نصر: با برگزاری مرحله دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و اعلام نتایج این مرحله، سهمیه ۱۹ نفری آذربایجان شرقی در این مجلس تکمیل شد و ۹ چهره جدید در کنار ۱۰ نماینده باسابقه از مردم ۱۳ حوزه انتخابیه استان رای اعتماد گرفتند.
به گزارش نصر، انتخابات مرحله نخست دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یازدهم اسفند سال قبل و مرحله دوم نیز بیست و یکم اردیبهشت ماه جاری برگزار شد و چهره ۱۹ نماینده ای که موفق به گرفتن رای اعتماد مردم این حوزه و راهیابی به مجلس شدند مشخص شد و به ترتیب از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ۶ نماینده، میانه ۲ نماینده و ۱۱ حوزه انتخابیه دیگر نیز هر کدام یک نماینده روانه مجلس کردند.
در انتخابات ۱۱ اسفند رای گیری از مردم آذربایجان شرقی در سه هزار و ۲۳۲ شعبه و چهار هزار و ۸۶۸ نقطه از استان انجام شد و ۵۱۲ نامزد در مجلس شورای اسلامی با هم رقابت کردند که از این تعداد ۴۴ نامزد زن برای مجلس شورای اسلامی در استان در معرض رای گیری مردم قرار گرفتند که ۲۴ نفر آنها در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نامزد شده بودند.
در این دور از انتخابات تکلیف ۶ نماینده آذربایجان شرقی در مجلس دوازدهم به دور دوم موکول شد.
تعداد واجدان شرایط در این دوره از انتخابات در آذربایجان شرقی سه میلیون و ۱۸۰ هزار نفر بود که در دور نخست از این تعداد حدود ۴۱ درصد به پای صندوق های رای رفتند و ۱۳ منتخب از ۱۹ کرسی استان در مجلس شورای اسلامی را به طور مستقیم و در مرحله اول روانه بهارستان کردند و ۱۲ نفر نیز با رای مردم به دور دوم راه یافتند که با برگزاری این مرحله و مشخص شدن آرا، صاحبان صندلی های مجلس در آذربایجان شرقی مشخص و معرفی شدند.
البته نمایندگانی که از حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر به مجلس راه یافتند همگی میهمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی شدند و در برنامه انتخاباتی مرکز تبریز شرکت کردند.
نمایندگانی که در دور نخست از آذربایجان شرقی به مجلس راه یافتند
در دور نخست ۲ نماینده از حوزه تبریز و ۱۱ نماینده نیز از یازده حوزه هر کدام یک نفر به مجلس راه یافتند و هشت نامزد از حوزه تبریز و میانه و شبستر هرکدام ۲ نامزد به دور دوم راه یافتند تا تکلیف ۶ نماینده این سه حوزه در دور دوم مشخص شود.
حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو
در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو که ۶ نماینده در مجلس دارد روح الله متفکرآزاد با کسب ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای معادل ۲۷.۳۶ درصد آرا و مسعود پزشکیان با ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای معادل ۲۳.۹ درصد آرا در دور اول راهی بهارستان شدند و علی جعفری آذر با ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای، جواد عبادی با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای، علیرضا منادی۵۶ هزار و ۲۴۴ رای، رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رای، علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای، محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای و قرار گرفتن در رتبه های سوم تا دهم، برای کسب چهار کرسی دیگر مجلس از این حوزه به دور دوم راه یافتند.
روح الله متفکر آزاد - منتخب اول
گرایش سیاسی: اصولگرا (مورد حمایت شانا و امنا)
سن: ۴۱
مدرک تحصیلی: دکترای زیست شناسی
تعداد آرا: ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۴۵۵ هزار و ۶۶۲
درصد آرا: ۲۷.۳۶
حضور در مجلس: دومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۲۵۹ نفر
دهه شصتی که نفر اول انتخابات حوزه تبریز شد
متفکر آزاد متولد ۱۳۶۱ دارای سه فرزند است و نماینده مردم این حوزه انتخابیه در دور یازدهم، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در سه اجلاسیه و داوطلب انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود، اکنون وی دبیر اول مجلس شورای اسلامی است.
عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ریاست فراکسیون دانشگاهیان مجلس، دبیری فراکسیون کشورهای عضو اکو، سخنگوی فراکسیون حمایت از تولید در مجلس و نایب رییسی فراکسیون جبهه مقاومت از دیگر سوابق کاری وی در نخستین حضورش در مجلس است.
عضو ناظر مجلس در شورای عالی علوم و تحقیقات و فناوری، نفر اول منتخب مجلس در بین المجالس جهانی، رییس گروه دوستی ایران با کشورهای ژاپن، کره جنوبی، سنگال، سورینام و اروگوئه، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و دانشیار دانشکده علوم طبیعی در این دانشگاه از سوابق کاری وی است.
مسعود پزشکیان - منتخب دوم
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۶۹
مدرک تحصیلی: پزشک متخصص جراحی قلب
تعداد آرا: ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۴۵۵ هزار و ۶۶۲
درصد آرا: ۲۳.۹
حضور در مجلس: پنجمین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۲۵۹ نفر
پزشکیان، مسن ترین منتخب مردم آذربایجان شرقی
مسعود پزشکیان نامزد انتخاباتی از حوزه انتخابی تبریز، اسکو و آذرشهر با کد انتخاباتی ۲۹۴، در سال ۱۳۳۳ در مهاباد به دنیا آمد و تا سیکل در آنجا درس خواند.
وی بعد به هنرستان کشاورزی در ارومیه رفت و سه سال در آنجا بود سپس به خدمت سربازی رفت و در زابل جزو سپاه ترویج بود.
پزشکیان پس از سربازی دیپلم طبیعی گرفت و سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تبریز قبول شد که به انقلاب و انقلاب فرهنگی خورد و ۱۰ سال طول کشید تا مدرک پزشک عمومی را از دانشگاه بگیرد.
از سوابق مهم اجرایی پزشکیان می توان به وزیر بهداشت در بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ و نمایندگی چهار دوره مجلس از دور هشتم تا یازدهم مردم تبریز اشاره کرد.
وی نایب رئیس اول دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود.
پزشکیان در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ و در آخرین روز ثبت نام انتخابات ریاستجمهوری ایران (۱۳۹۲) با حضور در وزارت کشور در این انتخابات نامنویسی کرد، اما صلاحیت وی تأیید نشد.
حوزه انتخابیه بستان آباد
غلامرضا نوری قزلجه
در حوزه انتخابیه بستان آباد ۷۴ هزار و ۸۰۱ نفر واجد شرایط بودند که از این تعداد ۶۳ درصد در انتخابات شرکت کردند.
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۵۳
مدرک تحصیلی: دکترای توسعه کشاورزی (ارشد مدیریت کشاورزی)
تعداد آرا: ۱۷ هزار و ۱۸ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۴۷هزار و ۱۲۵ رای
درصد آرا: ۳۷.۹۲
حضور در مجلس: سومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۲۳ نفر
نماینده ادوار نهم و یازدهم، باز هم بهارستانی شد
نوری قزلجه که در سال ۱۳۴۹ در قزلجه آذربایجان شرقی متولد شد او پس از پشت سر گذاشتن دوران ابتدایی در محل تولد خود، دوره متوسطه را در هنرستان کشاورزی تبریز سپری کرد و در سال ۱۳۶۷ راهی دانشگاه شد.
وی مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی گرایش سیاست و توسعه کشاورزی و دکترای اقتصاد کشاورزی گرایش سیاست و توسعه کشاورزی را دریافت کرده است.
نوری پس از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی در سال ۱۳۷۱ و گذراندن دوران خدمت سربازی، در جهاد سازندگی شهرستان بستان آباد استخدام شد و در سمت هایی از جمله کارشناسی، ریاست اداره، معاونت و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فعالیت کرد.
وی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در انتخابات ۱۲ اسفند ماه سال ۱۳۹۰ شرکت کرد و توانست به عنوان نماینده مردم بستان آباد به مجلس راه یابد.
پس از پایان دوره نهم مجلس به عنوان جانشین قائم مقام وزیر کشاورزی منصوب شد و همزمان مشاور وزیر جهاد کشاورزی وقت بود و پس از آن به عنوان معاون ارتباطات حوزه ریاست مجلس و سرانجام به عنوان معاون اجرایی علی لاریجانی منصوب شد و تا آغاز دوره یازدهم مجلس در این سمت باقی ماند.
نوری قزلجه در یازدهمین دوره انتخابات مجلس نیز ثبت نام کرد و توانست با جلب اعتماد مردم برای بار دوم راهی مجلس شود.
حوزه انتخابیه بناب
محمد باقری بنابی
در حوزه انتخابیه بناب ۱۰۴هزار و ۹۰۶ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که از این تعداد ۶۲هزار و ۷۵۰ نفر معادل ۶۳ درصد در انتخابات مشارکت و محمد باقری بنابی را برای سومین بار روانه بهارستان کردند.
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۵۲
مدرک تحصیلی: دکترای فلسفه
تعداد آرا: ۲۳ هزار و ۳۴۳ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۶۲ هزار و ۷۵۰ رای
درصد آرا: ۳۷.۲
حضور در مجلس: سومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۱۳ نفر
بنابی ها بازهم به شیخ رضا اعتماد کردند
حجت الاسلام حاج شیخ رضا باقری بنابی به خاطر تحصیل پدرش در نجف اشرف در آن شهر مقدس دیده به جهان گشود، وی در سال ۱۳۵۰ هجری شمسی متولد شده و تا چهار سالگی در نجف اشرف اقامت داشت.
وی در سال ۱۳۶۹ وارد حوزه مقدس حضرت ولی عصر (عج) بناب شد و پس از تحصیلات مقدماتی در این حوزه، برای ادامه تحصیل به شهر مقدس قم مشرف شد.
بعد از ورود به حوزه علمیه قم دروس سطوح عالی و خارج حوزه را نزد آیات عظام و مراجع بزرگوار حضرت آیت الله بهجت، حضرت آیت الله تبریزی و حضرت آیت الله سبحانی تحصیل کرد و همزمان در رشته علوم سیاسی از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی فارغ التحصیل شد.
مدرس دانشگاه، مسئولیت ستاد اقامه نماز جمعه بناب و نمایندگی ادوار نهم و یازدهم از جمله سوابق این منتخب مردم است.
حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر
سیدفرید موسوی
تعداد واجدان شرایط در این حوزه انتخابیه ۲۵۸ هزار و ۱۳ نفر بود که از این تعداد ۱۲۸ هزار و ۶۴۸ نفر معادل ۴۹.۹۲ درصد در انتخابات مشارکت کردند.
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۴۳
مدرک تحصیلی: دکترای مدیریت
تعداد آرا: ۳۲ هزار ۸۷۶ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۱۲۸ هزار و ۶۴۸ رای
درصد آرا: ۲۷.۹۶
حضور در مجلس: نخستین دوره در آذربایجان شرقی و دومین دور در کشور
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۴۲ نفر
موسوی این بار از مراغه و عجب شیر منتخب شد
سید فرید موسوی که نماینده مردم تهران در دوره دهم بود این بار از مراغه و عجب شیر روانه بهارستان شد.
وی در سال ۱۳۵۹ در مراغه به دنیا آمد و دارای مدرک دکتری مدیریت و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی است.
فعالیت در شبکه بانکی در سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی را در بانک توسعه صادرات ایران از سال ۱۳۸۷ در سابقه خود دارد.
علاوه بر عضویت در هیئت علمی دانشگاه؛ عضویت در هیات مدیره بانک ملی ایران، معاونت کل اعتباری بانک ملی، سرپرستی دبیرخانه بانکداری اسلامی مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران (وابسته به بانک مرکزی)، عضویت در هیئت امنای صندوق توسعه ملی و عضویت در هیئت امنای صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران از دیگر سوابق کاری وی است.
حوزه انتخابیه اهر و هریس
بیت الله عبداللهی
در حوزه انتخابیه اهر و هریس ۱۵۷ هزار و ۶۹۸ نفر واجد شرایط بودند که از این تعداد حدود ۵۳ درصد معادل ۸۳ هزار و ۵۰۰ نفر پای صندوق های رای رفتند و بیت الله عبدالهی را با ۳۱ هزار و ۶۷۶ رای روانه مجلس کردند.
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۶۴
مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد مدیریت
تعداد آرا: ۳۱ هزار و ۶۷۶ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۸۳ هزار و ۵۰۰ رای
درصد آرا: ۴۱.۲۹
حضور در مجلس: دومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۳۶ نفر
انتخاب مجدد بیت اله عبداللهی پس از یک دوره
مردم حوزه انتخابیه اهر و هریس در این دوره از انتخابات با رای خود بیت اله عبداللهی را روانه مجلس کردند و پس از یک دوره تنفس، دوباره به وی اعتماد کردند.
وی در سال ۱۳۳۸ در هریس متولد شد در دوره دهم و پس از ابطال انتخابات اهر و هریس از سوی شورای نگهبان، از راهیابی به مجلس بازماند اما در انتخابات میان دوره ای با شکست نامزد اصولگرایان به مجلس راه پیدا کرد.
وی دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس مدیریت بوده و دورههای متعدد مدیریت سیاسی، مدیریت بحران، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را گذرانده است.
فرماندار شهرستان های هریس، شبستر، سراب، مرند؛ مدیرعامل صنایع دستی شمال غرب کشور (استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان)؛ مدیر کل اداری و مالی استانداری آذربایجان شرقی؛ مدیر کل آمار و اطلاعات (اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی) معاونت و برنامهریزی استان؛ مشاور ایثارگران استاندار؛ مسئول امور اقتصادی و بانکها و بیمه بازرسی آذربایجان شرقی، فرماندار نمونه استان آذربایجان شرقی و مدیر کل نمونه آذربایجان شرقی در کارنامه فعالیت های مدیریت وی دیده می شود.
حوزه انتخابیه سراب
مجید نصیرپور
در حوزه انتخابیه سراب که یک کرسی در مجلس دارد ۹۶ هزار و ۷۰۱ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که از این تعداد ۶۵ هزار و ۷۵۷ نفر به پای صندوق رای رفتند و مجید نصیرپور را با ۱۳ هزار و ۱۹۹ رای را روانه مجلس کردند.
گرایش سیاسی: اصلاح طلب
سن: ۵۵
مدرک تحصیلی: دکترای جامعه شناسی
تعداد آرا: ۱۳ هزار و ۱۹۹ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۶۵ هزار و ۷۵۷ رای
درصد آرا: ۲۲.۴۴
حضور در مجلس: دومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۲۸ نفر
سرابی ها به نماینده سه دوره قبل رای دادند
مجید نصیرپور سردهایی به سال ۱۳۴۷ هجری شمسی در تهران دیده به جهان گشود، این نماینده اصلاح طلب شهرستان سراب پیش از این نیز در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم سراب بود.
وی دارای دکترای جامعه شناسی بوده و در کارنامه مدیریتی خود مدیرکل کمیسیون ها، صحنه و مشاورین مجلس شورای اسلامی؛ نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس هشتم و فعالیت در معاونت نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری دیده می شود.
مجید نصیرپور سردهایی، در مجلس هشتم نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس هشتم (در سال اول فعالیت مجلس) بود.
وی در دولت اول حسن روحانی به عنوان معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری مشغول به خدمت بود.
نصیرپور سردهایی، داوطلب نمایندگی در دورههای ششم و هفتم نیز بود که در نهایت در انتخابات مجلس هشتم به پیروزی رسید.
حوزه انتخابیه کلیبر، خداآفرین و هوراند
بهنام رضوانی
در حوزه انتخابیه کلیبر، خداآفرین و هوراند از تعداد ۷۶ هزار و ۷۸۳ واجد شرایط رای دادن، ۶۲ هزار ۴۳۶ نفر مشارکت کردند و بهنام رضوانی را راهی بهارستان کردند.
گرایش سیاسی: اصول گرا
سن: ۶۰
مدرک تحصیلی: دکترای حقوق
تعداد آرا: ۲۲ هزار و ۲۴۶ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه:۶۲ هزار و ۴۳۶ رای
درصد آرا: ۳۵.۶۳
حضور در مجلس: نخستین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۴۵ نفر
کلیبری ها به تازه واردی حقوقدان رای دادند
مردم حوزه انتخابیه کلیبر، خداآفرین و هوراند در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی با رای دادن به رضوانی، راه را برای وی باز کردند تا وی برای چهار سال نماینده آنها در مجلس باشد.
بهنام رضوانی متولد سال ۱۳۴۳ در کلیبر است وی دانش آموخته دکترای حقوق بوده و عضو کانون وکلای آذربایجان شرقی، فرمانده سپاه شهرستان های مرند، کلیبر و اسکو، مدیرکل حقوقی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و فرماندار بناب و مرند از سوابق وی است.
حوزه انتخابیه ورزقان
رضا علیزاده
در حوزه انتخابیه ورزقان تعداد واجدان شرایط ۴۰هزار و ۴۵۹ نفر بود که به دلیل حضور بیشتر تمامی ورزقانی های مهاجر برای رای دادن در این حوزه، ۱۲۰ درصد مشارکت در منطقه ثبت و رضا علیزاده با رای مردم روانه بهارستان شد.
