سرپرست استانداری آذربایجان شرقی؛

آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی در دولت سیزدهم کاری بزرگ و بی نظیر است

1403/03/07 - 10:07 - کد خبر: 113812
بازدید

نصر: سرپرست استانداری آذربایجان شرقی آبرسانی به روستاهای استان را که در دولت سیزدهم آغاز شده کاری بزرگ و بی نظیر قلمداد کرد و گفت: با بهره برداری از مجتمع های آبرسانی روستایی، تعداد روستاهای دارای تنش آبی به طور چشمگیری کاهش می یابد.

به گزارش نصر، تراب محمدی در بازدید از مرکز پایش و راهبری تاسیسات آب این شرکت، اقدامات صورت گرفته در گذر از اوج مصرف آب را بررسی کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب جزو دستگاه‌های خدمت رسان است که وظیفه سنگین و حساسی را برعهده دارد و در جهت بهبود کیفیت و انجام خدمات به مردم باید به روز و آماده باشد.
وی ادامه داد: در راستای تحقق اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران و به منظور خدمت رسانی مطلوب تر به مردم، باید به بالاتر از سطح استانداردهای جهانی برسیم.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان نیز با تشریح نحوه عملکرد مرکز تله مترینگ این شرکت، اظهار کرد: در این مرکز، شبکه به صورت هوشمند رصد می شود و بکارگیری این سیستم موجب کاهش هدررفت آب در صورت بروز اتفاق در تاسیسات و کاهش هزینه ها می شود.
محمد خانی ادامه داد: با بهره گیری از این سامانه امکان کنترل از راه دور، دریافت اطلاعات کمی و کیفی منابع تامین آب، میزان ذخیره آب و همچنین کنترل خودکار چاه ها و مخازن به صورت متمرکز به وجود آمده است.
وی گفت: شرکت آب و فاضلاب استان با تمهیدات و اقدامات پیش بینی شده در همه حال آماده بوده و در حال خدمت رسانی است تا مردم تابستان سال جاری را بدون افت و یا قطعی آب سپری کنند.
خانی تاکید کرد: افقی جامع برای پروژه های آب و فاضلاب استان در نظر گرفته شده است که با اجرای آن، استان به لحاظ زیرساخت های آب و فاضلاب تضمین و شرایط بهتر خواهد شد.
وی همچنین به آبرسانی به روستاها و هزینه کرد دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی برای ساخت مجتمع آبرسانی ستارخان در ورزقان اشاره کرد و گفت: این طرح در شهرستان‌های ورزقان، خداآفرین، کلیبر و هشترود از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است و با اتمام آن ۱۷۸ روستا از آب سالم و پایدار برخوردار می شوند.
آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی در دو مرحله انجام می شود در مرحله نخست که در مراحل پایانی قرار گرفته ۱۷۸ روستا و در مرحله دوم ۲۳۳ روستا از آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار می شوند و با اجرای این طرح ها، تعداد روستاهای دارای تنش آبی استان که تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ روستا بود به ۳۰۰ روستا کاهش می یابد.
انتهای پیام/

پژوهشیار