهگذاریها درباره موضوعاتی که جدیداً وارد زندگی مردم شده عقب هستیم؛ موضوع فیلترینگ فضای مجازی گواهی بر آماده نبودن کشور برای پذیرش این ابزار جدید ارتباط جمعی است.
معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه امروز ما با فیلترینگ فضای مجازی در حال برخورد با یک پدیده عقلانی و کاربردی هستیم، تصریح کرد: منکر آسیبهای فضای مجازی نیستم و باید برای آسیب آن هم فکری کرد، اما اینکه مردم زندگی خود را روی این پلتفرمها شکل دهند و بعد ناگهان ما با فیلترینگ زندگی آنها را بهم بریزیم و بعد آنها را به سراغ فیلترشکن فروشها بفرستیم که به دلیل درآمد هنگفت با تمام توان جلوی رفع آن ایستادهاند، نادیده گرفتن حقوق مردم است.
معاون حقوقی رئیس جمهور ضمن ابراز تاسف از عدم اجرای سند چشمانداز ۲۰ ساله کشور به عنوان یکی از اسناد مترقی و به رغم خوشبینی فراوان تدوین کنندگان به اجرای آن در زمان تدوین گفت: امروز در بخشهای قابل توجهی از اجرای این سند دچار عقب ماندگی هستیم، در حالیکه کشورهای رقیب ما در منطقه بسیار بیشتر از ما این سند را جدی گرفتند و با همه قوا در زمینه پیشرفت برنامهریزی کردند و به میدان آمدند.
وی افزود: خوشبختانه دکتر پزشکیان با جدّیت اجرای برنامه توسعه و پیشرفت هفتم و نیز اهداف سند چشمانداز را در اولویت کاری دولت قرار داده و شخصاً آن را پیگیری میکند و مسئله حل ناترازیهای اساسی و زیربنایی را مورد تأکید و در کانون جلسات کارشناسی با وزرا و مسئولان ذیربط قرار داده است.
انصاری برخورداری کشور از سرمایه عظیم نیروهای جوان و تحصیل کرده را زمینه امیدوارکننده در تحقق اهداف این سند عنوان کرد و اظهار داشت: امروز شما مدیران جوان که مجهز به دانش و علم روز هستید، در این زمینه مسئولیت بسیار سنگینی دارید و باید برای جبران عقب ماندگیها تلاش کنید که این مهم نیز جز با انضباط اجتماعی، انضباط قانونی، تولید نرم افزارهای قانونی و قاعدهگذاری مناسب، چابکسازی و واسپاری امورات به مردم محقق نخواهد شد.
پیش از سخنان انصاری، غمامی به ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد این معاونت در دوران مسئولیت خود پرداخت.
انتهای پیام/