گفتگو درباره نمایشگاه آثار نوید پور خاک در خانه فرهنگ تبریز/
تصویر سازی و آینده روشن این حرفه
1403/07/12 - 15:19 - کد خبر: 121974
نصر: نوید پورخاک، هنرمندی که مسیر طراحی را از بسته بندی های مجموعه شیرین عسل آغاز کرده و امروز در استدیو گرافیک خود، آثار خاص تصویر سازیش را طراحی می کند.
به گزارش نصر، یکی از زیبایی های بصری شهرمان، غرفه های رنگارنگ سوپرمارکت ها هستند که دور از تبعیض های طبقات اجتماعی، هر محله ای را رنگی جلوه می دهند. اگر ذهنمان را کنکاش کنیمو خاطرات تصویری را مرور می کنیم، در همین سوپرمارکت ها، زنبورک روی چوب شور، مارهای روی بسته پاستیل، گاو شاد روی پاکت شیر و ببر روی بسته پفک در ناخودآگاهمان هک شده و روزی به نوستالژی کودکیمان بدل می شوند. در نمایشگاه آثار طراحی گرافیک «نوید پور خاک» این خاطرات در قاب ها به نمایش گذاشته شده اند.
«نوید پورخاک» از حرفه ای که ریشه در کودکی هایش دارد می گوید: من از کودکی به طراحی علاقه مند بودم. فوق دیپلم نرم افزار دارم. در کامپیوتر های کارگاه، نقاشی را از نرم افزار های ساده آغاز کردم تا فتوشاپ و ... که مسیر مرا به سمت طراحی گرافیک هموار کردند.
هنرمند جوان از رزومه کاری خود می گوید: از سال ۸۶ به مدت ۱۴ سال به صورت حرفه ای به عنوان طراح در مجموعه شیرین عسل کار کرده ام و اکنون، استدیو طراحی گرافیک دارم و در زمینه تصویر سازی گیم و انیمیشن و کتاب فعالیت جدی خود را آغاز کرده ام.
وی از آشنایی اش با مجموعه شیرین عسل و این تجربه حرفه ای گفت: این آشنایی من با مجموعه شیرین عسل کاملا اتفاقی بود. در سال ۸۶ آقای رزقیان، مدیر واحد طراحی شیرین عسل بودند که از ایده پردازی من برای نمونه شکلات Dream خوششان آمد و از من دعوت به همکاری کردند. آقایان رضا رزقیان و سجاد علیزاده که هردو مدیران واحد طراحی بودند، مرا در این راه تشویق کردند ولی من در این مسیر بیشتر خود آموخته بوده ام تا اینکه از کسی الگو بگیرم.
تصویر سازی و آینده روشن این حرفه
وی از مسیر تصویر سازی که پیش گرفته می گوید: تصویر سازی را از زمانی آغاز کردم که در کارخانه شیرین عسل، پروژه پاستیل و کاراکتر پردازی برای آن، مرا در راه کنکاش خلاقیت خود برای ایده های فانتزی کاراکتر ها قرار داد.
وی افزود: امروزه هوش مصنوعی خیلی در مسیر تصویر سازی و ایده پردازی ها کارایی دارد. هنرمندان علاقه مند به این حوزه، می توانند با تصویر سازی کتاب و گیم و ...، آینده روشنی برای خود رقم بزنند. یکی از موارد قابل توجه این است که هنرمندان صنعتی این عرصه کم اند و جای پیشرفت برای علاقه مندان دارد.
وی از هنر تصویر سازی و برنامه های آتی خود گفت: تصویرسازی های من حالت رئالیستی دارند و در نوعی دیگر، کاراکتر های کارتونی و فانتزی کار می کنم ولی تصویر سازی های مدرن انجام نمی دهم. در برنامه های آتی ام می خواهم کاراکتر های داستانی خلق کنم و کتبی با تصویر سازی های خود به چاپ برسانم.
نمایشگاه طراحی گرافیک
وی تشریح کرد: در این نمایشگاه بیش از ۴۰ اثر به نمایش گذاشتم و هدفم، معرفی خودم و ایده پردازی هایی که در این شهر رقم می خورند، بود تا هم هنرمندان را به بازدید دعوت بگیرم و هم مردم را با این حرفه آشنا کنم که تا اینجا استقبال خوبی را شاهد بودم.
پورخاک از فضای هنری تبریز گفت: در مقایسه با کلانشهر های دیگر، فضای هنری ما محدودیت بیشتری دارد. به نظرم مسئولین با برگزاری رویداد های هنری و جشنواره ها میتوانند برای هنرمندان انگیزه بیافرینند.
گفتنی است، نمایشگاه طراحی گرافیک بسته بندی «نوید پورخاک»۸ الی ۱۲ مهرماه ساعت ۱۶ الی ۲۰ در گالری استاد میرعلی تبریزی در محل آبرسان، خانه فرهنگ بر پا خواهد بود.
انتهای پیام/