مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی خبر داد:
تمرکز بر کیفیت محصولات به جای پرداختن به جزئیات کم اهمیت
1403/06/02 - 15:39 - کد خبر: 119494
نصر: مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی با هیات رئیسه اتاق بازرگانی ،معادن و تجارت تبریز دیدار کرد.وی در این دیدار از اهتمام این اداره کل برای کاهش دغدغههای بخش تولید خبر داد.
به گزارش نصر، مصطفی صحرایی، مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی در خصوص موازی کاری معاونت غذا و دارو با اداره کل استاندارد که جزئ مطالبات بخش صنایع غذایی استان می باشد اظهار داشت: طبق قانون متوالی کیفیت در ایران سازمان ملی استاندارد می باشد واگرچه سازمان غذا و دارو و اداره کل استاندارد بهصورت مجزا از هم و با آزمایشهای مرتبط با کیفیت محصولات تولیدی فعالیت میکنند، اما ما با همکاری یکدیگر تلاش کردهایم تا دامنههای مرتبط با ارزیابی محصولات و کیفیت آنها را به یکدیگر نزدیک کنیم تا واحدهای تولیدی با مشکل مواجه نشوند.
صحرایی با اشاره به بحث نشانهگذاری و جزئیات مربوط به آن افزود: در کنار جزئیات نشانه گذاری موضوع اصلی، کیفیت و سلامت محصولات است .صحرایی تاکید کرد: ما متولی کیفیت هستیم و با توجه به اینکه تبریز بهعنوان قطب صنایع غذایی از جمله شیرینی و شکلات در کشور مطرح است، ما تلاش داریم تا حد امکان موانع و مشکلات موجود در این حوزه را به حداقل برسانیم.
همچنین به گزارش این خبر قاسم خلیلنژاد قویدل، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز در این نشست با اشاره به اهمیت و نقش ویژه سازمان استاندارد در بررسی و ارزیابی کیفیت محصولات داخلی گفت: فسلفه وجودی این سازمان، حمایت از مصرفکنندگان و تضمین کیفیت کالا و خدمات است.
چالشهای نشانهگذاری محصولات و لزوم رسیدگی کارشناسی
رضا جعفری، دیگر عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز، از همراهی و همکاری اداره کل استاندارد استان با صنعتگران در راستای حل چالشهای موجود قدردانی کرد.
جعفری افزود: بیش از ۹۰ درصد اقتصاد استان به بخش خصوصی وابسته است و با همراهی بخش دولتی، بخش خصوصی ما توانسته است بهصورت فعال عمل کند.
جعفری با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی استاندارد در رابطه با نشانهگذاری محصولات، اظهار داشت: حساسیت به رنگ و اندازه آرم واحدهای تولیدی، مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده است. ما خواستار رسیدگی کارشناسی به این موضوع در جلسه شورای عالی استاندارد هستیم.
وی ادامه داد: بر اساس اعلام نظر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجانشرقی، این مسئله با قوانین بهبود فضای کسب و کار مغایرت دارد.
عضو هیئت رئیسه اتاق تبریز خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد، بهصورت موازی بر کیفیت محصولات داخلی رسیدگی میکنند و با توجه به معیارها و استانداردهای متفاوتی که این دو مجموعه دارند، تولیدکنندگان با مشکل مواجه میشوند.
جعفری اذعان کرد: آرزوی دیرینه واحدهای تولیدی و صنعتی این است که تکلیف نظارت بر کیفیت کالاها و محصولات داخلی یکبار برای همیشه مشخص شود.
انتهای پیام/