گرایش سیاسی: اصول گرا
سن: ۵۵
مدرک تحصیلی: دکترای مدیریت صنعتی
تعداد آرا: ۲۴ هزار و ۳۴۸ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۴۵هزار و ۴۴۵ رای
درصد آرا: ۵۴.۶
حضور در مجلس: سومین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۳۶ نفر
علیزاده برای سومین بار از ورزقان راهی خانه ملت شد
رضا علیزاده متولد ۱۳۴۷ هجری شمسی در روستای کاسین از توابع ورزقان است تحصیلات دوره ابتدائی و راهنمائی را در همان روستا به پایان رساند اما به دلیل نبود امکانات ادامه تحصیل در روستا برای ادامه تحصیل به تبریز عزیمت کرد و دوران دبیرستان و دانشگاه را در تبریز سپری کرد.
وی دارای مدرک دکتر مدیریت صنعتی بوده و در کارنامه فعالیت سیاسی وی ۲ دوره نمایندگی مردم ورزقان و خاروانا در ادوار هشتم و دهم به چشم می خورد.
حوزه انتخابیه مرند و جلفا
عزت اله حبیب زاده
در حوزه انتخابیه مرند و جلفا ۲۳۴ هزار و ۹۰۶ واجد شرایط رای دادن بودند که ۱۰۷ هزار و ۴۷۳ نفر شرکت کردند و عزت اله حبیب زاده با کسب ۴۰ هزار و ۲۳ رای از این حوزه راهی مجلس دوازدهم شد.
گرایش : اصولگرا
سن : ۵۱
مدرک تحصیلی : دکترای علوم سیاسی
تعداد آرا : ۴۰ هزار و ۲۳
مجموع آرا: ۱۰۷ هزار و ۴۷۴
درصد آرا ۳۷.۲۴
کارآفرین و فعال اقتصادی از مرند راهی مجلس شد
حبیب زاده به سال ۱۳۵۱ در روستای دیزج قربان مرند دیده به جهان گشود و دانشجوی دکتری علوم سیاسی است.
در کارنامه وی ارائه خدمات پیشگیری، درمانی و حمایتی در زمان شیوع بیماری کرونا، عضو فعال مجمع خیرین سلامت شهرستان مرند، مشاوره، همکار ی و تعامل فکری و اجتماعی با بیمارستانهای سراسر کشور، عضو هیئت امنای هیئت های مذهبی شهرستان مرند به چشم می خورد.
همچنین در سوابق اقتصادی حبیب زاده مؤسس و عضو هیئت مرکزی، مرکز سی تی اسکن، تصویر برداری و تشخیص طبی حکیمان مرند، کارآفرین و فعال اقتصادی، تولید کننده تجهیزات پزشکی کشور دیده می شود.
حوزه انتخابیه هشترود و چاراویماق
فرامرز شهسواری
تعداد واجدان شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه هشترود و چاراویماق، ۶۸ هزار و ۸۱۰ نفر بود که از این تعداد ۴۸ هزار و ۲۴۳ نفر پای صندوق رای رفتند و با مشارکت بیش از ۷۰ درصدی، فرامرز شهسواری را روانه مجلس کردند.
گرایش سیاسی: اصول گرا
سن:۴۷
مدرک تحصیلی: دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری
تعداد آرا: ۱۳ هزار و ۵۵۰ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۴۵هزار و ۴۴۵ رای
درصد آرا: ۲۸.۰۸
حضور در مجلس: نخستین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۴۱ نفر
هشترودی ها میدان را برای نامزد جوان باز کردند
در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی، مردم حوزه انتخابیه هشترود و چاراویماق، با مشارکت بالا، میدان را برای نامزد جوان باز کرده و رضا شهسواری را جایگزین نماینده قبلی خود در مجلس کردند.
فرامرز شهسواری متولد ۱۳۵۵ بوده و برای نخستین بار نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی می شود.
وی به عنوان پژوهشگر مطالعات امنیتی در معاونت روابط بین الملل امور خارجه فعالیت داشته و کاردار ایران در سفارت بغداد بوده است.
حوزه انتخابیه ملکان
زهرا خدادادی
در حوزه انتخابیه ملکان، ۸۷ هزار و ۸۷۷ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که از این تعداد ۵۹ هزار و ۳۹۴ نفر رای خود را به صندوق انداختند.
گرایش سیاسی: اصول گرا
سن: ۳۷
مدرک تحصیلی: دکترای مدیریت مالی
تعداد آرا: ۱۳ هزار و ۶۱۳
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۵۹ هزار و ۳۹۴ رای
درصد آرا: ۲۲.۹۲
حضور در مجلس: نخستین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۱۹ داوطلب
جوان ترین منتخب آذربایجان شرقی از ملکان
مردم حوزه انتخابیه ملکان و لیلان در این دوره دست به انتخاب جدیدی زدند و جوان ترین منتخب استان را از این حوزه روانه بهارستان کردند.
زهرا خدادادی فرزند سلمان خدادادی از نمایندگان اسبق مجلس از این حوزه بوده و در سال ۱۳۶۵ در ملکان به دنیا آمده است.
وی دارای دکترای مدیریت مالی دولتی و به عنوان کارشناس ارشد نفت و گاز بیش از ۱۲ سال است که به عنوان مدیر بودجه شرکت نفت و گاز پارس فعالیت می کند و این نخستین تجربه وی در عرصه کاری پدر است.
حوزه انتخابیه میانه
مریم عبداللهی
در حوزه انتخابیه میانه ۱۳۹ هزار و ۳۴۰ نفر واجد شرایط رای دادن بودند که از این تعداد ۷۰ هزار و ۸۳۱ نفر پای صندوق های رای رفتند.
این حوزه انتخابیه ۲ کرسی در مجلس دارد که در دور اول، مریم عبداللهی با کسب حد نصاب لازم به مجلس راه یافت و ۲ نماینده دیگر به دور دوم رفتند.
گرایش سیاسی: مستقل
سن:۴۱
مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد ریاضی کاربردی
تعداد آرا: ۲۱ هزار و ۴۶۹ رای
مجموع آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه: ۷۰ هزار و ۸۳۱ رای
درصد آرا: ۳۲.۰۲
حضور در مجلس: نخستین دوره
تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه: ۳۸
سبقت گرفتن عبداللهی از پیشکسوتان سیاسی میانه
مریم عبدالهی که توانست در دور اول آرای لازم برای حضور در مجلس را کسب کند و از پیشکسوتان این عرصه در این حوزه انتخابیه سبقت بگیرد در سال ۱۳۶۱ در میانه متولد شد.
وی در دور قبلی نیز از این حوزه نامزد شده بود که نتوانست آرای لازم را کسب تصاحب کند.
وی مدرس دانشگاه بوده و در کارنامه فعالیت خود فعالیت در معاونت پارلمانی وزارت راه و شهرسازی، فعالیت در معاونت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو هیات مدیره کانون کشوری اساتید مدعو دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ایران، رئیس انجمن صنفی مدعو دانشگاه های آذربایجان شرقی، رئیس کانون کشوری اساتید مدعو دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ایران را دارد.
راه یافتگان به مجلس در دور دوم انتخابات از حوزه های تبریز، میانه و شبستر
مرحله دوم انتخابات مجلس همزمان با ۱۵ استان کشور در سه حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی نیز برگزار شد تا لیست ۱۹ نفره نمایندگان این استان در مجلس نهایی شود و مردم این استان امروز بیست و یکم اردیبهشت با حضور در پای صندوق های رای، ۶ نماینده باقیمانده را تعیین تکلیف کردند و چهار منتخب از حوزه تبریز و میانه و شبستر هرکدام یک منتخب روانه مجلس کردند.
در این دور از انتخابات و در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از مجموع ۲۱۱هزار و ۵۹۱ رای ماخوذه در این حوزه انتخابیه، علیرضا منادی سفیدان با ۸۰هزار و ۱۴ رای به عنوان نفر اول به بهارستان راه یافت و علی جعفری آذر با تعداد ۷۵هزار و ۳۱۳ رای نفر دوم، رضا صدیقی با ۷۴هزار و ۸۸۴ رای نفر سوم و علی رضا نوین با ۶۶ هزار و ۵۱۳ رای به عنوان نفر چهارم راهی مجلس شدند.
حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو
علیرضا منادی
علیرضا منادی متولد سال ۱۳۴۸ تبریز است و در دور نخست با ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای و قرار گرفتن در جایگاه پنجمی، به مرحله دوم انتخابات راه یافت.
استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران و مولف ۶ جلد کتاب از جمله سوابق این نماینده اصولگرا است.
