دبیر شورای اسلامی تبریز:
موضوع باغ گلستان امتحان شورای ششم تبریز است
1403/08/08 - 10:09 - کد خبر: 123652
نصر: دبیر شورای اسلامی تبریز با اشاره به موضوع واگذاری زمین در باغ گلستان گفت: در این موضوع شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر تبریز در معرض امتحان بزرگی قرار گرفته است.
به گزارش نصر، «احد صادقی» دوشنبه شب در نشست اعضای هیات رییسه شورای اسلامی این کلانشهر با خبرنگاران افزود: این موضوع نشان می دهد که اعضای شورای شهر در کنار قانون قرار گرفته اند یا ناقضان قانون.
وی اظهار کرد: فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان شرقی درخواست واگذاری بخشی از باغ گلستان که قبلا کانکس این نیرو در آن واقع بود را برای ایجاد کلانتری داده بود و شورای تامین شهرستان نیز با این موضوع پس از بررسی و در مراحل تغییر کاربری موافقت و انتخاب زمین را به کمیته املاک شهرداری سپرده بود.
دبیر شورای اسلامی تبریز گفت: نخستین انحراف در این موضوع توسط شهردار و عوامل شهرداری تبریز انجام شده و بدون اخذ مجوزهای واگذاری و جابجایی درختان موجود در این محدوده از شورا و طی مراحل تغییر کاربری، با تنظیم صورتجلسه با معاونان خود، بخشی از زمین این باغ را که دارای درختان انبوه بود را انتخاب و به نیروی انتظامی واگذار کرده است.
صادقی، با اشاره به ثبت ملی این باغ، ادامه داد: انحراف و تخلف قانونی دوم در این موضوع «کف بر» کردن حدود ۲۰ درخت موجود در این محدوده توسط نیروی انتظامی است.
وی با اشاره به شکایت شورا از مرتکبین این تخلف به دادستانی عمومی و انقلاب تبریز و در نتیجه توقف عملیات، یادآور شد: پیگیری ها و اقدامات شورای اسلامی تبریز از مسوولان قضایی و کشوری موجب شد تا از سوی دیوان عالی کشور دستور تعقیب کیفری مرتکبان این تخلف و توقف عملیات داده شده است.
دبیر شورای اسلامی تبریز گفت: در هر سطحی تخلفی نسبت به قانون انجام شود، اعضای شورا شهر متعهد شده اند تا آن را پیگیری کنند و مانع از مسیر قانون شکنی خواهند شد.
صادقی، افزود: در سایر موضوعات نیز اعضای شورای اسلامی تبریز طرف دستگاه های دیگر و شورای شهردار نبوده بلکه شورای مردم بوده و اولویت این شورا، حاشیه نشینی، ترافیک شهر، محیط زیست شهری است و واگذاری ورزشگاه یادگار امام اولویت شورا نیست.
وی با تاکید بر اینکه ورزشگاه یادگار امام متولی دارد و خودش باید در این زمینه اقدام کند، یادآور شد: اخذ فاینانس خارجی برای قطارشهری تبریز توجیه اقتصادی دارد و پس از چهار سال تزریق مالی در این طرح انجام خواهد شد و شهرداری پس از ۱۰ سال فرصت بازپرداخت اقساط آن را دارد.
دبیر شورای اسلامی تبریز با اشاره به موضوع بانک شهر و افزایش سرمایه شهرداری تبریز در این بانک، گفت: مقرر شده است شهرداری ها بر اساس سهام خود در این بانک، سرمایه خود را در آن افزایش دهند.
صادقی، با بیان اینکه بانک شهر باید ۳۷ هزار میلیارد تومان سرمایه خود را افزایش دهد، ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان آن توسط سهامداران تامین و بقیه از سوی بانک تامین می شود.
وی اظهار کرد: شهرداری تبریز هفت درصد در بانک شهر سهم دارد و ذخیره منابع خرد شهرداری در این بانک، برای شهرداری تبریز سودآور است.
تلاش و جدیت در کار از نقاط قوت و عدم رعایت مقررات از نقاط منفی مدیریت جدید شهرداری تبریز است
رییس شورای اسلامی تبریز نیز با مثبت ارزیابی کردن دوره جدید مدیریت شهری گفت: ارزیابی عملکرد شهرداری باید علمی و پرسشنامه ای باشد و شورا نیز در این خصوص کوتاهی کرده است.
« غلامرضا احمدی»، با بیان اینکه شهردار تبریز تا آنجا که توانسته تلاش کرده و کم کاری نکرده است، افزود: در برخی مسایل نقدهایی به عملکرد شهردار وجود دارد و باید در هر کاری به مقررات و قوانین پایبند بود و از چارچوب خارج نشد.
وی با تاکید بر انجام اولویت ها و ضروریات شهری بجای پرداختن به غیرضروریات و جزئیات، اظهار کرد: پرداختن به کارهای ویترینی شایسته نبوده و اولویت های شهر باید بر اساس محدودیت منابع انجام شود.
رییس شورای اسلامی تبریز گفت: توجه و پرداختن به حوزه های مختلف شهری، تلاش بیشتر و جدیت در کار از نقاط قوت مدیریت جدید شهرداری بوده و عدم رعایت قوانین و مقررات و در برخی موارد عدم توجه به نظر شورایی از نقاط منفی شهردار تبریز است.
احمدی، با اشاره به استعفای «بابایی اقدم» از ادامه عضویت در شورای اسلامی تبریز ادامه داد: استعفای وی به موضوع باغ گلستان مربوط است و با این اقدام خواست تا به رفتارهای ناهنجار در شهر اعتراض کند و این کار را در این زمینه تاثیرگذار دانسته است.
رسانه ها باید شورای شهر را برای آینده پژوهی دغدغهمند کنند
رییس کمیسیون تحقیق،نظارت و حقوقی شورای اسلامی تبریز نیز در این نشست با تاکید بر اینکه رسانه ها و خبرنگاران باید شورای این شهر را برای آینده پژوهی دغدغه مند کرده و آن را مطالبه کنند، گفت: آینده و دورنمای شهر تبریز بعد از پنج سال باید ترسیم شود و شهرداران و شوراها در این سمت حرکت کنند.
« روح الله دهقانژاد»، با اشاره به برگزاری حدود ۱۰۰ جلسه برگزار شده است، افزود: حدود ۲۷۳ جلسه کمیته کارشناسی نیز در این کمیسیون برگزار شده و تاکنون ۲۰ لایحه و ۱۵ طرح به تصویب این کمیسیون رسیده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ مورد پرونده طی سه سال از فعالیت شورای ششم به این کمیسیون رسیده است، اظهار کرد: موارد و تخلفاتی در مجموعه شهرداری انجام شده که این موارد به مراجع ذی صلاح گزارش شده است.
نایب رییس شورای اسلامی تبریز گفت: در دهه ۸۰ در حوزه حمل و نقل عمومی تبریز شرکتی وجود داشت که حدود ۳۵۰ میلیارد ریال در آن زمان تخلف شده و با وجود پیگیری طی یکسال اخیر نتیجه ای حاصل نشده است.
دهقان نژاد، با بیان اینکه فقر مقررات در داخل مجموعه شهرداری عذاب آور است، ادامه داد: برخی افراد این مجموعه در معرض آسیب قرار دارند و پیشنهاداتی به ان ها داده می شود.
وی راه اندازی سامانه های شفافیت، چک، ماشین آلات و املاک را در راستای شفاف سازی در مجموعه شهرداری موثر دانست و یادآور شد: کمیسیون تحقیق، نظارت و حقوقی شورا به دنبال مچ گیری نبوده بلکه در جهت دست گیری از مجموعه تلاش می کند.
انتهای پیام/