سرپرست استانداری آذربایجان شرقی:

انبارهای کالاهای اساسی استان وضعیت خوبی دارند

1403/03/22 - 16:25 - کد خبر: 114615
جلسه استانداری

نصر: سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه بیشتر مشکلات مربوط به بازار، ناشی از کمبود کالاست، افزود: تامین کافی و وفور کالا بهترین شیوه نظارت و تنظیم بازار است که خوشبختانه مشکلی از این لحاظ در استان نداریم و انبارهای کالاهای اساسی استان وضعیت خوبی دارند.

به گزارش نصر، تراب محمدی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، اظهار داشت: از ابتدای دولت شهید آیت‌الله رئیسی تمرکز جدی بر تامین کالاهای اساسی و تکمیل ذخایر انبارها صورت گرفت و تاکنون مساله خاصی در این مورد وجود نداشته است.
وی با اشاره در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، بازگشت حجاج بیت‌الله الحرام و آغاز سفرهای تابستانی، از فرمانداران استان خواست تا در حوزه نظارت و بازرسی بازار و تامین کالاهای اساسی به‌ویژه درخصوص مساله نان تمهیدات جدی پیش‌بینی کنند.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار یک ستاد حاکمیتی است، افزود: نگاه بیرونی به عملکرد این ستاد نشان می‌دهد که بازرسی‌ها و نظارت‌ها، تاثیر مورد انتظار را نداشته و این نظارت‌ها به صورت هوشمند و هدفمند انجام نمی‌شود.
محمدی ادامه داد: لازم است یک بررسی و بازنگری جدی و آسیب‌شناسی در این زمینه انجام شود تا ستاد تنظیم بازار بتواند به ماموریت‌های خود به طور شایسته عمل کند.
وی افزود: اتاق اصناف هم باید با همکاری بسیج اصناف در حوزه نظارت جدی‌تر ورود کرده و وظیفه حاکمیتی خود را به صورت کامل انجام دهد.
محمدی همچنین با تاکید بر اینکه تمام مدیران کل استان باید ستاد تنظیم بازار را جدی بگیرند، گفت: حضور شخص مدیران دستگاه‌ها در جلسات ستاد تنظیم بازار الزامی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه با قدردانی از اقدامات جهاد کشاورزی در تامین گوشت قرمز و سفید در سطح استان گفت: در حال حاضر مقدار گوشت موجود در بازار بیشتر از تقاضاست.
محمد کلامی درخصوص مسأله آرد و نان هم گفت: فرمانداران باید تدابیر لازم برای جلوگیری از خروج آرد از شبکه را به عمل بیاورند تا نیازی به تخصیص آرد بیشتر به ویژه در فصل گردشگری نباشد.
وی تاکید کرد: اداره کل صمت، اتاق اصناف و بسیج اصناف اهتمام خود را بر تامین کالا در بازار و نظارت جدی بر آن معطوف کنند.
کلامی افزود: خرید تضمینی گندم نیز به ویژه در شهرستان های دارای بیشترین تولید مورد توجه باشد، به ویژه که سرانه درآمد در آنها پایین تر بوده و توان فروش گندم خود را در تبریز ندارند.
انتهای پیام/

پژوهشیار