گزارش نصر از دویست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تبریز؛
مدیریت فضای سبز تبریز با یک شرکت امکان پذیر نیست
1403/05/29 - 16:27 - کد خبر: 119210
نصر: عضور شورای شهر تبریز گف: بلاتکلیفی شرکت تدبیر اندیش نیز باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
به گزارش نصر، “فریدون بابایی اقدم” در رابطه با اداره فضای سبز شهر تبریز توسط شرکت تدبیر اندیش اظهار کرد: در رابطه با این شرکت صحبت های بسیاری مطرح شده است و گلایه همکاران در این رابطه نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد. ادامه روند فعلی باعث لطمه زدن به فضای سبز شهرمان میشود. نظر ما این نیست که اداره فضای سبز تبریز را به ۱۱۸ شرکت برگردانیم. اما نگهداری فضای سبز تبریز توسط یک شرکت باعث تزلزل فضای سبز شهر تبریز شده است.
بابایی اقدم با اشاره به وضعیت درختان تبریز و خطاب به یعقوب هوشیار، شهردار تبریز گفت: شما فردی کاری و کوشا بوده و احاطه زیادی به حوزه کاریتان دارید؛ اما اصرارتان در خصوص شرکت تدبیر اندیش باعث ایجاد لطمه در حوزه فضای سبز تبریز علی الخصوص انبوه کاریها شده است.
وی ابراز کرد: از شهردار تبریز بابت حل و فصل مشکلات زیرسازی آسفالت اتوبان پاسداران تشکر میکنیم اما ظاهرا به دلیل تاخیر در پرداختیها ۲-۳ هفته است که پروژه متوقف شده است. بایستی این موضوع بررسی و موانع موجود رفع شود.
بابایی گفت: روز جمعه پس از بارش باران ظاهرا به دلیل عدم همراهی دستگاه های خدمت رسان مشکلاتی در منطقه خلیل آباد ایجاد شده بود که خواستار حل و فصل هرچه سریع تر این موضوع هستیم تا شیرینی پروژه ۴۲ متری منجر به تلخی و نارضایتی نشود.
صادقی؛ تدبیراندیش در حفظ وتوسعه فضای سبز تبریز ناتوان است
رئیس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با بیاناینکه اجرای پروژههای فضای سبز در تبریز با یک شرکت امکان پذیر نیست و باید در این زمینه تصمیمی درست گرفته شود، اظهار کرد: برای ادامهی فرایند شرکت تدبیراندیش به بازنگری نیاز داریم سعی کردهایم تا شهر تبریز در زمینهی فضای سبز شهر آسیبی نبیند اجرای پروژههای فضای سبز در کل تبریز با یک شرکت امکان پذیر نیست و هرکس که در این رابطه تصمیم میگیرد باید پاسخگو باشد. بنده نیز از همان ابتدا با این موضوع مخالف بودم و این لایحه با رای اکثریت تصویب شد، اکنون نیز دلایل فنی مورد نیاز برای عدم ادامه این فرایند مشخص است.
“احد صادقی”، افزود: شرکت تلاشگران شرکتی است که برای تنظیف انتخاب شده و ما در بررسیهایی که انجام دادیم پی بردیم که این شرکت با پیمانکاران سابق خود رسما وارد قرارداد دست دوم نه برای اجارهی ماشین آلات بلکه برای انجام عملیاتهای مختلف شده است که کار اشتباهی بوده و نقض قانون است.
وی اذعان کرد: بنده نمیگویم تا به روال گذشته بازگشته و با ۱۱۰ شرکتی که حتی امکان نظارت بر آنها وجود نداشت، همکاری کنیم بلکه میگویم تصمیم کنونی را مورد ارزیابی قرار دهیم؛ میتوانیم در این موضوع از بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.
صادقی با اشاره به اینکه شهرداری میتواند بدون کسب مجوز از شورا مناقصه برگزار کند، ابراز کرد: در خصوص نحوهی عملیات و فرایند اجرایی پیشنهاد داریم تا با نامهی رسمی هم به تمامی اعضای شورا و شهرداری احاله شود که قبل از تصمیم گیری برای ادامهی فرایند مشورت و همفکری بین اعضای شورا و شهرداری صورت گرفته و با گرفتن نظر کارشناسان مجرب منطقیترین تصمیم گرفته شود.
برگی خطاب به فرماندار؛ ما گیم بازی نمیکنیم بلکه گره از مشکلات مردم باز میکنیم
عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پاسخ به اظهارات فرماندار تبریز مبنی بر اینکه برخی از اعضای شورا هنگام جلسه گیم بازی میکنند، گفت: آقای فاتح شاید سوءتفاهمی پیش آمده است چراکه تا جایی که امکان دارد درصدد حل گره از مشکلات مردم هستیم و این معادل با گیم بازی کردن نیست.
“رسول برگی” تاکید کرد: باتوجه به ماهیت حضور خود در شورا هنگام صحبتهای بین جلسه، اعضای شورا گیم بازی نمیکنند بلکه از همان لحظات آغازین جلسهی علنی در صحن شورا، مردم مشکلاتشان را از طریق تلفن همراه با ما در میان میگذارند.
