جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور:
جمهوری اسلامی در ۲۰۰ سال گذشته هیچگاه آغاز کننده درگیری نبوده است
1403/08/13 - 15:10 - کد خبر: 123954
نصر: جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از جمله مسایل حوزه پدافند غیرعامل را ایجاد، حفظ و ارتقای آمادگی ها دانست و گفت: در طول ۲۰۰ سال گذشته کشور ما هیچگاه آغاز کننده درگیری در حوزه جغرافیایی نبوده ولی اگر حمله ای به ما شده، پاسخ کوبنده و قدرتمند به آن داده شده است.
به گزارش نصر، سردار «محسن ساسانی» روز یکشنبه در مراسم افتتاح دوره های آموزش تخصصی شیمیایی و پرتوی در تبریز افزود: هر جا آسیب پذیری باشد، دشمن آن را شناسایی و تهدید را بر آن نقطه اعمال خواهد کرد.
وی با بیان اینکه تهدید، آسیب پذیری و پیامد از عناصر اصلی پدافند غیرعامل هستند، اظهار کرد: دشمن با شناسایی زنجیره های فعالیت و نقاط ضعف، تهدید را بر این نقاط اعمال می کند تا بتواند به سرعت زنجیره را پاره و خسارت های گسترده ای را اعمال کند.
جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اقدام مستقیم رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، گفت: این شرایط باید به خوبی ترسیم شود و تمامی مدیران و مسوولان آن را درک و به تناسب آن اقدامات و تمهیدات لازم را پیش بینی کنند.
سردار ساسانی، با تاکید بر جلوگیری از غافلگیر شدن در برابر تهدیدات دشمن، ادامه داد: در صورت غافلگیر شدن ضربات و خسارت های جبران ناپذیری خواهیم خورد بنابراین باید بتوانیم با برنامه ریزی و پیش بینی های دقیق، تنظیم اقدامات موثر و اجرای آن ها از بروز حوادث جلوگیری کنیم و در صورت بروز حوادث نیز به سرعت حادثه را مدیریت و کنترل کرده و با اقدام به موقع پیامدهای آن را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه پدافندغیرعامل در زندگی شخصی و امور روزانه از جمله جلوگیری از سرقت خودرو و منزل نیز کاربرد دارد، یادآور شد: پدافند غیرعامل به معنای حداکثر ایمنی و امنیت برای دارایی ها خود به تناسب ارزش آن دارایی هاست.
پدافند غیرعامل به معنای حداکثر ایمنی و امنیت برای دارایی ها به تناسب ارزش آن دارایی هاست.
جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه پدافند غیرعامل برگرفته از آموزه های دینی بوده و شخصی و سیاسی نیست، گفت: با توجه به گسترش و ظهور تهدیدات جدید، باید از فناوری های پیشرفته و روزآمد نیز برای مقابله با این تهدیدات استفاده کرد و راه های مقابله با آن نیز باید پیشامد و به روز شود.
وی بر ضرورت پیش بینی، رصد، پایش و تشخیص تهدیدات، کاهش آسیب پذیرها به تناسب تهدیدات پایه و کنترل و مدیریت پیامدها و بازگشت سریع به شرایط اولیه در صورت بروز حادثه ضرورت پیش بینی، رصد، پایش و تشخیص تهدیدات، کاهش آسیب پذیرها به تناسب تهدیدات پایه و کنترل و مدیریت پیامدها و بازگشت سریع به شرایط اولیه در صورت بروز حادثهتاکید کرد و گفت: برای انجام این موارد نیاز به ایجاد، حفظ و ارتقای آمادگی ها وجود دارد.
جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: در این راستا باید طراحی متناسب با وضعیت ها پیش بینی شود و باید طرح از پیش تنظیم شده وجود داشته باشد چرا که روز حادثه، روز طرح ریزی نیست.
سردار ساسانی، با بیان اینکه مراکز با اهمیت مانند مجتمع های صنعتی، کُلرسازی، نفت و پتروشیمی باید طرح های مقابله با تهدیدات دشمن را پیش بینی و در این زمینه رزمایش های مختلف برگزار کنند، ادامه داد: در این مراکز به علت اینکه با مواد شیمیایی سروکار دارند در صورت بروز حادثه پیامدهای گسترده شیمیایی خواهند داشت بنابراین در آن ها باید تمهیدات لازم برای مواجه با این شرایط اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه برای شهرها طرح های جامع و کالبدی مطالعه می شود، یادآور شد: متاسفانه در این طرح ها، موضوع پدافند غیرعامل لحاظ نمی شود و سهل انگاری در این مسایل موجب بروز خسارت های جبران ناپذیری می شود.
سردار ساسانی، با تاکید بر دوگانه سوز کردن نانوایی ها برای مواجهه با زمان بروز حوادث، افزود: باید در خصوص تامین برق، آب و گاز مردم و واحدهای تولیدی و خدماتی نیز تدابیر لازم اندیشیده و پیش بینی شود.
دوره های روزه آموزش تخصصی شیمیایی شهید مالک رحمتی و پرتوی شهید آقا مهدی باکری از امروز (یکشنبه) تا چهارشنبه ۱۶ آبان با حضور نیروهای امدادرسان آذربایجان شرقی در سالن جلسات مجتمع پتروشیمی تبریز آغاز شد.
انتهای پیام/