سعید جلیلی:

هنر تبریز پیشگامی آن است/ ویژگی شاخص شهید آل هاشم

1403/04/03 - 21:21 - کد خبر: 115309
سعید جلیلی

نصر: سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: هنر تبریز پیشگامی و پیشقدم بودن در بسیاری عرصه‌هاست.

به گزارش نصر، سعید جلیلی عصر یک شنبه در سفر خود به تبریز در جمع مردم تبریز حضور یافته و سخنرانی او لحظاتی پیش آغاز شد.
جلیلی گفت: رزمندگان این استان نشان دادند که اگر بستری فراهم باشد آن‌را نثار اسلام و ایران و انقلاب می‌کنند.
وی گفت: در ۸ سال سانتریفیوژها را جمع کرده و دلار ۳ هزار تومانی را ۳۰ هزار تومان کردند و حتی خودشان هم تحریم شدند.
وی ادامه داد: رشد منفی و صفر درصد دوران قبل از شهید رئیسی را دنبال نمی‌کنیم، کسانی می‌گفتند این کشور نفت نمی‌تواند بفروشد. وی افزود: شهید رئیسی شبانه روز با عبای خاکی و کفش گلی در کوچه‌ها و شهرها می‌رفت تا پیشرفت ایران را رقم بزند.
جلیلی خاطرنشان کرد: آخرین سفر خارجی شهید رئیسی قبل از سفر به اذربایجان این بود که به سریلانکا رفت و قدرت مهندسی جوانان ما را به رخ کشید.
وی گفت: دیدید شهید آل هاشم چگونه فاصله بین مردم و مسئولین را برمی‌داشت و می‌گفت با همین جوانان تبریز کارهای بزرگ می‌شود کرد.
وی ادامه داد: هرکسی امروز و گذشته تبریز را مطالعه کند همین امروز را خواهد دید، در واقع در تاریخ ۴۵ سال گذشته ایمان دینی و غیرت ایرانی را در مردم تبریز خواهد دید.
جلیلی اضافه کرد: بین بزرگانی در عرصه دفاع از اسلام چه کسی پرکارتر از علامه طباطبایی و چه کسی پرکارتر و پربارتر از علامه امینی و علامه جعفری بوده.
وی گفت: ببینند که ستارخان و باقرخان، بزرگان مشروطه شیخ محمد خیابانی و ثقه الاسلام ها چه کردند اینها جای شکوه و تحسین دارد.
وی تاکید کرد: مردم تبریز نگذاشتند قیام مردم قم در نطفه خفه شود، کمتر از یک سال بعد از قیام ۲۹ بهمن تبریز انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
وی گفت: امروز مردم تبریز افتخار می‌کنند که در سال‌های انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب الگو شدند.
جلیلی اضافه کرد: شهدای آذربایجان، شهید حمید باکری، مهدی باکری، شهید تجلایی و شهید یاغچیان نشان دادند اگر بستری فراهم شود جان را فدای اسلام می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: هنر تبریز پیشگامی و پیشگام بودن در عرصه است، هنر تبریز این است که معطل نمی‌شود و شروع می‌کند.
وی یادآور شد: ما امروز در انتخاب انرژی، ایده، جهش و یک جهان فرصت قرار گرفته‌ایم، امروز در نقطه‌ای هستیم که مردم گذشته تاریخی را فراموش نمی‌کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار