نمایشگاه آثار نقاشی در گالری استاد میرعلی تبریزی/

در دریای بیکران هنر، من همچنان هنرجو هستم

1403/05/25 - 13:56 - کد خبر: 118894
علی محمدی ارسی

نصر: نمایشگاه آثار «علی محمدی ارسی» با تمرکز بر طبیعت بی جان، چشمان بازدید کنندگان را به مهارت رنگ گذاری و سایه پردازی خود در بهره مندی از یک متریال ثابت جلب می کند. 

به گزارش نصر، نمایشگاه آثار «علی محمدی ارسی» با تکنیک پاستل گچی تا ۲۵ مرداد ماه در گالری استاد میرعلی تبریزی خانه فرهنگ برقرار است. این هنرمند در خصوص برگزاری نمایشگاه می گوید: برای برپایی این نمایشگاه، به مدت ۱/۵ سال با تکنیک  پاستل گچی روی آثار طبیعت بی جان وقت گذاشتم. در میان آثارم، با رنگ روغن و مداد رنگی هم کار کردم که اگر توفیقی باشد در دوره های بعدی با آثار حجم و آناتومی به نمایش خواهم گذاشت.  


این هنرمند از سال ۱۳۷۸ نقاشی را با استاد «محمد حسن رضازاد» آغاز کرده و تجربه خلق آثار مدرن و کار های پتینه در رزومه هنری خود دارد. در نمایشگاه های خیریه شرکت کرده و آثار بسیاری فروخته است. او معتقد است در این مسیر تجربی پیش رفته و خود را همچنان با افتخار هنرجویی در دریای بی کران نقاشی می شمارد. 
از وی در خصوص دیدگاهش به هنر و هنرمند پرسیدم: هنر خلقت است و هنرمند، خالقی در این عالم که نه آغاز و نه پایانی دارد و هرچه در آن پیش می رویم، عمق می گیرد.
اینکه رسانه ها کمک می کنند تا فرهنگ و هنر در عالم هنری رو به جلو حرکت کند، بسیار ارزشمند است چون هنر پوسته جامعه است و بدون آن، عقب خواهیم ماند. 



«محمدی ارسی» تاثیر هنر در زیست خود را به خاطره ای از دوران دبستان خود بسط داد: دوم دبستان بودم و نقاشی یک قو را کشیدم. معلمم «اقای شفیعی» مرد شریفی بود که مرا هنرمند خواند و آینده ای هنری در مسیر نقاشی برایم پیش بینی کرد. از همان دوران زندگی من همواره با هنر گره خورده و من همچنان خود را هنرجویی بر پلکان بی نهایت نقاشی می خوانم و به این افتخار می کنم. 

فضای شهر تبریز از نظر هنری تاریک است 
وی در مورد فضای هنری تبریز، به قحطی هنر در شهرسازی تبریز اشاره کرد: در شهر ما هیچ تنوع و نوری وجود ندارد و فضا شاید بتوان گفت خاکستری است. ‌
زمانی در سطح شهر از کاشی کاری بهره می گرفتند ولی امروز هیچ زیبایی هنری در شهرمان به چشم نمی خورد.
هنر در تبریز می تواند میدان و تراز خود را بیابد. آرزوی من این است.
«پور هادی» از اساتید نقاشی رئال در تبریز در خصوص بازدید از نمایشگاه های نقاشی گفت: مدت ها بود از نمایشگاه ها غافل بودم و امروز از بازدید لذت بردم. معتقدم همه هنرمندان حق دارند هر سبکی را که می پسندند کار کنند و آنچه مهم است، رسالت یک نقاش است که هنرمند با خلق اثر بر آن پایبند است. 


 
وی افزود: من از ته دل خوش حال می شوم وقتی می بینم  در مملکت ما هنوز جمعیتی هستند که نقاشی می کشند و نمایشگاه برگزار می کنند. همه ما می دانیم در آمد هنرمندان خیلی محدود است و با گرانی ابراز و متریال و رنگ، اینکه هنوز هنرمندانی در شهر ما خلق اثر می کنند، خیلی با ارزش است. 
این نقاش پیشکسوت با اشاره به تنگنای زندگی برخی هنرمندان بازنشسته تبریز، اذعان داشت: باید به مسئولین فرهنگی گفت که چشم دل خود را باز کنند. امروز اگر تمام زندان ها را بگردیم، در هیچ زندانی، جمعیت هنرمند پیدا نمی کنیم که جنایتکار باشد. وقتی دولت بسیار هزینه برای کاستن جرم و جنایت می کند، چرا با حمایت از هنر و هنرمندان، این راه را هموار نمی کنند!؟ 


 
گفتنی است، نمایشگاه گروهی هنرجویان معصومه سلیمی با عنوان «جاودانه» و آثار انفرادی این هنرمند با عنوان «رنگ خاطرات» همزمان با نمایشگاه آثار «علی محمدی ارسی» برگزار شده است. این نمایشگاه ها از ۲۱ تا ۲۵ مرداد ماه در گالری استاد میر علی تبریزی در ساعت ۱۷ الی ۲۰ برپا خواهد بود.
انتهای پیام/ 

پژوهشیار