سرپرست استانداری آذربایجان شرقی:

جشنواره‌های قرآن گامی تاثیرگذار برای تشکیل جامعه نمونه اسلامی است

1403/06/10 - 22:13 - کد خبر: 120035
تراب محمدی

نصر: سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: جشنواره‌های قرآن و عترت گامی تاثیرگذار برای تشکیل جامعه نمونه قرآنی و اسلامی است.

به گزارش نصر، تراب محمدی در آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره قرآنی در دانشگاه علمی کاربردی شهرداری تبریز افزود: قرآن کریم سرچشمه هدایت راستین الهی و بنابر وصیت حضرت رسول اکرم (ص) رکنی از ثقلین است که همراه با عترت (ع) مانع از گمراهی مسلمانان تا روز قیامت خواهد شد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: ساخت یک تمدن اسلامی و برقراری یک جامعه نمونه قرآنی و رستگاری و فلاح در دنیای عُقبی در گروی تمسک به کتاب الهی و ائمه معصومین (ع) است.
محمدی ادامه داد: قرآن بارها بر این نکته تاکید کرده که اگر کسی به دنبال زندگی جاودان حیات طیبه، هدایت استوار و عزت است باید به این ریسمان الهی چنگ بزند.
وی تاکید کرد: قرآنی اندیشیدن و قرآنی زیستن و استناد به سنت ائمه اطهار (ع) و تقید به فرمایشان ایشان باید سرلوحه عمل و زندگانی ما باشد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی افزود: ارزش‌هایی همچون عدالت، معنویت و اخلاق گمشده بشر امروز است که آن‌ها را می‌توان از طریق قرآن مجید و در سنت ائمه هدی (ع) با نگاه تمدنی مبتنی بر دعوت با حکمت و موعظه حسنه به جهانیان منتقل کرد.
محمدی به پیام رهبر معظم انقلاب به دانشجویان غربی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در فراز پایانی پیام خرداد ماه امسال به دانشجویان غربی معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، مرقوم فرمودند: توصیه می‌کنم با قرآن آشنا شوید.
وی ادامه داد: شهید رئیسی نیز سال گذشته در محکومیت اقدام شنیع و هتک حرمت قرآن کریم در غرب، مصحف مبارک را در سفر به سازمان ملل در دست گرفتند که نشان دهنده دعوت ملل دیگر به مفاهیم والای توحیدی و هدایت بخش قرآن کریم است.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی به پیاده روی اربعین اشاره کرد و اظهار کرد: راهپیمایی باشکوه اربعین همچون سال‌های گذشته اوج ارادت، ایمان و تقیّد مذهبی و اسلامی مردم عزیزمان به راه امام حسین (ع) و منهج نورانی ائمه معصومین(ع) است.
محمدی گفت: جشنواره‌های قرآن و عترت گامی تاثیرگذار برای تشکیل جامعه نمونه قرآنی و اسلامی است.
وی تاکید کرد: اصلی ترین هدف مسابقات قرآن و عترت باید تربیت قرآنی دانشجویان و جوانان و جاری و ساری نمودن مفاهیم اعتقادی، اخلاقی و احکام آن در زندگی روزمره باشد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به گام دوم انقلاب تاکید کرد: در گام دوم انقلاب بایستی ضمن تأکید بر سطح فردی تمسک به قرآن، تقویت جامعه قرآن محور و حرکت به سمت بسط آموزه‌ها و انگاره‌های قرآنی و اهل بیتی در لایه‌های اجتماعی مدنظر قرار گیرد.
محمدی گفت: در کنار مردمی سازی و گسترش و رونق جلسات خانگی قرآن کریم باید نسبت به توسعه جلسات و نشست‌های قرآن محور و آموزش و نشر مفاهیم قرآنی در محیط‌های علمی و نخبگانی اقدام کرد.
وی ادامه داد: قرآن کریم پیش از انقلاب اسلامی تا حدی مهجور بود و یکی از ثمرات انقلاب، جلب جوانان و مردم و مراکز به قرآن بوده است و بحمدالله هم اکنون در کشور تعداد چشمگیری حافظ قرآن داریم.
محمدی گفت: دستاوردهای چند دهه گذشته پس از پیروزی انقلاب در امور قرآنی چشمگیر و حاصل تلاش و مجاهدت فعالان قرآنی و نهادها بوده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی گفت: مدیران استانی و دستگاه‌های خدمت‌رسان از معطل نگه داشتن موضوع ترویج و نشر مفاهیم قرآن کریم به دلیل مسائل مالی و قلّت بودجه اجتناب کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار