سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی خبر داد؛
ثبت ۲۵۲ مورد شکایت در سامانه ۱۲۴ در اردیبهشت امسال
1403/03/22 - 17:11 - کد خبر: 114620
نصر: سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: از سه هزار و ۱۵۷ مورد گزارش دریافتی از سامانه ۱۲۴ تعداد ۲۵۲ مورد شکایت ثبت شده که از این تعداد نیز ۱۳۲ فقره در حوزه کالایی و ۱۱۸ فقره در حوزه خدمات بوده است.
به گزارش نصر، عبدالحمید سرتیپی امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان شرقی گفت: ماه گذشته از ۲۵۲ مورد شکایت دریافتی به شکایت ۱۳۸ فقره پرونده رسیدگی شده و ۹۵ مورد در انتظار رسیدگی است.
تشکیل ۳۱۸ فقره پرونده تخلفاتی در اردیبهشت
وی با اشاره به اهمیت تشکیل کشتهای مشترک و بازرسی های هدفمند افزود: در اردیبهشت امسال از چهار هزار و ۱۰۴ فقره بازرسی در استان ۳۱۸ فقره پرونده تخلفاتی به ارزش ۱۲ میلیارد تومان در زمینه گرانفروشی، عرصه خارج از شبکه و قاچاق برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت تاثیر بسیار زیادی بر روی تعادل و کنترل بازار دارد.
سرتیپی اضافه کرد: ۸۸ هزار و ۴۵۷ واحد صنفی، عمده فروش و واردکننده در استان در سامانه جامع تجارت ثبت نام کردند و کد نقش دارند.
روند پخش کالا در آذربایجانشرقی به صورت منسجم انجام میشود
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر این که روند جریان پخش کالا به صورت ویژه، هماهنگ و انسجام یافته در استان انجام میشود، گفت: هیچ کمبودی در تامین مایحتاج مردم وجود ندارد و با عرضه بیش از قیمت مصوب کالاها به بازار برخورد قانونی خواهد شد.
عبدالحمید سرتیپی افزود: ۱۵ گروه کالایی اعم از روغن های جامد و مایع، قند و شکر، برنج، حبوبات، نوشیدنی ها، محصولات سلولزی، شویندهها، محصولات روغن موتور، لاستیک خودروهای سبک و سنگین، لوازم خانگی، سیمان به صورت مستمر در بازار رصد می شود.
وی ادامه داد: در رابطه با تامین و عرضه کالاها در فروشگاههای زنجیرهای هیچ مشکلی وجود ندارد.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اظهار کرد: به منظور کنترل بازار از حداکثر ظرفیت بازرسان استفاده می شود به طوری که در روزهای آینده افزایش نظارتهای میدانی بازرسان در سطح بازار ملموس خواهد بود.
سرتیپی با اشاره به توقف قیمتگذاری از سوی اتحادیه های صنفی گفت: هرگونه قیمتگذاری کالا از طریق معاونت نظارت و بازرسی اداره کل صمت بررسی شده و در نهایت، موارد در کمیسیون نظارت تصویب می شود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح تشدید نظارت بر بازار در ماه گذشته افزود: با توجه به تدوین برنامهای مدون، نظارت بر بازار به ویژه در مورد کالاهایی که نقش مهمی در سبد هزینه خانوارها دارد بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام/