ستار هاشمی:

استفاده حداکثری وزارت ارتباطات از ظرفیت نخبگان و دانشمندان

1403/06/01 - 12:44 - کد خبر: 119452
ستار هاشمی

نصر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم به ایرنا گفت: به عنوان اولین قدم در وزارت ارتباطات از حضور نخبگان و دانشمندان استفاده خواهیم کرد.

به گزارش نصر، «ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم که روز گذشته از نمایندگان مجلس رای اعتماد گرفت، صبح امروز، پنجشنبه پس از تحویل وزارتخانه و حضور در جلسه با وزیر سابق و معاونان این وزارتخانه در جمع خبرنگاران به سوالات آن‌ها پاسخ داد.
وی در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره نخستین محوری که در وزارت ارتباطات دنبال خواهد کرد، گفت: اولین کاری که در این خصوص انجام خواهیم داد و بازنگری صورت خواهد گرفت استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشمندان کشور خواهد بود. امیدوارم بتوانیم به یک جمع‌بندی برسیم تا این کار به شکل اقناعی و کارشناسی حل شود.
هاشمی تاکید کرد: این مسئله‌ای است که باید برای آن چاره‌اندیشی کرد و اگر در فضای کارشناسی به استفاده از ظرفیت مراکز پژوهشی نپردازیم و راهکاری برای آن پیدا نکنیم با چالش مواجه خواهیم شد. ما می‌توانیم مسیر استفاده از حضور کارشناسان و نخبگان کشور را هموار کنیم.
وی درباره اینکه مهم‌ترین خواسته مردم از وزیر ارتباطات دولت چهاردهم چه خواهد بود، گفت: از آنجا که امروز حوزه ارتباطات با تمام شئونات زندگی آمیخته است عملا کیفیت ارتباطات به عنوان یک دغدغه مطرح است. اگر چه برخی اوقات، عدم پاسخگویی مناسب سامانه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف ارتباطی گاهی باعث می‌شود خدمت ارائه شده از سطح کیفی مناسبی برخوردار نباشد؛ اما با توجه به ظرفیت‌های برنامه هفتم و امکان ممیزی که در این زمینه وجود دارد، سعی می‌کنیم کیفیت خدمات را ارتقا بدهیم.
هاشمی درباره محدودیت‌های موجود بر بستر اینترنت گفت: همانطور که قبلا نیز بارها اشاره شده، بحث محدودیت‌های ایجاد شده متناسب با داستان سیاستگذاری در وزارت ارتباطات اتفاق نمی‌افتد. نگاهی که وجود دارد این است که آیا ما در جریان نیستم که مطالبه مردم چیست؟ قطعا می‌دانیم که مردم در این زمینه مطالباتی دارند و وضعیت موجود به واسطه استفاده از فیلترشکن‌ها وضعیت قابل قبولی نیست. حتما باید این روش بازطراحی و بازنگری انجام شود.
وی تاکید کرد: سیاستگذاری در خصوص محدودیت‌ها در وزارت ارتباطات اتفاق نیفتاده، نگاه ما البته به این موضوع دیدگاه فعالی است و خود را مکلف می‌دانیم که به واسطه ارتباط مستقیم با مردم و خدماتی که از طریق این وزارتخانه به مردم داده می‌شود، کار کارشناسی صورت بگیرد، اجماع‌سازی و توافق شود و این را به لایه سیاستگذاری ارائه بدهیم تا به راهکار مناسبی برسیم. این مسیر باید فارغ از فضای هیجانی و کاملا منطبق بر یک نگاه اقناعی و اصولی و کارشناسی انجام شود.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: ما می‌دانیم که روش‌های فعلی، پاسخگوی نیاز حکمرانی فضای مجازی نیست اما به عنوان مجری سیاست‌ها مکلف هستیم که این بازخوردها را جمع‌بندی و به شکل یک کار کارشناسی دقیق و قابل دفاع به لایه سیاستگذاری ارائه کنیم و امیدواریم گشایش‌هایی ایجاد کنیم.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته در پایان بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزیران پیشنهادی با اکثریت آرا با تصدی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت چهاردهم از سوی سید ستار هاشمی موافقت کردند، هاشمی ۲۶۴ رای از ۲۸۸ نماینده حاضر کسب کرد.
ستار هاشمی، متولد ۱۳۵۵ در یاسوج است. او دکترای مهندسی کامپیوتر دارد و استاد تمام گروه مهندسی کامپیوتر شیراز است. همچنین مدرک کارشناسی سخت‌افزار را از دانشگاه اصفهان، کارشناسی‌ارشد هوش مصنوعی را از دانشگاه علم و صنعت و دکترای هوش مصنوعی‌ را از دانشگاه علم و صنعت و موناش استرالیا گرفته است.
ستار هاشمی که در وزارت ارتباطات دولت دوازدهم معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰) بود بعد از پایان این دولت به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رفت و معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی در این سازمان شد.
از دیگر سوابق اجرایی که در کارنامه کارای او دیده می‌شود رئیس هیئت مدیره شرکت ایرانسل (‌۱۴۰۲ تا کنون، معاون فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸)، عضو شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان فناوری اطلاعات کشور (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸)، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس (۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶)، رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه شیراز (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴)، رئیس بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲) و دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان فارس (۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶) است.
انتهای پیام/

پژوهشیار