وزیر نیرو خبر داد:
برنامهریزی برای تدوین ۱۴ مگاپروژه برای گذر از اوج بار سال آینده
1403/07/16 - 15:11 - کد خبر: 122258
نصر: وزیر نیرو با بیان اینکه تامین برق پایدار اوج بار سال آینده به تعمیرات نیروگاهی بهموقع در فصل سرد سال وابسته است، از برنامهریزی ۱۴ مگاپروژه بهمنظور آمادگی حداکثری برای عبور موفق از اوج بار سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش نصر، «عباس علیآبادی» امروز (دوشنبه) در جلسه امور برق و انرژی وزارت نیرو با حضور مدیران ارشد صنعت برق کشور افزود: حفظ ذخایر آبی برای استفاده حداکثری از ظرفیت نیروگاههای برقابی، توسعه ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر، انجام بهموقع تعمیرات نیروگاهی، رفع محدودیتهای شبکه برق و نیز توجه بهویژه به موضوع آگاهیبخشی و اطلاعرسانی، از جمله اقدامهایی است که میتواند به عبور موفق از اوج بار سال آینده کمک شایانی کند.
وی با تاکید بر لزوم اجرای دقیق برنامههای تنظیم شده با هدف تامین برق پایدار زمستان و تابستان آینده، خاطرنشانکرد: باتوجهبه کاهش مصرف برق در فصل سرد سال، لازم است توجه ویژهای به انجام بهموقع تعمیرات و رفع محدودیتهای نیروگاهی صورت گیرد تا بتوانیم در اوج بار سال آینده با حداکثر ظرفیت موجود نسبت به تولید و تأمین برق اقدام کنیم.
وزیر نیرو درباره اهمیت اطلاعرسانی و اصلاح سازوکارهای گفتوگو با مردم پیرامون صنعت برق، بیانداشت: یکی از چالشهای بزرگ صنعت برق کشور مصرف زیاد گروه اندکی از مشترکان بخشهای مختلف بهویژه بخش خانگی است.
علیآبادی ادامهداد: بخش خانگی در واقع در حال استفاده غیرمستقیم از حق و سهم سایر مشترکان است و ما باید با ترسیم سازوکارهای جدید تعامل و گفتوگو با مردم، ضمن افزایش آگاهی آنان در این زمینه، نسبت به افزایش مشارکت آنها در حوزه مدیریت و بهینهسازی مصرف برق اقدام کنیم.
وی با تاکید بر لزوم تشریح فرصتها و محدودیتهای صنعت برق برای مردم، اضافهکرد: وزارت نیرو اصلاً به دنبال کاهش مصرف برق مشترکان خانگی نیست، بلکه آنچه ما به دنبال آن هستیم ترویج روشها و زمانهای مناسب مصرف برق است که علاوه بر افزایش درآمد صنعت برق به ایجاد تعادل در بازههای زمانی مختلف تولید و مصرف برق کمک و از ایجاد قلههای مصرف جلوگیری میکند.
وزیر نیرو به لزوم اصلاح واقعی اقتصاد صنعت برق اشاره کرد و گفت: با اصلاح واقعی و کامل اقتصاد صنعت برق نهفقط میتوان چالش و مشکلات پیشروی این صنعت در حوزه تولید و توسعه ظرفیتهای نیروگاهی را رفع کرد، بلکه بهصورت خودکار میتوان روشهای بهینهسازی مصرف در سمت تقاضا را اصلاح کرد.
انتهای پیام/