خبر/
۴۰ میلیارد ریال برای تکمیل بازسازی امامزاده سیداحمد(ع) مرند اختصاص یافت
1403/06/30 - 19:02 - کد خبر: 121188
نصر: نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۰ میلیارد ریال برای تکمیل پروژه بازسازی امامزاده سیداحمد(ع) مرند اختصاص یافت.
به گزارش نصر، « عزت الله حبیب زاده» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای اجرای عملیات عمرانی در داخل صحن و محوطه بیرونی این امامزاده هزینه می شود.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح توسعه صحن این امامزاده در سال ۱۳۸۳ کلنگ زنی شده است و در سال ۱۳۹۶ ساختمان قدیمی تخریب و اسکلت سازی شده است.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل کمبود اعتبارات لازم سرعت اجرای عملیات عمرانی این امامزاده به کندی پیش رفته و در مراحلی نیز به همین علت، پروژه متوقف شده است که با تخصیص اعتبار مذکور ادامه عملیات بهسازی این مکان مقدس به سرعت انجام خواهد شد.
حبیب زاده، با اشاره به همکاری خوب بسیاری از خیرین شهرستان مرند برای بازسازی این امامزاده، ادامه داد: با همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امید است این مکان مقدس به طور کامل تکمیل و آماده برای پذیرای از گردشگران مذهبی و علاقه مندان اهل بیت (ع) شود.
امامزاده سیداحمد(ع) مرند با یک واسطه نسب اش به حضرت امام موسی کاظم (ع) می رسد، امامزاده احمد ابن موسی الکاظم (ع) از امامزادگان معروف و متبرک استان آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور به شمار می رود.
علامه نسابه ابوالحسن العمری از شخصیت های قرن پنجم هجری قمری در مورد نسب امامزاده سیداحمد(ع) می نویسد: سید جلیل القدر و عظیم الشان احمدبن ابراهیم المرتضی ابن امام موسی کاظم (ع) در مرند سکنی گزیده است؛ به احتمال قوی سید ابراهیم، پسر برادر حضرت امام رضا (ع) جزو همراهان سپاه حضرت شاهچراغ بود که پس از تفرق از سپاه مذکور، سید ابراهیم به مرند رفته و در این شهر زندگی نمود.
وی صاحب فرزندانی نیز شده است تا اینکه در آخر نیمه نخست قرن سوم حدود سال های ۲۵۰-۲۴۵ هجری قمری در شهر مرند وفات یافته و در این مکان به خای سپرده شده است.
بقعه متبرکه امامزاده احمد (ع) در جنوب غربی شهر مرند و در بلوار آیت الله مرندی واقع شده است، بنای بقعه در دامنه تپه مرتفع (مشهور به داغ امامزاداسی) احداث گردیده که مشرف به شهر مرند است و طبیعت زیبای محوطه این امامزاده فضای خاصی را به این صحن بخشیده است.
شهرستان مرند با ۲۵۰ هزار نفر جمعیت علاوه بر اماکن مذهبی متعدد و قلعه تاریخی اورارتوایی هزار ساله مانداگارانا، آبشارها و طبیعت بکر گردشگری زیادی نیز دارد.
انتهای پیام/