تلاش برای اتصال راه آهن خاوران به ایستگاه راه آهن، حمایت از آموزش و شرکت های دانش بنیان و تبدیل آذربایجان شرقی به مرکز شرکت های دانش بنیان از جمله وعده های انتخاباتی وی است.
گرایش سیاسی: شانا ( شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی)
سن: ۵۵
مدرک تحصیلی: دکترای تخصیص میکروبیولوژی
حضور در مجلس: ادوار هشتم ، نهم و یازدهم
علی جعفری آذر
علی جعفری آذر در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با کسب ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای در جایگاه سوم ایستاد و راهی دور دوم شد.
وی متولد سال ۱۳۴۸ در تبریز است و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق عمومی بوده و از سوابق وی می توان به فرماندار شهرستان تبریز، مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی، مدیر حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.
جعفری آذر که منتسب به اصولگران است این وعده را داده که در صورت پیروز شدن انتخابات، مسائل و مشکلات مردم حوزه انتخابیه و همچنین سهم استان از منابع کشوری را پیگیری خواهد کرد.
گرایش سیاسی: شانا
سن: ۵۰
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد حقوق عمومی
حضور در مجلس: بدون سابقه
رضا صدیقی
رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و در دور نخست انتخابات با ۵۵ هزار و ۱۷۷ رایی که به دست آورد در جایگاه ششمی ایستاد و به عنوان نفر چهارم راهی دور دوم شد.
مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.
معضل حاشیهنشینی در تبریز، فاضلاب اسکو و ایستگاه قطار آذرشهر از جمله دغدغه های وی بوده وعده داده است در صورت پیروزی در انتخابات، این موارد را پیگیری کند.
گرایش سیاسی: همت ( حزب همدلی مردم تحول خواه )
سن: ۵۹
مدرک تحصیلی: دکترای مدیریت دولتی
حضور در مجلس: بدون سابقه
علیرضا نوین
علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.
از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه، شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲، نامزد دوره هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.
ایجاد وحدت و همسویی با دیگر نمایندگان استان، شفافیت عملکردی، توجه به مشکلات مسکن و حمایت از بخش خصوصی و صنعت از جمله وعده های انتخاباتی وی بود.
وی با کسب ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای و قرار گرفتن در رده دهمی، به عنوان نفر هشتم به دور دوم راه یافت.
گرایش سیاسی: شانا
سن: ۶۴
مدرک تحصیلی: دکترای برنامه ریزی شهری
حضور در مجلس: سابقه ندارد
حوزه انتخابیه میانه
مهدی اسماعیلی
مهدی اسماعیلی در میانه آذربایجان شرقی متولد شد و دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ است.
رئیس گروه تحقیقات اداره کل آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه کندوان شهرستان میانه، معاون پژوهشی و برنامه ریزی مدیرکل آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی و عضو گروه ویرایش اطلس اجتماعی وزارت کشور از جمله سوابق اجرایی وی است.
وی در جایگاه سوم قرار گفت و به عنوان نفر دوم به دور دوم در حوزه انتخابیه میانه راه یافت و با سیدمرتضی حسینی رقابت می کند.
گرایش سیاسی: شانا
سن: ۶۰
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد تاریخ
حضور در مجلس: مجلس یازدهم
حوزه انتخابیه شبستر
محمود طاهری
در حوزه انتخابیه شبستر که محمود طاهری به همراه حسین غیاثی به دور دوم راه یافته بودند طاهری با ۱۹ هزار و ۲۹۵ رای از ۳۴هزار و ۴۸۱ رای ماخوذه توانست به مجلس شورای اسلامی راه یابد و غیاثی رقیب وی در این دوره ۱۵هزار و ۱۵۶ رای کسب کرد.
شهرستان شبستر با ۱۳۹هزار و ۲۳۸ نفر جمعیت دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی بوده که در مرحله اول ۲۳ داوطلب به رقابت پرداخته که در دور اول انتخابات آقای محمود طاهری با هفت هزار و ۸۲۶ رأی و آقای حسین غیاثی با ۶ هزار و ۹۹۱ رأی حائز اکثریت آرا شده و در مرحله دوم انتخابات به رقابت پرداختند.
گرایش سیاسی: مستقل
سن: ۵۳
مدرک تحصیلی: دکترای داروسازی
حضور در مجلس: بدون سابقه
انتهای پیام/