معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مطرح کرد:

صعود ۱۰۰ پله‌ای رتبه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در بین دانشگاه‌های جهان اسلام

1402/12/27 - 15:25 - کد خبر: 110506
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

نصر: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: رتبه این دانشگاه در رتبه بندی کلی و بر اساس معیار آموزش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، یکصد پله صعود کرد.

به گزارش نصر، «علیرضا امانی»، روز یکشنبه در گفت و گویی با بیان اینکه این ارزیابی مربوط به عملکرد سه ساله این دانشگاه از سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ است، افزود: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در رتبه بندی از نظر کل معیارهای دخیل مانند پژوهش، نوآوری، آموزش و فعالیت های بین المللی در رتبه ۱۵۱_ ۱۷۵ قرار گرفت.
وی اظهار کرد: این دانشگاه در این ارزیابی از بین ۸۰ دانشگاه جمهوری اسلامی ایران نیز رتبه ۲۵ و از نظر معیار آموزش در بین این دانشگاه ها رتبه ۹ را کسب کرده و در رتبه بندی معیار آموزش، عوامل دخیل در رتبه بندی دانشگاه ها نسبت دانشجو به عضو هیات علمی و تعداد اعضای هیات علمی پراستناد است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه ۱۲، دانشگاه تبریز رتبه ۱۷، دانشگاه صنعتی سهند رتبه ۴۴ و دانشگاه مراغه رتبه ۶۸ را کسب کرده است.
امانی، ادامه داد: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بر اساس معیار آموزش در این رتبه بندی بعد از دانشگاه های علوم پزشکی بقیه الله، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی مشهد، تربیت مدرس، علوم پزشکی سمنان، دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر و صنعتی شاهرود قرار دارد.
به گزارش ایرنا، در این رتبه بندی از میان دانشگاه های ۵۷ کشور اسلامی در مجموع ۴۹۹ دانشگاه از ۳۳ کشور اسلامی حضور دارند.
در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام ۲۰۲۳ دانشگاه هایی مورد بررسی قرار می گیرند که حداقل ۵۰۰ مدرک در سال های ۲۰۲۱- ۲۰۱۹ در پایگاه وب او ساینس (WoS) به ثبت رسانیده باشند و تعداد ۸۰ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در این رتبه بندی حضور دارند.
موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام در معیارهای خود مهمترین ماموریت دانشگاه ها که عبارتند از پژوهش با وزن (۶۰ درصد)، نوآوری با وزن (۱۵ درصد) آموزش با وزن (۱۰ درصد) و فعالیت های بین المللی با وزن (۱۵ درصد) را در نظر گرفته و بر این اساس دانشگاههای کشورهای اسلامی را مورد سنجش و ارزیابی قرار داده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار