رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد؛
دانشگاه هنر اسلامی تبریز میزبان ۴۰۰ دانشجو از سراسر کشور
1403/05/06 - 16:09 - کد خبر: 117405
نصر: رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز از برگزاری اولین طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر سراسر کشور در هفته ملی مهارت با حضور ۴۰۰ دانشجو دختر و پسر و ۳۰ کارگاه مهارتی خبر داد.
به گزارش نصر، سجاد پاکزاد به مناسبت روز کارآفرینی و در آغاز هفته ملی مهارت با بیان اینکه برگزاری اولین دوره طرح ملی توانمندسازی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای سراسری کشور در دانشگاه هنر اسلامی تبریز افتخار است، گفت: هنر امری مهارتی و ذوقی است و آموختن مهارت در کارگاه های عملی میسر می شود.
وی با اشاره به اینکه وجود کارگاه های کارآفرینی ویژه دانشجویان این دانشگاه یک نقطه برجسته است، افزود: در دانشگاه هنر اسلامی تبریز کارگاه های مهارتی و اموزشی متنوعی داریم که در کشور کم نظیر هستند و تکنسین هایی که در کارگاه ها حضور دارند باعث شدند دانشجویان این دانشگاه از منظر مهارتی در سطح بالایی قرار بگیرند.
وی با اشاره به وجود 90 کارگاه کارآفرینی با حضور 302 دانشجو در محوطه دانشگاه هنر اسلامی تبریز، ادامه داد: دانشجویان بعد از گذراندن دروس پایه دانشگاه، تمرینات و پروژه های خود را در کارگاه ها به یک مهارتی تبدیل می کنند و مرحله ایده تا تهیه مواد اولیه، تکنولوژی تولید و طراحی بسته بندی تبلیغات و فروش و بازخورد گیری را آموزش می بینند و تمام این موارد مهارتی از کارآفرینی را به آنها می آموزد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به اینکه در شرایط فعلی که شغل و تولیدات به واسطه منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری بسیار مهم است، و وجود این کارگاه ها بسیار کمک میکند تا دانشجویان اشتغالزایی را یاد بگیرند، اظهار داشت: کار در فضای کارگاهی و مهارت افزایی سبب امید بخشی به دانشجویان می شود.
وی با بیان اینکه اغلب دانشجویان این دانشگاه غیر بومی هستند و از سراسر کشور برای کسب دانش و مهارت به دانشگاه هنر اسلامی آمدند، افزود: فراهم کردن محیط آموزشی مناسب برای آزمون خطا و درآمد زایی، اشتغالزایی و کارآرفرینی بعد از فراغت از تحصیل دانشجو برای ما مهم است.
سجاد پاکزاد در ادامه سخنان خود به دوره مهارت زایی با همکاری بنیاد مستضعفان در منطقه چالدران جهت محرومیت زدایی و مهارت افزایی دانشجویان اشاره کرد و گفت: اساتید و دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی در این منطقه حضور پیدا کردند و مهارت خود را با جوانان این منطقه به اشتراک گذاشتند.
وی در ادامه به تجربیات حضور در دوره ضیافت ایثار دانشجویان شاهد و ایثار مشهد نیز اشاره کرد و گفت:چند کارگاه از این دوره را اساتید و دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار کردند و در زمینه جواهرسازی و قلم زنی استقبال زیادی از این کارگاه ها شد و این موضوع جرقه ای ایجاد کرد تا برنامه ریزی برای برگزاری اولین دوره طرح ملی توانمندسازی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای سراسری کشوردر دانشگاه هنر اسلامی تبریز انجام گیرد.
وی با شاره به اینکه دانشگاه در زمینه کارآفرینی ظرفیت بالایی دارد و از این ظرفیت باید استفاده بیشتری داشته باشیم تا دانشجویانی کارآفرین تربیت کنیم، افزود: میزبان اولین دوره طرح ملی توانمندسازی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای سراسری کشوردر دانشگاه هنر اسلامی تبریز خواهیم بود و کل کشور با ظرفیت های هنری و صنایع دستی و چندرسانه ای در رشته های مختلف آشنا خواهند شد.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز اضافه کرد: اولین دوره طرح ملی مهارتافزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (آزاده، جانباز، همسر و فرزند شهید، آزاده و جانباز بالای 25% و رزمندگان) توسط اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در مردادماه سال جاری با میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در تابستان 1403 و 36 رشته هنری و مهارتی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه این دوره در قالب 30 کارگاه آموزشی مهارت در رشتههای فنی و هنری برگزار می شود، افزود:دانشجویان در پایان دوره در رشتهای که شرکت نمودهاند صاحب مهارت اولیه خواهند شد و زمینه مهارتی و شغلی فراهم میشود تا دانشجو بتوانند در حین تحصیل یا پس از فراغت از تحصیل، کسبوکار خود را راهاندازی کند.
وی اضافه کرد:این طرح طی ۱۰ روز و در دو بازه زمانی ۱۰ تا ۱۹ مردادماه ویژه دانشجویان پسر و ۱۹ تا ۲۸ مردادماه ویژه دانشجویان دختر برگزار خواهد شد و برگزاری دوره کاملاً رایگان بوده و هزینه طرح از طریق سازمان دانشجویان تأمین گردیده است.
پاکزاد با تاکید بر اینکه اولین دوره طرح ملی مهارتافزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برای اولینبار در تبریز با حضور 200 دانشجو پسر و 200 دانشجو دختر از سراسر کشور به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی برگزار خواهد شد ، ادامه داد: کارگاههای مهارتی این رویداد کوتاهمدت بوده است و در حاشیه این دوره برنامه متنوع فرهنگی، تفریحی، گردشگری و ورزشی پیشبینیشده است.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با بیان اینکه ۷ دانشکده معماری و شهرسازی، چند رسانه ای، طراحی، هنرهای تجسمی، فرش و هنرهای کاربردی در رشته های مختلفی در دانشگاه تدریس می شوند، ادامه داد: شرایطی که در حال حاضر تولید و قیمت تجهیز کارگاه دارد کار را برای همه سخت کرده است اما تولیدی هنری تجهیز محور نیست بلکه مهارت محور است و می توان با تجهیزات قیمت مناسب شغل ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه برگزاری این دوره برای دانشگاه افتخار است و خوشحالیم که خدمت گذار به خانواده ایثارگر و شاهد باشیم، افزود: این موضوع برکتی برای دانشگاه هنر اسلامی است و امیدواریم در سال اینده به همین نحو برگزار شود و به واسطه میزبانی برگزاری شایسته دبیرخانه این رویداد را در دانشگاه ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه میزبانی این طرح به واسطه ظرفیت هایی هست که در دانشگاه ایجاد شده اسست، گفت: این دوره شروعی برای همه هنر جویان سطح تبریز و استان است تا در آینده از دوره ها، تجهیزات و اساتید در راستای علاقمندی ها مهارت افزایی استفاده داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه کیفیت دوره ها بسیار مهم بود و به همین دلیل به صورت نیمه خصوصی با هدف تمرین عملی ببرگزار می شود، افزود: در اخر دوره هم ژوژمانی از اثار تولید شده در دانشگاه خواهیم داشت، طراحی این دوره ها جلسات متعددی با اساتید دانشگاه داشتیم تا اموزشی سازمان یافته و طرح درس اولویت باشد.
سجاد پاکزاد به میزبانی جشنواره ارسیکا در دانشگاه هنر اسلامی اشاره کرد و گفت: هنرمندان جهان اسلام مختلف آثار خود را ارائه می داند و برای حفظ این هنر ارزشمند، آثار خانه و موزه در حال ایجاد است تا آثار هنرمندان معاصر ایرانی و هم اثار هنرمندان ارسیکا در آنجا به نمایش گذاشته شود.
وی با بیان اینکه هنر عمق نفوذ تاثیر مطلب را بالا میبرد و در دانشگاه نیاز است اتفاقات صرفا تربیتی و آموزشی نباشد، اظهار داشت: رویکرد دانشگاه تربیت دانشجو هنرمند متخصص متعهد و ارتباط گیر با جامعه است، از همین رو فروشگاه و نمایشگاه دائمی ایجاد شده است تا تعداد نقاط اتصال هنر با جامعه را افزایش دهیم.
وی در انتها با اشاره به اینکه بسترهایی برای فروش محصولات هنری دانشجویان فراهم شده است و حتی امکان صادرات را نیز فراهم کردیم، خاطرنشان کرد: نمایشگاه دائمی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مسجد کبود ایروان در حال فعالیت است و صادرات محصولات هنری علاوه بر ارز آوری، فرهنگ اسلامی را به عرصه بین المللی می رساند، حمایت از دانشجویان کارافرینان در زمانی که تولید مهم است بر همه ما وظیفه است.
انتهای پیام/