چمنی؛ تعیین عوارض محلی را در اختیار شورا قرار دهند/ لازمه افزایش حداقلی عوارض محلی
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، اظهار کرد: شورای شهر و شهرداری در کمال احترام و براساس اولویت هم فکری کرده و درصدد حل مشکلات شهر باشند.
“اسماعیل چمنی” با بیان اینکه تعرفهی عوارض محلی گلوگاه است، اذعان کرد: فردی که سال گذشته ۳۰۰ میلیون بدهی داشته چرا باید امسال سه میلیارد تومان پرداخت کند؟
وی ادامه داد: این مبالغ دور از انصاف است و باتوجه به مشکلات معیشت و مسکن در جامعه مردم زیر فشار اقتصادی قرار دارند.
چمنی با اشاره به اینکه لازم است تا برای عوارض محلی شورای اسلامی شهر تصمیم گیری کند، افزود: در این زمینه شورای شهر و شهرداری کمک کند تا اگر امکان دارد، عوارض محلی را افزایش ندهیم یا اگر افزایش میدهیم این میزان به صورت حداقلی باشد.
وی تصریح کرد: یکی از عوامل کاهش توان خرید مسکن، مبلغ عوارض محلی است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: پیشنهاد میدهم تا نامهای در این خصوص به محضر شورای عالی ابلاغ شده و تصمیم گرفته شود تا عوارض محلی را شوراهای محلی معین کنند.
رشیدی؛ عمر شورای ششم در حال اتمام است
عضو شورای اسلامی شهر تبریز در رابطه با تکمیل ساماندهی نیروی انسانی در شهرداری تبریز اظهار کرد: بایستی به این موضوع توجه داشته باشیم که در سال آخر شورای ششم قرار داریم و اگر کار به این بزرگی که در دوره ششم شورا آغاز شده در همین دوره به پایان نرسد و تکمیل نشود، ممکن است در سالهای آتی برای مدیریت شهری مشکل ساز شود و اعضای شورای آتی بایستی برای رفع چالش های ایجاد شده تلاش کنند.
“روح الله رشیدی”، افزود: پیشنهاد میکنم در سال چهارم یک روز شمار روی میز اعضای شورای شهر قرار گیرد تا بدانیم که عمر شورای ششم در حال اتمام است.
رئیس کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک سال سوم شورای ششم در تشریح گزارش عملکرد این کمیسیون ابراز کرد: مسائل حملونقل ریلی، پروژههای شاخص عمرانی، مسائل حوزه ترافیک تبریز، شرکت واحد، سازمان تاکسیرانی، ساختاری، ایمنسازی، وظایف سایر دستگاههای خدمترسان، عملکرد بودجه عمرانی مناطق، میدان آذربایجان، آسفالت و عملکرد عمرانی سایر سازمانهای مرتبط با عمران، ۱۲ محور اصلی جلسات کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک بوده است.
رشیدی با بیان اینکه سعی کردیم دستور جلسات متفاوتی را در این کمیسیون مورد بررسی قرار بدهیم، گفت: از ۳۹ جلسه کمیسیون ۳۴ جلسه به صورت اختصاصی کمیسیون تشکیل یافته و ۵ جلسه نیز به صورت مشترک با کمیسیون شهرسازی و معماری برگزار شد.
وی افزود: در این جلسات ۷۳ موضوع در ۱۲ شاخص تنظیم شد که عملکرد عمرانی مناطق با ۲۴ مورد از ۷۳ بند دستور جلسات تنظیم شده بیشترین تعداد موضوعات کمیسیون را به خود اختصاص داده است. پس از آن مسائل شرکت واحد با ۱۳ مورد، پروژههای شاخص ۱۲ مورد و مسائل ترافیک با ۱۱ مورد در رتبههای بعدی موضوعاتی قرار دارند که در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفتهاند.
حسابرسان شهرداری تبریز انتخاب شدند
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: حسابرسی شهرداری تبریز شامل شهرداری مرکز و مناطق در سال های ۹۶، ۹۷ و ۱۳۹۸ صورت گرفته و آماده ارائه در صحن شورا میباشد و حسابرسی سالهای ۱۳۹۹ ،۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در حال آماده سازی است و اگر شورای ششم بتواند این حسابرسی ها را بروز رسانی کند جور سال های گذشته را انجام داده است.
“احد صادقی”، با بیان اینکه برای سال ۱۴۰۲ فراخوانی جهت انتخاب حسابرسان منتشر شد و چهار شرکت حائز شرایط که دارای رتبه یک جامعه حسابداران ایران بود اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: شرکت ارکان سیستم به عنوان حسابرس شهرداری مرکز و مناطق دهگانه در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد و شرکت تلاش ارقام به عنوان حسابرس سازمان ها و شرکت های شهرداری، آباد نوین تهران به عنوان حسابرس سازمان پسماند، سازمان شبکه حمل و نقل ریلی، سازمان آتش نشانی، سازمان آمار و فناوری، سازمان کشتارگاه، سازمان حمل بار و شورای اسلامی شهر تبریز و شرکت آرمان پژوهان محاسب نیز به عنوان حسابرس سازمانهای عمران، عون بن علی، فرهنگی و هنری، حمل و نقل و ترافیک، میادین، سرمایه گذاری و سازمان آرامستان ها انتخاب شدند.
انتهای پیام/