رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در گفتوگویی/
نمایشگاه تبریز نمونهای کمنظیر از تعامل حوزه صنایعدستی با گردشگری بود
1403/08/08 - 12:59 - کد خبر: 123673
نصر: رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به یازدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی و سومین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تبریز بهعنوان نمونهای کمنظیر از تعامل حوزه صنایعدستی با گردشگری، بر ضرورت هماهنگی بین حوزههای مختلف اقتصادی و فرهنگی تأکید کرد و بهرهگیری از ظرفیتهای سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را راهحل توسعه و شکوفایی صنعت گردشگری دانست.
به گزارش نصر، زهرا خدادادی رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی: یازدهمین نمایشگاه ملی صنایعدستی و سومین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تبریز نمونهای کمنظیر از تعامل میان گردشگری و صنایعدستی بود که با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل این دو حوزه برگزار شد. این نمایشگاه فرصتی را فراهم آورد تا گردشگران نه تنها با فرهنگ و ظرفیتهای گردشگری استان آشنا شوند، بلکه بهطور مستقیم به محصولات صنایعدستی دسترسی پیدا کرده و حتی از نزدیک با مراحل تولید آنها آشنا شوند. این رویداد بر اهمیت ارتباط و همکاری موازی بین بخشهای مختلف تأکید داشت؛ بهگونهای که همکاری بین حوزههای صنایعدستی، گردشگری، و میراثفرهنگی ضمن رشد اقتصاد محلی، موجب تقویت و ارتقای برند گردشگری استان شد.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم ملکان و لیلان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به ظرفیتهای متنوع استان در سه حوزه گردشگری، صنایعدستی و میراث فرهنگی اشاره کرده و افزود: هدف ما ارتقای همزمان سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستیست که در تعامل با یکدیگر، به توسعه اقتصادی و فرهنگی استان کمک میکنند. نمایشگاه امسال فرصتی برای پیوند بیشتر این سه حوزه ایجاد کرد تا از این همافزایی به بهترین نحو بهرهبرداری شود.
او با اشاره به لزوم بهرهبرداری از ظرفیتهای کمنظیر پژوهشهای اخیر محوطههای تاریخی شهرستان لیلان بیان کرد: کشف تپههای تاریخی اخیر در شهرستان لیلان، قدمت صنعت مس در این منطقه را از ۷ هزار سال به ۹ هزار سال قبلتر بازگردانده و به همین دلیل، طرحی برای ایجاد منطقه گردشگری اطراف قلعه بختک در نظر گرفته شده است که این طرح علاوه بر معرفی غنای تاریخی منطقه، میتواند به توسعه اقتصادی و افزایش حضور گردشگران کمک کند.
خدادای تأکید کرد: محور جنوب استان آذربایجان شرقی، به دلیل موقعیت جغرافیایی و میراث فرهنگی غنی، ظرفیتهای بینظیری دارد. توجه ویژه به این منطقه، ضمن گسترش گردشگری، موجب رشد اقتصادی و اشتغالزایی خواهد شد. همچنین در این راستا لازم است تا ظرفیتهای میراثی بههمراه تولیدات صنایعدستی معرفی شود چرا که رونق هر بخش از سه حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ارتباط ملموسی با یکدیگر دارند.
انتهای پیام/